Рецепт Біла риба в конверті з каперсами
Біла риба в конверті — гурманське за смаком, але просте в приготуванні блюдо. Рецепт взято з журналу про гурманським кухню, тому не сумнівайтеся — виходить дуже смачно!
опис приготування:
Рецепт цієї страви взятий з журналу з характерною назвою "; Гурме ";, тому не сумнівайтеся — це смачно, дуже смачно Класичне поєднання інгредієнтів, традиційний спосіб приготування — все це робить блюдо простим, але дуже ефектним, смачним і апетитним. Біла риба в конверті виходить дуже ніжною, з приємним присмаком каперсів, чебрець, лимончика. За смаком біла риба в конверті чи поступиться червоною, приготовленої аналогічно. А навіщо платити більше, як то кажуть?:)
- Біла риба (філе) — 800 грам
- часник— 2-3 зубчиків
- Помідори черрі— 250 грам
- чебрець (гілочки) — 8 штук
- каперсами— 2 Ст. ложки
- лимон— 8 скибочок
- Оливкова олія— — За смаком
- сіль, перець— — За смаком
У сковороді на оливковій олії обсмажуємо нарізану пластинами часник. обсмажуємо буквально 1-2 хвилини, до золотистого і аромату.
Потім збільшуємо вогонь і додаємо в сковороду помідори черрі, розрізані навпіл. обсмажуємо 1 хвилину до м'якості помідорів, потім додаємо каперси, перемішуємо і відразу ж знімаємо з вогню.
Рибу гарненько натираємо сіллю і перцем. Беремо пергаментний папір, наливаємо на край паперу трошки оливкової олії, кладемо на масло рибу. Під рибу кладемо пару тонких скибочок лимона, на рибу — гілочки чебрецю, а також обсмажені каперси, помідори і часник. Зверху ще раз злегка скроплюємо оливковою олією.
Інший половиною листа накриваємо рибу, краю скріплюємо степлером (просто і швидко).
запікаємо 10-15 хвилин при 200 градусах (в залежності від товщини шматочків риби). Готові рибні конвертики дістаємо з духовки, даємо їм пару хвилин постояти.
Подаємо прямо в конвертику, поки риба не охолола. Гілочки чебрецю і часточки лимона можна викинути.
Подавати добре з овочевим гарніром або рисом, і обов'язково — з білим вином. Смачного!
Подібні рецепти
Біла риба в духовці
Рецепт приготування асорті з білої риби з соусом з помідорів, кардамону, лемонграсса, каррі і гвоздики. Ви також можете використовувати поєднання білої риби з молюсками або креветками. опис приготування: У великій каструлі змішати помідори, кардамон, гвоздику, паличку кориці, червоний перець, ...
Біла риба в вершковому соусі з анчоусами
Біла риба в вершковому соусі з анчоусами — дуже ефективний і оригінальний спосіб приготування філе білої риби. Швидке і просте блюдо зі смачним соусом. опис приготування: Філе білої риби — досить дешевий, доступний і простий у приготуванні джерело багатьох корисних речовин, тому її включення в...
«Біла береза» (салат з чорносливом)
Хороший святковий стіл не обходиться без смачного і красивого салату. Саме таким є багатошаровий салат "; Біла береза ";. Гарне оформлення і насичений смак - головні складові закуски! опис приготування: До вашої уваги - класне святкове блюдо, або як готується "; Біла береза" салат з чорносли...
Біла глазур для паски
Пропоную простий рецепт, як швидко і красиво прикрасити домашню випічку. Така глазур підійде не тільки для паски, але і для святкових капкейков, бісквітів та інших ласощів. опис приготування: рецептів, як приготувати білу глазур для паски, багато, але всі вони ґрунтуються на двох інгредієнтах:...
Біла спаржа в духовці
Про корисні властивості спаржі багато хто знає не з чуток, тому в цьому рецепті я розповім вам, як приготувати білу спаржу в духовці без особливих зусиль і з користю для вас. А ви запам'ятовуйте. опис приготування: Ця страва стане відмінним доповненням до вашого обіду або вечері, а мій покроко...