Рецепт Булочки з гірчицею і шинкою

Рецепт Булочки з гірчицею і шинкою
Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 40 хв.
А чи зустрічали ви в випічці поєднання солоного, пряного і солодкого смаку? До сих пір немає? А адже це дійсно смачно! Тільки не поспішайте додавати нові інгредієнти в тісто, а дивіться рецепт.

опис приготування:

Нічого особливо складного в інструкції немає, адже основою буде готове тісто, а нам залишиться зробити незвичайну начинку і соус. Прочитайте про те, як приготувати булочки з гірчицею і шинкою. Соковиті вироби краще їсти в теплому вигляді. Вони підійдуть як закуска під пиво або ж такі булочки можуть замінити хліб на святковому столі.

  • Тісто для піци або бездріжджове— 2005 грам
  • шинка— 200 грам
  • Твердий сир— 8 скибочок
  • Вершкове масло— 50 грам
  • мед— 3 Ст. ложки
  • Дижонская гірчиця— 50 грам
  • часник— 1 зубчик
Булочки з гірчицею і шинкою - фото крок 1 1. Заздалегідь необхідно розморозити тісто. Потім розтягніть його в прямокутник.

Булочки з гірчицею і шинкою - фото крок 2 2. Зробіть соус, змішавши гірчицю і мед.

Булочки з гірчицею і шинкою - фото крок 3 3. Потім тісто змастіть соусом. Далі викладіть шинку, порізану маленькими кубиками.

Булочки з гірчицею і шинкою - фото крок 4 4. Зверху розкладіть сир.

Булочки з гірчицею і шинкою - фото крок 5 5. Потім поверніть все в рулет і розріжте на рівні шматочки.

Булочки з гірчицею і шинкою - фото крок 6 6. Запікайте булочки протягом 25 хвилин при 190 градусах в духовці. Змастіть вироби маслом і посипте подрібненим часником. Подавайте в теплому вигляді. Смачного!

Подібні рецепти

Баклажани з сиром і шинкою

Запечені булочки з шинкою і сиром

Рецепт приготування баклажанів з сиром і шинкою дозволить вам отримати відмінну закуску для буденного обіду або святкового столу. Виглядає блюдо приголомшливо! опис приготування: Щоб приготувати баклажани з шинкою і сиром найкращим чином, найкраще приготувати їх у вигляді бутербродів, так вийд...

Біскотті з пармезаном і шинкою

Біскотті з пармезаном і шинкою

Біскотті з пармезаном і шинкою — традиційне італійське печиво, чимось нагадує запечені шматочки хліба. Хрусткі і ароматні, вони є чудовою закускою і добре йдуть до вина. опис приготування: наскільки знаю, biskotti — це не просто смачне італійське печиво, це ще і різдвяне печиво. Як повідомляє ...

Баклажани з шинкою

Баклажани з шинкою

Соковиті баклажани з овочами і апетитною шинкою. У вас вже слинки потекли, правда? Тоді поспішіть записати рецепт приготування баклажанів з шинкою. опис приготування: Багатьом не подобається специфічний смак баклажанів, але все залежить від приготування. Заздалегідь потрібно їх посолити гарнен...

Млинці з шинкою

Млинці з шинкою

Рецепт приготування тонких млинців з шинкою, вареними яйцями, цибулею і оливками. Красиво оформлені млинці з шинкою можуть стати прекрасною закускою на святковому столі. кількість порцій: 3-4 молока— 1 літр цукру— 4 Ст. ложки яйця— 1-2 штук солі— 1/2 Ст. ложки соняшникова олія— За смаком соди— ...

Здобні булочки-плетінки з маком і корицею

Здобні булочки-плетінки з маком і корицею

Дуже і дуже ніжні повітряні булочки! ароматні, солодкі, пухнасті. А всередині ховається мак і кориця з цукром - байдужих не буде! опис приготування: Здобна випічка завжди до місця, будь то сніданок або перекус, полуденок або вечірнє чаювання в колі сім'ї. Булочки за цим рецептом виходять незрі...