Рецепт Баклажани з начинкою
Рецепт приготування баклажанів з начинкою з кус-кус, болгарського перцю, помідорів чері і рікотти.
опис приготування:
Розігріти духовку до 200 градусів. Обернути часник в алюмінієву фольгу. смажити від 20 до 30 хвилин. Дати охолонути і вичавити м'якоть, відкласти в сторону.
розрізати 3 баклажана уздовж навпіл і викласти 6 половин на обробній дошці. Використовуючи ніж витягти м'якоть з половинок, залишаючи межі по краях. Нарізати м'якоть на кубики. Нарізати залишилися баклажани і відкласти в сторону.
У великій сковороді на середньому вогні нагріти 2 столові ложки оливкової олії. Додати цибулю і смажити, помішуючи, поки цибуля не стане м'яким і злегка коричневого кольору, від 4 до 6 хвилин. Додати нарізані баклажани, солодкий перець, 1/2 чайної ложки солі і 1/4 чайної ложки чорного перцю. Накрити кришкою і готувати, помішуючи, до коричневого кольору, від 6 до 8 хвилин. Якщо суміш швидко стає сухою, додати ще столову ложку оливкової олії. Відкласти в сторону.
Помістити кус-кус в миску. залити 1 склянкою окропу. Накрийте чистим кухонним рушником і дати постояти від 10 до 15 хвилин. Додати лимонну цедру, rikottu, петрушку, залишилися 1/2 чайної ложки солі і 1/4 чайної ложки перцю. Додати суміш баклажани, смажений часник і помідори черрі. перемішати.
Заповніть кожну половинку баклажана сумішшю кус-кус. Обернути алюмінієвою фольгою. випікати від 20 до 25 хвилин. Видалити фольгу і продовжувати випікати до коричневого кольору верхівок, близько 20 хвилин. Витягти з духовки, посипати петрушкою і подавати.
- голівка часнику— 1/2 штуки
- маленьких баклажана— 4 штуки
- оливкового масла— 2-3 Ст. ложок
- цибуля— 1 штука
- желтый или красный болгарский перец— 1 штука
- солі— 1 Чайна ложка
- свежемолотого чорного перцю— 1/2 чайних ложки
- кускус— 3/4 склянки
- лимонної цедри— 1 Ст. ложка
- рикотта— 1/4 склянки
- красных и желтых помидоров черри— 220 грам(розрізати на 8 частин)
розрізати 3 баклажана уздовж навпіл і викласти 6 половин на обробній дошці. Використовуючи ніж витягти м'якоть з половинок, залишаючи межі по краях. Нарізати м'якоть на кубики. Нарізати залишилися баклажани і відкласти в сторону.
У великій сковороді на середньому вогні нагріти 2 столові ложки оливкової олії. Додати цибулю і смажити, помішуючи, поки цибуля не стане м'яким і злегка коричневого кольору, від 4 до 6 хвилин. Додати нарізані баклажани, солодкий перець, 1/2 чайної ложки солі і 1/4 чайної ложки чорного перцю. Накрити кришкою і готувати, помішуючи, до коричневого кольору, від 6 до 8 хвилин. Якщо суміш швидко стає сухою, додати ще столову ложку оливкової олії. Відкласти в сторону.
Помістити кус-кус в миску. залити 1 склянкою окропу. Накрийте чистим кухонним рушником і дати постояти від 10 до 15 хвилин. Додати лимонну цедру, rikottu, петрушку, залишилися 1/2 чайної ложки солі і 1/4 чайної ложки перцю. Додати суміш баклажани, смажений часник і помідори черрі. перемішати.
Заповніть кожну половинку баклажана сумішшю кус-кус. Обернути алюмінієвою фольгою. випікати від 20 до 25 хвилин. Видалити фольгу і продовжувати випікати до коричневого кольору верхівок, близько 20 хвилин. Витягти з духовки, посипати петрушкою і подавати.
Подібні рецепти
Вечеря з нічого
Рецепт батон з начинкою — приготування закуски з білого хліба з ковбасою, овочами і зеленню. опис приготування: Відріжте скоринки батона з обох кінців, після чого виріжте хлібний м'якуш довгим і гострим ножем. Масло з гірчицею і хріном розітріть між собою і додайте до них сіль, а також дрібно ...
Млинці з персикової начинкою
Рецепт приготування млинців з начинкою з персика. Цей незвичайний десерт готується всього за лічені хвилини. Для його приготування вам знадобляться прищіпки. Подавати зі свіжими збитими вершками. кількість порцій: 8 готові млинці— 8 штук стиглий персик— 1 штука розм'якшене вершкове масло— 3 Ст....
Млинці з грибною начинкою і яйцями (рецепт для гурманів)
Ця страва я готую близько 2 годин, процес складається з 3 етапів. Перший - це приготування начинки для млинців; Другий - жарка млинців на молоці; Третій - упаковка начинки в млинці. опис приготування: Ця страва, як я вже казав, готується в три етапи. Спочатку готується начинка з лука, яєць і ...
Млинцеві мішечки з начинкою з печінки тріски
На святковому столі ця закуска виглядає дивно апетитно, та й смак напевно порадує і вас, і ваших гостей. Ця ситна начинка - вельми оригінальна ідея, так що рекомендую на замітку. опис приготування: Хочу докладно розповісти, як приготувати млинцеві мішечки з начинкою з печінки тріски і відварен...
Болгарський перець з начинкою
Ця страва чудово виручає коли гості на порозі, а я тільки що сама додому прийшла. Рецепт який не займе багато часу і сил, а смак не залишить нікого байдужим. кількість порцій: 4 гриби гливи— 250 грам Рис з грибами муер— 200 грам Болгарський перець— 2 штуки сіль— по За смаком сушені овочі— по За...