Рецепт Безе з ревенем і малиною

Рецепт Безе з ревенем і малиною
Кількість порцій: 4 Час приготування: 55 хв.
Рецепт приготування легкого десерту з ревеню, малини і безе.

опис приготування:

змішати ревінь, малину, цукор і борошно в каструлі і варити на середньому вогні, приклад 5 до 7 хвилин. Зменшити вогонь і варити 20 до 30 хвилин, поки ревінь не стане м'яким. Викласти масу в форму для випічки і відкласти в сторону. Розігріти духовку до 230 градусів.

зробити безе. Заповнити середню каструлю на чверть водою. На середньому вогні довести воду до кипіння. Збити яєчні білки, цукор і щіпку винного каменю міксером в жароміцної мисці, встановленої над каструлею з киплячою водою. збивати, поки цукор не розчиниться, а суміш не стане теплою, від 3 до 3 1/2 хвилин. Прибрати миску з каструлі і збивати на маленькій швидкості, поступово збільшуючи до високої, близько 10 хвилин. Додати ваніль і перемішати.

Заповніть кондитерський мішок з наконечником у вигляді зірки безе. Видавити безе на суміш ревеню і малини. випікати, поки безе не підрум'яниться, приклад 5 до 7 хвилин. Подавати відразу ж.


  • ревеню— 550 грам
  • малини— 500 грам
  • борошна— 1 Ст. ложка
  • для безе:яєчні білки— 2 штуки
  • цукру— 1/2 склянки
  • винного каменю— 1 щіпка
  • екстракту ванілі— 1/4 чайних ложки
змішати ревінь, малину, цукор і борошно в каструлі і варити на середньому вогні, приклад 5 до 7 хвилин. Зменшити вогонь і варити 20 до 30 хвилин, поки ревінь не стане м'яким. Викласти масу в форму для випічки і відкласти в сторону. Розігріти духовку до 230 градусів.

зробити безе. Заповнити середню каструлю на чверть водою. На середньому вогні довести воду до кипіння. Збити яєчні білки, цукор і щіпку винного каменю міксером в жароміцної мисці, встановленої над каструлею з киплячою водою. збивати, поки цукор не розчиниться, а суміш не стане теплою, від 3 до 3 1/2 хвилин. Прибрати миску з каструлі і збивати на маленькій швидкості, поступово збільшуючи до високої, близько 10 хвилин. Додати ваніль і перемішати.

Заповніть кондитерський мішок з наконечником у вигляді зірки безе. Видавити безе на суміш ревеню і малини. випікати, поки безе не підрум'яниться, приклад 5 до 7 хвилин. Подавати відразу ж.


Подібні рецепти

Булочки з малиною і лимонної глазур'ю

Торт з малиною (простий рецепт)

Рецепт приготування булочок з малиною і глазур'ю з лимонного соку і цукрової пудри. опис приготування: Хрусткі кисло-солодкі булочки приведуть в захват всю вашу сім'ю. борошна— 2 склянки розпушувача— 1 Ст. ложка солі— 1/2 чайних ложки цукру— 2 Ст. ложки вершкового масла— 5 Ст. ложок лимон— 1...

Безе без цукру

Безе без цукру

Приготування безе без цукру, за великим рахунком, неможливо. Білок не зможе нормально піднятися. Єдине рішення — замінити цукор екстрактом стевії та ванілі. Виходить дуже добре! опис приготування: До вашої уваги — простий рецепт приготування безе без цукру. Яєчні білки збиваються з лимонним со...

Безе з ягодами

Безе з ягодами

Дуже смачне і неймовірно красиве ласощі, все це — безе з ягодами! Готується дуже просто, зі звичайних яєчних білків і цукру. &Quot;фішкою&Quot; десерту є начинка — вершки з малиною. опис приготування: приготування безе — дуже простий процес. Якщо слідувати цим рецептом, у вас повинен вийти дуж...

Безе «веселі свинки»

Безе «веселі свинки»

Який же Новий рік без солодощів? Пропоную приготувати безе в вигляді маленьких свинок, як вам така ідея? опис приготування: Хочу поділитися з вами ідеєю, як приготувати безе "; Веселі свинки" для новорічного столу. Зробіть безе або меренгу за улюбленим рецептом, який у вас виходить. Але відсад...

Безе для торта

Безе для торта

Торт з безе готується просто, якщо знати кілька секретів приготування. Дозвольте мені показати вам, як приготувати безе для торта, найсмачнішого, повітряного і ніжного! Готуйте разом зі мною! опис приготування: Щоб приготувати безе для торта нам будуть потрібні білки середніх яєць, можете їх з...