Рецепт Баклажани смажені з оцтом

Рецепт Баклажани смажені з оцтом
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 45 хв.
Хочу поділитися рецептом приготування баклажанів смажених з оцтом. Соковиті і пікантні баклажани з овочами припадуть до душі кожному.

опис приготування:

Смажити баклажани дуже просто, можна їх кубиками або кільцями порізати. головне — посолити добре і дати гіркоти вийти перед смаженням. Для приготування баклажанів смажених з оцтом я роблю або часниковий, або томатний соус. дивимося рецепт.

  • баклажани— 3-4 штук
  • спеції, зелень— За смаком
  • часник— За смаком
  • оцет— За смаком
  • борошно— 3-4 Ст. ложок
Баклажани смажені з оцтом - фото крок 1 Приготуйте інгредієнти.

Баклажани смажені з оцтом - фото крок 2 баклажани вимити, почистити і порізати.

Баклажани смажені з оцтом - фото крок 3 нарізати кружками, посолити гарненько, дати постояти хвилин 20.

Баклажани смажені з оцтом - фото крок 4 розігріти сковороду , потім налити масло стільки, щоб покрилося дно сковороди. Гуртки баклажанів рекомендую обваляти в борошні.

Баклажани смажені з оцтом - фото крок 5 Смажити баклажани на середньому вогні з двох сторін до золотистого кольору.

Баклажани смажені з оцтом - фото крок 6 Подавати смажені баклажани можна з соусом з розтертого часнику з оцтом. беремо 3-4 зубчики часнику, 1 ст.л. рослинної олії,0.5 немає. ложки оцту і сіль 0,5 середня лінія. Все перемішати.

Баклажани смажені з оцтом - фото крок 7 А можна і з томатним соусом зробити.
В цілому, баклажани смажені з оцтом готові. Смачного!

Подібні рецепти

Брюссельська капуста з бальзамічним оцтом і журавлиною

Тірамісу без сирих яєць

Рецепт приготування брюссельської капусти, запеченої в духовці з оливковою олією, в соусі з бальзамічного оцту і цукру з сушеної журавлиною. опис приготування: Смажена брюссельська капуста неймовірно смачна сама по собі, але полита глянцевою чорною глазур'ю з бальзамічного оцту і посипана терп...

Баранина з бальзамічним оцтом

Баранина з бальзамічним оцтом

Якщо раніше ви не готували баранину, у вас є відмінна можливість виправити ситуацію. М'ясо з красивою глазур'ю. смачно? Ще б! Пропоную рецепт, як приготувати баранину з бальзамічним оцтом. опис приготування: Багато хто не наважується на приготування баранини, адже її м'ясо може віддавати специ...

Баклажани, смажені в паніровці

Баклажани, смажені в паніровці

м'які всередині, хрусткі зовні і дуже смачні баклажани, смажені в паніровці в домашніх умовах з апетитний соусом, — відмінний варіант овочевого страви на обід або на вечерю. опис приготування: Ароматний і дуже смачний соус, який доповнить класичний рецепт баклажанів, смажених в паніровці додас...

Баклажани смажені «хвіст павича»

Баклажани смажені «хвіст павича»

Відома всім закуска з баклажанів для святкового столу. Розповідаю і показую простий рецепт приготування баклажанів смажених "; Павлиний хвіст ";. опис приготування: Для приготування баклажанів смажених "; Павлиний хвіст" нам знадобляться середні баклажани, свіжі, тверді. Різати будемо їх акура...

Баклажани, смажені кружечками

Баклажани, смажені кружечками

Це самий простий і швидкий спосіб приготувати баклажани. Потрібно просто порізати їх кружечками, посолити і підсмажити. Усе. опис приготування: Приготуйте баклажани, смажені кружечками. Вам знадобиться масло рослинне, спеції і зелень для прикраси. Подавайте з улюбленим соусом . баклажани— 2 ...