Рецепт Млинці з персикової начинкою

Рецепт Млинці з персикової начинкою
Час приготування: 10 хв.
Рецепт приготування млинців з начинкою з персика. Цей незвичайний десерт готується всього за лічені хвилини. Для його приготування вам знадобляться прищіпки. Подавати зі свіжими збитими вершками.

кількість порцій: 8
  • готові млинці— 8 штук
  • стиглий персик— 1 штука
  • розм'якшене вершкове масло— 3 Ст. ложки
  • ванільний екстракт— 1 Чайна ложка
  • персиковий шнапс— 1 Чайна ложка((по бажанню))
  • збиті вершки— 1 За смаком
Млинці з персикової начинкою - фото крок 1 1. Розігріти духовку до 175 градусів. Видалити кісточку з персика і нарізати шматочками.

Млинці з персикової начинкою - фото крок 2 2. У мисці змішати розм'якшене вершкове масло, коричневий цукор, ванільний екстракт і персиковий шнапс, якщо ви його використовуєте.

Млинці з персикової начинкою - фото крок 3 3. Покласти один млинець на робочу поверхню і викласти пару шматочків персика в середині. Ложкою викласти трохи вершкової суміші поверх шматочків персика.

Млинці з персикової начинкою - фото крок 4 4. Потім швидко зібрати млинець в «посилку». Закрепить прищепкой. Повторіть з рештою млинцями і начинкою. Майте на увазі, що млинці висихають дуже швидко, тому намагайтеся працювати швидко. Не турбуйтесь, якщо млинці злегка порвуться.

Млинці з персикової начинкою - фото крок 5 5. Випікати млинці в розігрітій духовці протягом 3-5 хвилин, стежачи за тим, щоб млинці не підгоріли. Готові млинці подавати зі збитими вершками — помістити млинець поверх невеликої калюжки з вершків прикрасити маленькими шматочками персика.

Подібні рецепти

Млинці з грибною начинкою і яйцями (рецепт для гурманів)

Млинці на воді і молоці з начинкою (простий рецепт)

Ця страва я готую близько 2 годин, процес складається з 3 етапів. Перший - це приготування начинки для млинців; Другий - жарка млинців на молоці; Третій - упаковка начинки в млинці. опис приготування: Ця страва, як я вже казав, готується в три етапи. Спочатку готується начинка з лука, яєць і ...

Баклажани з начинкою

Баклажани з начинкою

Рецепт приготування баклажанів з начинкою з кус-кус, болгарського перцю, помідорів чері і рікотти. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. Обернути часник в алюмінієву фольгу. смажити від 20 до 30 хвилин. Дати охолонути і вичавити м'якоть, відкласти в сторону. розрізати 3 бакла...

Млинцеві мішечки з начинкою з печінки тріски

Млинцеві мішечки з начинкою з печінки тріски

На святковому столі ця закуска виглядає дивно апетитно, та й смак напевно порадує і вас, і ваших гостей. Ця ситна начинка - вельми оригінальна ідея, так що рекомендую на замітку. опис приготування: Хочу докладно розповісти, як приготувати млинцеві мішечки з начинкою з печінки тріски і відварен...

Болгарський перець з начинкою

Болгарський перець з начинкою

Ця страва чудово виручає коли гості на порозі, а я тільки що сама додому прийшла. Рецепт який не займе багато часу і сил, а смак не залишить нікого байдужим. кількість порцій: 4 гриби гливи— 250 грам Рис з грибами муер— 200 грам Болгарський перець— 2 штуки сіль— по За смаком сушені овочі— по За...

Брауні з рідкої начинкою

Брауні з рідкої начинкою

Дуже смачне шоколадне тістечко з рідкою начинкою сподобається абсолютно всім. А якщо до нього подати ще й морозиво — цей десерт вийде божественним. опис приготування: Смачні шоколадні брауни з начинкою-сюрпризом приготувати дуже легко. Ви зможете їх зробити буквально за пів години і здивувати ...