Рецепт Биті огірки по-китайськи
Незважаючи на незвичайну назву "; биті огірки по-китайськи ";, виходить швидка, пікантна і дуже смачна закуска зі свіжих огірків. До того ж зараз, влітку, саме час її приготувати!
опис приготування:
Якщо ви любитель гостренького, обов'язково приготуйте "; биті огірки по-китайськи ";. Покрокова інструкція допоможе вам у цьому. Рисовий оцет можна замінити на будь-який інший, а замість кунжутного масла використовувати будь-яку рослинну олію, але з цими продуктами рецепт буде найбільш автентичним.
- огірки— 500 грам
- часник— 3 зубчики
- Гострий перець чилі— 0,5-1 штуки
- рисовий оцет— 1,5 Ст. ложки
- Кунжутну олію— 1 Ст. ложка
- Соєвий соус— 1,5 Ст. ложки
- цукор— 0,5 Ст. ложки
- сіль— 2-3 Щепоток
- кунжутне насіння— 1-1,5 Ст. ложки
Роздавите плоскою стороною ножа часник і подрібніть його. З перцю чилі видаліть насіння і теж подрібніть.
Залийте цукор оцтом і розмішайте до розчинення.
На сухій сковороді обсмажте кунжут, обсмажувати слід 2 хвилини, щоб кунжут не підгорів, інакше, він буде гірчити.
Злегка "; побийте" огірки, наприклад, качалкою, щоб вони тріснули.
Наріжте огірки на шматочки приблизно по 2 см. Викладіть в друшляк, приправити сіллю, залиште на 10 хвилин, після чого струсіть, щоб злити сік, що утворився.
Викладіть в чашу часник, перець чилі, додайте суміш цукру з оцтом, влийте соєвий соус і кунжутне масло.
Викладіть в гостро-пряну суміш огірки і добре струсіть. Огірки слід промаринувати від декількох годин до трьох діб.
А можна подати їх практично відразу ж, так як вони вже досить ароматні і смачні, тільки не забудьте посипати їх кунжутом перед подачею. Смачного!
Подібні рецепти
Морський коктейль на пару
Основними інгредієнтами страви є огірки і спеції. Приготувати це блюдо зовсім не складно, і часу на приготування багато не йде. Блюдо оригінальне і смачне. кількість порцій: 4 кунжутну олію— 10 грам соєвий соус— 20 мілілітрів огірки— 500 грам часник— 2 часточки рисовий оцет— 20 мілілітрів сіль—...
Баклажани з яйцем і помідорами
Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...
Булгур з куркою і томатами
Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...
Баклажани по-індійськи
Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...
Бринза запечена в духовці
Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...