Рецепт Биті огірки

Рецепт Биті огірки
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Основними інгредієнтами страви є огірки і спеції. Приготувати це блюдо зовсім не складно, і часу на приготування багато не йде. Блюдо оригінальне і смачне.

кількість порцій: 4
  • кунжутну олію— 10 грам
  • соєвий соус— 20 мілілітрів
  • огірки— 500 грам
  • часник— 2 часточки
  • рисовий оцет— 20 мілілітрів
  • сіль— 3 чайних ложки
  • перець чилі— 1 штука
биті огірки - фото крок 1 1. В першу чергу промиваємо огірки, розрізаємо їх уздовж на дві половинки, беремо ложечку і вибираємо нею насіння з кожної половинки огірків.

биті огірки - фото крок 2 2. качалкою, або використовуючи бічну сторону великого ножа, треба гарненько огірки відбити (вони повинні тріскатися з хрускотом). Це посприяє тому, що огірки дуже швидко замаринується (буквально за кілька хвилин).

биті огірки - фото крок 3 3. Тепер використовуючи гострий ніж, навскоси нарізаємо побиті половинки огірків, а ще краще їх просто наламати на невеликі шматочки.

биті огірки - фото крок 4 4. Додаємо досить велика кількість солі, обливаем уксусом, гарненько перемішуємо і даємо хвилин п'ятнадцять-двадцять постояти (цього часу цілком вистачить для того, щоб огіркам добре промаринуватися).

биті огірки - фото крок 5 5. У той час коли огірки пускають сік і маринуються, нам треба очистити часник і дрібно його нарізати, також дрібно нарізаємо гострого перцю чилі.

биті огірки - фото крок 6 6. Коли певний термін для маринування огірків пройде, дістаємо їх з маринаду і добре віджимаємо. Додаємо до них перцю і часнику, соєвий соус і зовсім небагато масла кунжуту. Блюдо готово.

Подібні рецепти

Биті огірки по-китайськи

Огірки «Теща і зятек»

Незважаючи на незвичайну назву "; биті огірки по-китайськи ";, виходить швидка, пікантна і дуже смачна закуска зі свіжих огірків. До того ж зараз, влітку, саме час її приготувати! опис приготування: Якщо ви любитель гостренького, обов'язково приготуйте "; биті огірки по-китайськи ";. Покрокова...

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...

Булгур з куркою і томатами

Булгур з куркою і томатами

Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...

Баклажани по-індійськи

Баклажани по-індійськи

Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...