Рецепт М`ясо на кістках

Рецепт М`ясо на кістках
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Останнім часом стало дуже популярним запікати м'ясо на кістці. Вам слід дізнатися, як приготувати балик на кістки. Рецепт дуже класний, свинина виходить соковитою і поєднується з будь-яким гарніром.

опис приготування:

Якщо у вас буде шматочок м'яса менше мого, раджу скоротити час приготування. Усередині свинина повинна вийде досить соковитою, але без наявності крові. До готового м'яса можна подати гарнір, наприклад відварну картоплю або спагетті. вдалого приготування!

  • Балик свинячий на кістці— 500 грам
  • печериці— 50 грам
  • Червоне вино— 30 мілілітрів
  • Цибуля ріпчаста— 30 грам
  • вершки— 70 мілілітрів
  • Вершкове масло— 10 грам
  • Масло рослинне— 20 мілілітрів
  • Спеції для м'яса— За смаком
Рибний-на кістках - фото крок 1 М'ясо промийте та висушіть серветками. Присипте з усіх боків спеціями за смаком. Залиште на 1 годину на тарілці.

Рибний-на кістках - фото крок 2 Обсмажте м'ясо на сковороді-гриль, по 10 хвилин з кожного боку. Далі перекладіть балик на деко і запікайте в духовці 25 хвилин, температура 180 градусів.

Рибний-на кістках - фото крок 3 Паралельно потрібно обсмажити печериці з цибулею на суміші з рослинного і вершкового масла. Не забудьте додати вершки і тушкувати все разом ще 5 хвилин.

Рибний-на кістках - фото крок 4 Готовий балик поливаємо грибним соусом. Смачного!

Подібні рецепти

Баклажани з яйцем і помідорами

М`ясо з макаронами

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...

Булгур з куркою і томатами

Булгур з куркою і томатами

Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...

Баклажани по-індійськи

Баклажани по-індійськи

Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...

Бальзамічний крем-соус

Бальзамічний крем-соус

Чудова заправка для салатів, страв з риби і м'яса. Такий крем в магазині коштує досить дорого, тому краще приготувати його самому і невеликою порцією. Готується він дуже просто. опис приготування: Будь-яке просте блюдо можна перетворити на делікатес, доповнивши його смачним соусом або заправко...