Рецепт Вірменський торт мікадо

Рецепт Вірменський торт мікадо
Кількість порцій: 7-8 Час приготування: 10 г. 0 хв.
Цей знаменитий торт користується величезною популярністю. Ще б, адже він дійсно виходить неймовірно солодким і смачним. безліч шарів + соковитий крем = справжнє задоволення! Спробуйте!

опис приготування:

Нехай вас не лякає той факт, що все торти готуються дуже складно. Насправді рецепт приготування вірменського торта Мікадо дуже простий. Крем готується дуже просто, та й коржі, (незважаючи на те ,що їх аж 9) печуться досить швидко. Десерт вас не розчарує, Будьте впевнені!


  • Вершкове масло— 150 грам(+ 500 грамів для крему)
  • яйця— 2 штуки
  • крем— 500 грам
  • сода— 1 Чайна ложка
  • борошно— 900 грам
  • жовтки яєчні— 3 штуки
  • цукор— 1 Склянка
  • молоко— 400 мілілітрів
  • какао— 4 Ст. ложки
  • Згущене молоко— 2 штуки(банки)
  • шоколад— 100 грам
Вірменський торт мікадо - фото крок 1 готовий крем. Растираем яичные желтки с сахаром.

Вірменський торт мікадо - фото крок 2 Добавьте молоко и какао, перемішайте.

Вірменський торт мікадо - фото крок 3 Проваріть масу на повільному вогні. Как только начнет "побулькивать", відразу ж зніміть з вогню. прохолодний.

Вірменський торт мікадо - фото крок 4 Розм'якшене вершкове масло (500 грамів) взбиваем со сгущенкой.

Вірменський торт мікадо - фото крок 5 Полученную массу из сгущенки и масла соединяем с охлажденной шоколадной массой. крем готовий!

Вірменський торт мікадо - фото крок 6 150 граммов масла комнатной температуры взбиваем с яйцами.

Вірменський торт мікадо - фото крок 7 Смешиваем сметану и соду. Як тільки з'являться бульбашки, выливаем массу в яйца с маслом. перемішуємо.

Вірменський торт мікадо - фото крок 8 Понемногу засыпаем просеянную муку и замешиваем тесто.

Вірменський торт мікадо - фото крок 9 Скачайте тісто в кулю.

Вірменський торт мікадо - фото крок 10 розділити тісто 9 частин.

Вірменський торт мікадо - фото крок 11 Кожну частину розкачати в тонкий пласт.

Вірменський торт мікадо - фото крок 12 Застелите противни бумагой для выпечки. Випікайте коржі в духовці 15-20 хвилин, температура 180 градусів.

Вірменський торт мікадо - фото крок 13 Все коржи смазываем кремом и выкладываем друга на друга, формуючи торт. Оставляем торт на всю ночь при комнатной температуре для пропитки.

Вірменський торт мікадо - фото крок 14 Утром обрезаем торт по кругу, надаючи йому правильну форму. Верхушку украшает тертым шоколадом. Смачного!

Подібні рецепти

Вірменський квасолевий суп

«столичний» салат

Пропоную вам простий рецепт вірменського квасоляного супу лобахашу — смачного, корисного і абсолютно вегетаріанського! При цьому, ситного настільки, що оцінять навіть завзяті м'ясоїди;). опис приготування: вірмени (як, втім, і представники інших кавказьких народів) вміють дивним чином створюва...

Вірменський напій «Maconi»

Вірменський напій «Maconi»

звичайно, мацоні можна зараз знайти в будь-якому холодильнику з кисломолочними продуктами в магазині. Але так було не завжди, тому розповім, як приготувати вірменський напій "; Мацон" самостійно! опис приготування: Рецепт приготування вірменського напою "; Мацон "; дуже простий, якщо у вас є м...

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...

Булгур з куркою і томатами

Булгур з куркою і томатами

Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...

Баклажани по-індійськи

Баклажани по-індійськи

Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...