Рецепт Вірменський квасолевий суп

Рецепт Вірменський квасолевий суп
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Пропоную вам простий рецепт вірменського квасоляного супу лобахашу — смачного, корисного і абсолютно вегетаріанського! При цьому, ситного настільки, що оцінять навіть завзяті м'ясоїди;).

опис приготування:

вірмени (як, втім, і представники інших кавказьких народів) вміють дивним чином створювати вишукані страви буквально з нічого. З незвичайних поєднань фруктів і злаків, овочів і горіхів народжуються справжні кулінарні шедеври: рецепт приготування вірменського квасоляного супу лобахашу — пряме тому підтвердження.

цей суп, ароматний і смачний настільки, що дух захоплює, прекрасно підійде для вегетаріанського харчування і дотримання постів. А доступність і помірна вартість основних інгредієнтів порадують кожну дбайливі господині;).


  • Червона квасоля— 1,5 склянки(можно использовать смесь фасоли разных сортов)
  • Цибуля ріпчаста— 1-2 штук
  • Ядра волоських горіхів— 0,5 склянки
  • борошно— 1 Ст. ложка
  • Вершкове масло— 1 Ст. ложка
  • сіль— За смаком
  • Перець чорний і червоний— За смаком
  • свіжа зелень— За смаком(кріп, петрушка, Braai — чим більше, тим краще)
Вірменський квасолевий суп - фото крок 1 Для начала нужно залить фасоль 2 литрами воды и отварить ее до готовности.

Вірменський квасолевий суп - фото крок 2 Половину фасоли откинуть на дуршлаг, а затем растолочь или измельчить в блендере. Другую половину оставить в кастрюле.

Вірменський квасолевий суп - фото крок 3 Волоські горіхи подрібнити — чем меньше будут крупинки, тем однороднее получится суп.

Вірменський квасолевий суп - фото крок 4 В одной сковороде на сливочном масле спассеровать мелко нарезанный лук.

Вірменський квасолевий суп - фото крок 5 В інший — слегка поджарить муку (без масла!) до легкого золотистого кольору, а потом развести ее небольшим количеством фасолевого отвара.

Вірменський квасолевий суп - фото крок 6 вимити, обсушить и мелко нарезать зелень.

Вірменський квасолевий суп - фото крок 7 Теперь нужно соединить пюрированную фасоль, подрібнені волоські горіхи, пассерованный лук и мучной соус. Выложить все это в кастрюлю с целой фасолью, посолити, поперчити, перемешать и на медленном огне довести до кипения.
Добавить в кастрюлю с супом зелень и выключить огонь.
Після того, как суп настоится под крышкой 10-15 хвилин, его можно подавать на стол.
Дуже смачно — с тонким армянским лавашом, сливочным маслом и чесноком. Смачного!:)

Подібні рецепти

Вірменський напій «Maconi»

Телятина з овочами в мультиварці

звичайно, мацоні можна зараз знайти в будь-якому холодильнику з кисломолочними продуктами в магазині. Але так було не завжди, тому розповім, як приготувати вірменський напій "; Мацон" самостійно! опис приготування: Рецепт приготування вірменського напою "; Мацон "; дуже простий, якщо у вас є м...

Вірменський торт мікадо

Вірменський торт мікадо

Цей знаменитий торт користується величезною популярністю. Ще б, адже він дійсно виходить неймовірно солодким і смачним. безліч шарів + соковитий крем = справжнє задоволення! Спробуйте! опис приготування: Нехай вас не лякає той факт, що все торти готуються дуже складно. Насправді рецепт приготу...

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...

Булгур з куркою і томатами

Булгур з куркою і томатами

Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...

Баклажани по-індійськи

Баклажани по-індійськи

Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...