Рецепт Булочки з журавлиною і лимоном

Рецепт Булочки з журавлиною і лимоном
Кількість порцій: 8 Час приготування: 40 хв.
Рецепт приготування булочок з лимонною цедрою і ягодами журавлини.

опис приготування:

Тісто для булочок можна приготувати заздалегідь і заморозити, але все ж вони смачніше свіжоспечені. Булочки добре подавати зі сметаною або збитими вершками.

  • цедра лимона— 2 штуки
  • цукру— 1/2 склянки
  • розпушувача— 1 Ст. ложка
  • остаточний— 1/2 чайних ложки
  • вершкового масла— 6 Ст. ложок
  • яйце— 1 штука
  • жовток— 1 штука
  • жирних вершків— 1 Склянка
Булочки з журавлиною і лимоном - фото крок 1 1. Розігріти духовку до 200 градусів. Вистелити великий пергаментним папером. Вершкове масло нарізати на шматки. Крупно нарізати журавлину. Зняти цедру з лимонів овощечисткой і тонко нарізати, щоб вийшло приблизно 1 1/2 столові ложки цедри. Лимони відкладіть для іншого використання. У кухонному комбайні змішати борошно, 1/2 склянки цукру, розпушувач, сіль, вершкове масло і цедру, поки суміш не буде нагадувати крихти. Викласти у велику миску. У невеликій мисці перемішати свіжу журавлини і 3 столові ложки цукру. Додати ягоду в борошно і перемішати. Якщо ви використовуєте заморожену журавлину, просто додайте її до борошна.

Булочки з журавлиною і лимоном - фото крок 2 2. В іншій маленькій мисці злегка збити яйце і жовток. Додати яєчну суміш в борошняну суміш і перемішати.

Булочки з журавлиною і лимоном - фото крок 3 3. На посипаною борошном поверхні розкачати тісто в коло близько 20 см в діаметрі і товщиною 2,5 см. Використовуючи різак для печива або форму, вирізати з тіста кола. Обваляти їх у борошні і викласти на деко на відстані 2,5 см один від одного.

Булочки з журавлиною і лимоном - фото крок 4 4. Випікати булочки в середині духовки від 15 до 20 хвилин, до блідо-золотистого кольору. Подавати теплі булочки зі сметаною або збитими вершками. зберігати булочки, індивідуально упаковані в поліетиленову плівку або фольгу, в холодильнику 1 день або в морозилці 1 тиждень.

Подібні рецепти

Брюссельська капуста з бальзамічним оцтом і журавлиною

Рецепт варення з кабачків з лимоном

Рецепт приготування брюссельської капусти, запеченої в духовці з оливковою олією, в соусі з бальзамічного оцту і цукру з сушеної журавлиною. опис приготування: Смажена брюссельська капуста неймовірно смачна сама по собі, але полита глянцевою чорною глазур'ю з бальзамічного оцту і посипана терп...

Айвове варення з лимоном

Айвове варення з лимоном

Айва багата органічними кислотами, маслами, фруктозою. Але її плоди не дуже їстівні в сирому вигляді, тому потребують переробки. Нижче розглянемо спосіб, як приготувати з айви варення з Лимоном. опис приготування: Айва в сирому вигляді практично не вживається. У нашій родині так точно. А ось в...

Бананове варення з лимоном

Бананове варення з лимоном

При наявності великої кількості бананів, можна приготувати бананове варення з лимоном — воно стане ідеальним дуетом для будь-якої рум'яної солодкої випічки, для оладий, млинців, панкейк і т.д. опис приготування: Неймовірно ароматне бананове варення можна зварити за 15 хвилин. Такий десерт не в...

Березовий сік з лимоном

Березовий сік з лимоном

Любіть березовий сік і хочете спробувати нові варіації улюбленого напою? Сьогодні мені хочеться розповісти вам, як приготувати березовий сік з лимоном на зиму. Смак цього напою полонить вас відразу! опис приготування: Такий напій зможе втамувати спрагу навіть в саму спекотну погоду. Крім усьог...

Брюссельська капуста з лимоном

Брюссельська капуста з лимоном

Рецепт смачного гарніру з брюссельської капусти з лимоном. опис приготування: Покладіть в сковороду брюссельську капусту і 1/2 склянки води, приправте сіллю і перцем. Доведіть до кипіння на середньому вогні. готуйте, помішуючи, поки більша частина води не випарується, від 5 до 8 хвилин (додайт...