Рецепт Батон з начинкою

Рецепт Батон з начинкою
Кількість порцій: 4 Час приготування: 10 хв.
Рецепт батон з начинкою — приготування закуски з білого хліба з ковбасою, овочами і зеленню.

опис приготування:

Відріжте скоринки батона з обох кінців, після чого виріжте хлібний м'якуш довгим і гострим ножем. Масло з гірчицею і хріном розітріть між собою і додайте до них сіль, а також дрібно рубаний часник.

Кубиками нарізаються такі інгредієнти, як: помідори, сир, ковбаса, яйця. Після цього з'єднайте їх з раніше заготовленої олійно-гірчичною сумішшю і ретельно перемішайте.

Отриманою заправкою наповніть батон, після чого відправте його в холодильник хвилин на 30-40. за цей час він повинен просочитися і «дійти». подавайте закуску, нарізаючи його, виходячи з 100-150 г на одну порцію. Можна прикрасити зеленню.


  • кнопка— 1 штука
  • ковбаса копчена— 150 грам
  • сир твердий— 75 грам
  • вершкове масло— 120 грам
  • перець солодкий— 1 штука
  • помідори— 1 штука
  • яйце— 2 штуки(варене)
  • хрін— 1 Ст. ложка
  • гірчичний— 1 Чайна ложка
  • часник— 1 зубчик
  • петрушки— 10 грам
  • сіль— — За смаком
Відріжте скоринки батона з обох кінців, після чого виріжте хлібний м'якуш довгим і гострим ножем. Масло з гірчицею і хріном розітріть між собою і додайте до них сіль, а також дрібно рубаний часник.

Кубиками нарізаються такі інгредієнти, як: помідори, сир, ковбаса, яйця. Після цього з'єднайте їх з раніше заготовленої олійно-гірчичною сумішшю і ретельно перемішайте.

Отриманою заправкою наповніть батон, після чого відправте його в холодильник хвилин на 30-40. за цей час він повинен просочитися і «дійти». подавайте закуску, нарізаючи його, виходячи з 100-150 г на одну порцію. Можна прикрасити зеленню.


Подібні рецепти

Батон в хлібопічці

Тикмач

Власникам такого корисного і зручного кухонного агрегату, як хлібопічка, напевно стане в нагоді цей простий рецепт батона, завдяки якому сімейний сніданок перетвориться на справжнє задоволення! опис приготування: Як же смачно намазати вранці на скибочку свіжого хрусткого батона вершкового масл...

Баклажани з начинкою

Баклажани з начинкою

Рецепт приготування баклажанів з начинкою з кус-кус, болгарського перцю, помідорів чері і рікотти. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. Обернути часник в алюмінієву фольгу. смажити від 20 до 30 хвилин. Дати охолонути і вичавити м'якоть, відкласти в сторону. розрізати 3 бакла...

Млинці з персикової начинкою

Млинці з персикової начинкою

Рецепт приготування млинців з начинкою з персика. Цей незвичайний десерт готується всього за лічені хвилини. Для його приготування вам знадобляться прищіпки. Подавати зі свіжими збитими вершками. кількість порцій: 8 готові млинці— 8 штук стиглий персик— 1 штука розм'якшене вершкове масло— 3 Ст....

Млинці з грибною начинкою і яйцями (рецепт для гурманів)

Млинці з грибною начинкою і яйцями (рецепт для гурманів)

Ця страва я готую близько 2 годин, процес складається з 3 етапів. Перший - це приготування начинки для млинців; Другий - жарка млинців на молоці; Третій - упаковка начинки в млинці. опис приготування: Ця страва, як я вже казав, готується в три етапи. Спочатку готується начинка з лука, яєць і ...

Млинцеві мішечки з начинкою з печінки тріски

Млинцеві мішечки з начинкою з печінки тріски

На святковому столі ця закуска виглядає дивно апетитно, та й смак напевно порадує і вас, і ваших гостей. Ця ситна начинка - вельми оригінальна ідея, так що рекомендую на замітку. опис приготування: Хочу докладно розповісти, як приготувати млинцеві мішечки з начинкою з печінки тріски і відварен...