Рецепт Булочки з корицею і вершкової глазур'ю
Рецепт приготування булочок з начинкою з кориці і цукру і глазур'ю з вершкового сиру, масла і цукрової пудри. Апетитні булочки з пряним ароматом кориці ідеально поєднуються зі склянкою молока.
кількість порцій: 6-8
- молоко— 1 Склянка(для тіста)
- вершкове масло несолоне— 3 Ст. ложки(для тіста)
- мука— 3,5 склянки(для тіста)
- цукор— 0,5 склянки(для тіста)
- сухі дріжджі— 2,25 чайних ложки(для тіста)
- сіль— 1 Чайна ложка(для тіста)
- рослинна олія— 1 Ст. ложка(для тіста — змащувати деко)
- коричневий цукор— 0,75 склянки(для начинки)
- кориця мелена— 2 Ст. ложки(для начинки)
- вершкове масло несолоне— 0,25 склянки(для начинки)
- сіль— 1 щіпка(для начинки)
- вершковий сир— 120 грам(для глазурі)
- цукрова пудра— 1 Склянка(для глазурі)
- вершкове масло несолоне— 0,25 склянки(для глазурі)
- ванільний екстракт— 0,5 чайних ложки(для глазурі)
- яйце— 1 штука(для тіста)
2. Скропити миску рослинним маслом. Викласти тісто в миску і обваляти в олії. Накрити поліетиленовою плівкою, потім кухонним рушником. Дати піднятися в теплому місці близько 2 годин, поки воно не збільшиться в об'ємі вдвічі. Щоб приготувати начинку, змішати коричневий цукор, корицю і щіпку солі в середній мисці. Викласти тісто на робочу поверхню. Розкачати прямокутник розміром 27Х37 см. Змастити тісто вершковим маслом, залишивши кордону 1 см по краях. Посипати рівномірно начинкою.
3. Загорнути тісто в рулет, покласти швом вниз на поверхню і нарізати гострим ножем на 18 скибочок (кожен приблизно 1 см в ширину).
4. Сбризнутьолією дві форми для випічки. Викласти булочки в форми, накрити кухонним рушником і дати піднятися в теплому місці 40-45 хвилин, поки вони знову не збільшаться обсязі майже в два рази. Поставити форми в центр духовки і запікати булочки при 190 градусах до золотистого кольору, близько 20 хвилин. Вийняти з духовки і дати охолонути 10 хвилин.
5. приготувати глазур. Змішати вершковий сир, цукрову пудру, масло і ванільний екстракт в середній мисці. Збити міксером до однорідності. Змастити готові булочки глазур'ю. Подавати теплими або кімнатної температури.
Подібні рецепти
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'ю womanlife.com.ua') as relev FROM links WHERE MATCH name AGAINST ('Реце...' at line 1
Рецепт приготування капкейков з волоськими горіхами, корицею, апельсиновою цедрою, горіховою глазур'ю і вершкової глазур'ю. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 18 капкейков. цукру— 1 Склянка яйця, кімнатної температури— 2 штуки свіжовичавленого апельсинового соку— 1/2 склянки апел...
Булочки з корицею сінабон
Хочу поділитися простим рецептом булочок з корицею сінабон. Напевно, хоч якось кожен їв ці знамениті булочки. А я вам розповім, як їх зробити вдома! Красиві і ароматні, як в кондитерській! опис приготування: Рецепт приготування булочок з корицею сінабон дуже простий, і випічка виходить дуже см...
Здобні булочки-плетінки з маком і корицею
Дуже і дуже ніжні повітряні булочки! ароматні, солодкі, пухнасті. А всередині ховається мак і кориця з цукром - байдужих не буде! опис приготування: Здобна випічка завжди до місця, будь то сніданок або перекус, полуденок або вечірнє чаювання в колі сім'ї. Булочки за цим рецептом виходять незрі...
Булочки до чаю з корицею
Кожній господині варто знати, як приготувати булочки до чаю з корицею, ароматну випічку, яка може зігріти в холодний зимовий день. Булочки дуже прості в приготуванні, повітряні і смачні. опис приготування: Можна приготувати чай з корицею, а можна подати до чаю ароматні булочки, приготовані за ...
Булочки з корицею і горіхами
Рецепт приготування булочок з начинкою з коричневого цукру, горіхів пекан і кориці з глазур'ю з вершкового масла, цукрової пудри і кленового сиропу. опис приготування: Булочки подаються теплими і зберігаються в герметичному контейнері приблизно протягом 3 днів. цукру— 3 Ст. ложки розпушувача...