Рецепт Вірменський торт мікадо

Рецепт Вірменський торт мікадо
Кількість порцій: 7-8 Час приготування: 10 г. 0 хв.
Цей знаменитий торт користується величезною популярністю. Ще б, адже він дійсно виходить неймовірно солодким і смачним. безліч шарів + соковитий крем = справжнє задоволення! Спробуйте!

опис приготування:

Нехай вас не лякає той факт, що все торти готуються дуже складно. Насправді рецепт приготування вірменського торта Мікадо дуже простий. Крем готується дуже просто, та й коржі, (незважаючи на те ,що їх аж 9) печуться досить швидко. Десерт вас не розчарує, Будьте впевнені!


  • Вершкове масло— 150 грам(+ 500 грамів для крему)
  • яйця— 2 штуки
  • крем— 500 грам
  • сода— 1 Чайна ложка
  • борошно— 900 грам
  • жовтки яєчні— 3 штуки
  • цукор— 1 Склянка
  • молоко— 400 мілілітрів
  • какао— 4 Ст. ложки
  • Згущене молоко— 2 штуки(банки)
  • шоколад— 100 грам
Вірменський торт мікадо - фото крок 1 готовий крем. Растираем яичные желтки с сахаром.

Вірменський торт мікадо - фото крок 2 Добавьте молоко и какао, перемішайте.

Вірменський торт мікадо - фото крок 3 Проваріть масу на повільному вогні. Как только начнет "побулькивать", відразу ж зніміть з вогню. прохолодний.

Вірменський торт мікадо - фото крок 4 Розм'якшене вершкове масло (500 грамів) взбиваем со сгущенкой.

Вірменський торт мікадо - фото крок 5 Полученную массу из сгущенки и масла соединяем с охлажденной шоколадной массой. крем готовий!

Вірменський торт мікадо - фото крок 6 150 граммов масла комнатной температуры взбиваем с яйцами.

Вірменський торт мікадо - фото крок 7 Смешиваем сметану и соду. Як тільки з'являться бульбашки, выливаем массу в яйца с маслом. перемішуємо.

Вірменський торт мікадо - фото крок 8 Понемногу засыпаем просеянную муку и замешиваем тесто.

Вірменський торт мікадо - фото крок 9 Скачайте тісто в кулю.

Вірменський торт мікадо - фото крок 10 розділити тісто 9 частин.

Вірменський торт мікадо - фото крок 11 Кожну частину розкачати в тонкий пласт.

Вірменський торт мікадо - фото крок 12 Застелите противни бумагой для выпечки. Випікайте коржі в духовці 15-20 хвилин, температура 180 градусів.

Вірменський торт мікадо - фото крок 13 Все коржи смазываем кремом и выкладываем друга на друга, формуючи торт. Оставляем торт на всю ночь при комнатной температуре для пропитки.

Вірменський торт мікадо - фото крок 14 Утром обрезаем торт по кругу, надаючи йому правильну форму. Верхушку украшает тертым шоколадом. Смачного!

Подібні рецепти

Вірменський напій «Maconi»

Борщ з телятини

звичайно, мацоні можна зараз знайти в будь-якому холодильнику з кисломолочними продуктами в магазині. Але так було не завжди, тому розповім, як приготувати вірменський напій "; Мацон" самостійно! опис приготування: Рецепт приготування вірменського напою "; Мацон "; дуже простий, якщо у вас є м...

Вірменський квасолевий суп

Вірменський квасолевий суп

Пропоную вам простий рецепт вірменського квасоляного супу лобахашу — смачного, корисного і абсолютно вегетаріанського! При цьому, ситного настільки, що оцінять навіть завзяті м'ясоїди;). опис приготування: вірмени (як, втім, і представники інших кавказьких народів) вміють дивним чином створюва...

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...

Булгур з куркою і томатами

Булгур з куркою і томатами

Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...

Баклажани по-індійськи

Баклажани по-індійськи

Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...