Рецепт Апельсинові капкейкі з волоськими горіхами і вершкової глазур`ю
Рецепт приготування капкейков з волоськими горіхами, корицею, апельсиновою цедрою, горіховою глазур'ю і вершкової глазур'ю.
опис приготування:
За цим рецептом у вас вийде 18 капкейков.
- цукру— 1 Склянка
- яйця, кімнатної температури— 2 штуки
- свіжовичавленого апельсинового соку— 1/2 склянки
- апельсинової цедри— 1 Ст. ложка
- соди— 1 Чайна ложка
- розпушувача— 1/2 чайних ложки
- солі— 1/4 чайних ложки
- сметани— 240 грам
- волоських горіхів— 240 грам(горіхова карамель)
- кориці— 3/4 чайних ложки(горіхова карамель)
- солі— 1/4 чайних ложки(горіхова карамель)
- ванільного екстракту— 1/2 чайних ложки(горіхова карамель)
- води— 1/4 склянки(горіхова глазур)
- несолоного вершкового масла— 2 Ст. ложки(горіхова глазур)
- апельсинової цедри— 1/2 чайних ложки(горіхова глазур)
- ванільного екстракту— 1/2 чайних ложки(горіхова глазур)
- волоських горіхів зі спеціями— 1/4 склянки(горіхова глазур)
- вершкового сиру, кімнатної температури— 240 грам(вершкова глазур)
- ванільного екстракту— 1 Чайна ложка(вершкова глазур)
- додаткові волоські горіхи, скибочки апельсина і морська сіль для прикраси— 1 За смаком(по бажанню)
У середній мисці змішати борошно, соду, розпушувач і сіль. У великій мисці збити масло і цукор разом. Додати яйця по одному і збити.
2. Додати дрібно терту цедру, сік і ванільний екстракт, перемішати. Додати третину борошняної суміші і перемішати. Розмішати з половиною сметани. Повторити цей процес з іншою борошном і сметаною. збивати тісто 20-30 секунд. Заповнити паперові вкладиші 2 столовими ложками тесту.
3. Випікати протягом 18-20 хвилин для стандартних капкейков або від 10 до 12 хвилин для маленьких капкейков, до золотисто-коричневого кольору. Дати повністю охолонути.
4. Щоб зробити горіхову глазур, змішати коричневий цукор, воду, олія, і апельсинову цедру в невеликій каструлі, на сильному вогні довести до кипіння, зменшити вогонь до середнього і варити протягом 10 хвилин, поки суміш не досягне консистенції сиропу. Зняти з вогню, додати ванільний екстракт і подрібнені волоські горіхи, перемішати. Дати охолонути протягом приблизно 20 хвилин.
5. Щоб зробити вершкову глазур, у великій мисці збити вершковий сир і масло разом. Додати цукрову пудру, по 1 склянці за раз, і збити. Перемішати з ванільним екстрактом. Збити суміш добре, додавши 1 столову ложку густих вершків, якщо глазур занадто густа. Полити капкейкі горіховою глазур'ю, потім прикрасити вершкової глазур'ю і викласти зверху шматочки горіховою карамелі і скибочку апельсина.
Подібні рецепти
Кефір з ківі
Рецепт приготування булочок з начинкою з кориці і цукру і глазур'ю з вершкового сиру, масла і цукрової пудри. Апетитні булочки з пряним ароматом кориці ідеально поєднуються зі склянкою молока. кількість порцій: 6-8 молоко— 1 Склянка(для тіста) вершкове масло несолоне— 3 Ст. ложки(для тіста) мук...
Апельсинові цукати в шоколаді
Апельсинові цукати в шоколаді — десерт і солодке частування, яке і виглядає оригінально, і на смак відрізняється від класичних десертів. Такі шоколадні палички завжди користуються особливим успіхом! опис приготування: Для приготування апельсинових цукатів в шоколаді багато чого не потрібно. Це...
Баклажани з волоськими горіхами на зиму
Ділюся рецептом дуже смачної заготовки на зиму з баклажанів з волоськими горіхами. Процес приготування нескладний, а виходить закуска гідна святкового столу. опис приготування: Якщо любите гостре, то в начинку можна додати стручок гострого перцю. Із зелені підійде кінза, петрушка або кріп. А в...
Баклажани з волоськими горіхами
Баклажани з волоськими горіхами — це дуже смачна закуска до будь-якого столу! Традиційна страва грузинської кухні. опис приготування: Смажені баклажани з волоськими горіхами — це чи не найпопулярніша закуска на грузинських столах. готується вона, що доводить цей рецепт, до божевілля просто, пр...
Баклажани сациві з волоськими горіхами
баклажани сациві — це просто універсальна закуска з репертуару грузинських кулінарів і кухарів. Ця холодна закуска прекрасно виглядає на будь-якому столі, але особливо добре — природа. опис приготування: баклажани сациві — це моя улюблена страва грузинської кухні. Хоча це навіть не страва, а п...