Рецепт Биті огірки по-китайськи

Рецепт Биті огірки по-китайськи
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 20 хв.
Незважаючи на незвичайну назву "; биті огірки по-китайськи ";, виходить швидка, пікантна і дуже смачна закуска зі свіжих огірків. До того ж зараз, влітку, саме час її приготувати!

опис приготування:

Якщо ви любитель гостренького, обов'язково приготуйте "; биті огірки по-китайськи ";. Покрокова інструкція допоможе вам у цьому. Рисовий оцет можна замінити на будь-який інший, а замість кунжутного масла використовувати будь-яку рослинну олію, але з цими продуктами рецепт буде найбільш автентичним.

  • огірки— 500 грам
  • часник— 3 зубчики
  • Гострий перець чилі— 0,5-1 штуки
  • рисовий оцет— 1,5 Ст. ложки
  • Кунжутну олію— 1 Ст. ложка
  • Соєвий соус— 1,5 Ст. ложки
  • цукор— 0,5 Ст. ложки
  • сіль— 2-3 Щепоток
  • кунжутне насіння— 1-1,5 Ст. ложки
Биті огірки по-китайськи - фото крок 1 Підготуйте інгредієнти.

Биті огірки по-китайськи - фото крок 2 Роздавите плоскою стороною ножа часник і подрібніть його. З перцю чилі видаліть насіння і теж подрібніть.

Биті огірки по-китайськи - фото крок 3 Залийте цукор оцтом і розмішайте до розчинення.

Биті огірки по-китайськи - фото крок 4 На сухій сковороді обсмажте кунжут, обсмажувати слід 2 хвилини, щоб кунжут не підгорів, інакше, він буде гірчити.

Биті огірки по-китайськи - фото крок 5 Злегка "; побийте" огірки, наприклад, качалкою, щоб вони тріснули.

Биті огірки по-китайськи - фото крок 6 Наріжте огірки на шматочки приблизно по 2 см. Викладіть в друшляк, приправити сіллю, залиште на 10 хвилин, після чого струсіть, щоб злити сік, що утворився.

Биті огірки по-китайськи - фото крок 7 Викладіть в чашу часник, перець чилі, додайте суміш цукру з оцтом, влийте соєвий соус і кунжутне масло.

Биті огірки по-китайськи - фото крок 8 Викладіть в гостро-пряну суміш огірки і добре струсіть. Огірки слід промаринувати від декількох годин до трьох діб.

Биті огірки по-китайськи - фото крок 9 А можна подати їх практично відразу ж, так як вони вже досить ароматні і смачні, тільки не забудьте посипати їх кунжутом перед подачею. Смачного!

Подібні рецепти

Биті огірки

Сирний маннік на кефірі

Основними інгредієнтами страви є огірки і спеції. Приготувати це блюдо зовсім не складно, і часу на приготування багато не йде. Блюдо оригінальне і смачне. кількість порцій: 4 кунжутну олію— 10 грам соєвий соус— 20 мілілітрів огірки— 500 грам часник— 2 часточки рисовий оцет— 20 мілілітрів сіль—...

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...

Булгур з куркою і томатами

Булгур з куркою і томатами

Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...

Баклажани по-індійськи

Баклажани по-індійськи

Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...