Рецепт Булочки з малиною і лимонної глазур'ю
Рецепт приготування булочок з малиною і глазур'ю з лимонного соку і цукрової пудри.
опис приготування:
Хрусткі кисло-солодкі булочки приведуть в захват всю вашу сім'ю.
- борошна— 2 склянки
- розпушувача— 1 Ст. ложка
- солі— 1/2 чайних ложки
- цукру— 2 Ст. ложки
- вершкового масла— 5 Ст. ложок
- лимон— 1 штука
- цукрової пудри— 2 склянки
- вершкового масла— 1 Ст. ложка
2. Зробити поглиблення в центрі і влити вершки, перемішати. Додати малину і обережно перемішати, намагаючись не пошкодити ягоди.
3. Викласти тісто на посипаній борошном поверхні, розкачати в прямокутник приблизно 30Х7,5 см завтовшки 3 см. Розрізати прямокутник навпіл, а отримані прямокутники ще раз навпіл, щоб вийшло 4 прямокутника.
4. Кожен прямокутник розрізати на 8 квадратів, а їх в свою чергу на 16 трикутників.
5. Змастити верхівку булочок невеликою кількістю вершків і запікати протягом 15-20 хвилин. Дати булочкам трохи охолонути охолодитися перед нанесенням глазурі.
6. Щоб приготувати глазур, збити цукрову пудру з процідженим соком лимона. Додати розм'якшене вершкове масло, збити ще раз і залити глазур'ю булочки. Дати глазурі застигнути і подавати.
Подібні рецепти
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'ю womanlife.com.ua') as relev FROM links WHERE MATCH name AGAINST ('Реце...' at line 1
Найсмачніший для мене сніданок. Млинці з пилу з жару і лимонна карамель відмінне поєднання дає позитив і бадьорість на цілий день. кількість порцій: 5 кефір— 500 мілілітрів яйце— 1 штука коричневий цукор Містраль— 3 Ст. ложки(в тісто) рослинна олія— 2 Ст. ложки сіль— 1 щіпка сода— 0,5 чайних ло...
Булочки з корицею і вершкової глазур'ю
Рецепт приготування булочок з начинкою з кориці і цукру і глазур'ю з вершкового сиру, масла і цукрової пудри. Апетитні булочки з пряним ароматом кориці ідеально поєднуються зі склянкою молока. кількість порцій: 6-8 молоко— 1 Склянка(для тіста) вершкове масло несолоне— 3 Ст. ложки(для тіста) мук...
Безе з ревенем і малиною
Рецепт приготування легкого десерту з ревеню, малини і безе. опис приготування: змішати ревінь, малину, цукор і борошно в каструлі і варити на середньому вогні, приклад 5 до 7 хвилин. Зменшити вогонь і варити 20 до 30 хвилин, поки ревінь не стане м'яким. Викласти масу в форму для випічки і від...
Апельсинові капкейкі з волоськими горіхами і вершкової глазур`ю
Рецепт приготування капкейков з волоськими горіхами, корицею, апельсиновою цедрою, горіховою глазур'ю і вершкової глазур'ю. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 18 капкейков. цукру— 1 Склянка яйця, кімнатної температури— 2 штуки свіжовичавленого апельсинового соку— 1/2 склянки апел...
Бананові пончики з арахісової глазур`ю
Рецепт приготування пончиків з банановим пюре, корицею, ванільним екстрактом і глазур'ю з арахісового масла і цукрової пудри. опис приготування: Соковиті бананові пончики з арахісової глазур'ю зарядять вас відмінним настроєм з самого ранку. борошна— 1 1/4 склянки розпушувача— 2 чайних ложки...