Рецепт Апельсинові капкейкі з волоськими горіхами і вершкової глазур`ю

Рецепт Апельсинові капкейкі з волоськими горіхами і вершкової глазур`ю
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 50 хв.
Рецепт приготування капкейков з волоськими горіхами, корицею, апельсиновою цедрою, горіховою глазур'ю і вершкової глазур'ю.

опис приготування:

За цим рецептом у вас вийде 18 капкейков.

  • цукру— 1 Склянка
  • яйця, кімнатної температури— 2 штуки
  • свіжовичавленого апельсинового соку— 1/2 склянки
  • апельсинової цедри— 1 Ст. ложка
  • соди— 1 Чайна ложка
  • розпушувача— 1/2 чайних ложки
  • солі— 1/4 чайних ложки
  • сметани— 240 грам
  • волоських горіхів— 240 грам(горіхова карамель)
  • кориці— 3/4 чайних ложки(горіхова карамель)
  • солі— 1/4 чайних ложки(горіхова карамель)
  • ванільного екстракту— 1/2 чайних ложки(горіхова карамель)
  • води— 1/4 склянки(горіхова глазур)
  • несолоного вершкового масла— 2 Ст. ложки(горіхова глазур)
  • апельсинової цедри— 1/2 чайних ложки(горіхова глазур)
  • ванільного екстракту— 1/2 чайних ложки(горіхова глазур)
  • волоських горіхів зі спеціями— 1/4 склянки(горіхова глазур)
  • вершкового сиру, кімнатної температури— 240 грам(вершкова глазур)
  • ванільного екстракту— 1 Чайна ложка(вершкова глазур)
  • додаткові волоські горіхи, скибочки апельсина і морська сіль для прикраси— 1 За смаком(по бажанню)
Апельсинові капкейкі з волоськими горіхами і вершкової глазур'ю - фото крок 1 1. Розігріти духовку до 175 градусів. Викласти волоські горіхи на деко і смажити протягом 10 хвилин. Дати повністю охолонути. У маленькій каструлі змішати цукор, молоко, корицю і сіль. Довести до кипіння на сильному вогні. Прокип'ятити суміш обережно, поки вона не досягне 115 градусів, близько 15 хвилин. Зняти з вогню і ретельно перемішати з ванільним екстрактом і волоськими горіхами. Викласти масу на деко, застелене пергаментом, і розрівняти. Робіть все швидко, поки маса не застигла. використовуючи вилку, розламати карамель на великі шматки. Дати повністю охолонути. зробити капкейкі. Розігріти духовку до 175 градусів. Вистелити форму для мафінів паперовими вкладишами або змастити маслом і посипати борошном.
У середній мисці змішати борошно, соду, розпушувач і сіль. У великій мисці збити масло і цукор разом. Додати яйця по одному і збити.

Апельсинові капкейкі з волоськими горіхами і вершкової глазур'ю - фото крок 2 2. Додати дрібно терту цедру, сік і ванільний екстракт, перемішати. Додати третину борошняної суміші і перемішати. Розмішати з половиною сметани. Повторити цей процес з іншою борошном і сметаною. збивати тісто 20-30 секунд. Заповнити паперові вкладиші 2 столовими ложками тесту.

Апельсинові капкейкі з волоськими горіхами і вершкової глазур'ю - фото крок 3 3. Випікати протягом 18-20 хвилин для стандартних капкейков або від 10 до 12 хвилин для маленьких капкейков, до золотисто-коричневого кольору. Дати повністю охолонути.

Апельсинові капкейкі з волоськими горіхами і вершкової глазур'ю - фото крок 4 4. Щоб зробити горіхову глазур, змішати коричневий цукор, воду, олія, і апельсинову цедру в невеликій каструлі, на сильному вогні довести до кипіння, зменшити вогонь до середнього і варити протягом 10 хвилин, поки суміш не досягне консистенції сиропу. Зняти з вогню, додати ванільний екстракт і подрібнені волоські горіхи, перемішати. Дати охолонути протягом приблизно 20 хвилин.

Апельсинові капкейкі з волоськими горіхами і вершкової глазур'ю - фото крок 5 5. Щоб зробити вершкову глазур, у великій мисці збити вершковий сир і масло разом. Додати цукрову пудру, по 1 склянці за раз, і збити. Перемішати з ванільним екстрактом. Збити суміш добре, додавши 1 столову ложку густих вершків, якщо глазур занадто густа. Полити капкейкі горіховою глазур'ю, потім прикрасити вершкової глазур'ю і викласти зверху шматочки горіховою карамелі і скибочку апельсина.

Подібні рецепти

Булочки з корицею і вершкової глазур'ю

Кефір з ківі

Рецепт приготування булочок з начинкою з кориці і цукру і глазур'ю з вершкового сиру, масла і цукрової пудри. Апетитні булочки з пряним ароматом кориці ідеально поєднуються зі склянкою молока. кількість порцій: 6-8 молоко— 1 Склянка(для тіста) вершкове масло несолоне— 3 Ст. ложки(для тіста) мук...

Апельсинові цукати в шоколаді

Апельсинові цукати в шоколаді

Апельсинові цукати в шоколаді — десерт і солодке частування, яке і виглядає оригінально, і на смак відрізняється від класичних десертів. Такі шоколадні палички завжди користуються особливим успіхом! опис приготування: Для приготування апельсинових цукатів в шоколаді багато чого не потрібно. Це...

Баклажани з волоськими горіхами на зиму

Баклажани з волоськими горіхами на зиму

Ділюся рецептом дуже смачної заготовки на зиму з баклажанів з волоськими горіхами. Процес приготування нескладний, а виходить закуска гідна святкового столу. опис приготування: Якщо любите гостре, то в начинку можна додати стручок гострого перцю. Із зелені підійде кінза, петрушка або кріп. А в...

Баклажани з волоськими горіхами

Баклажани з волоськими горіхами

Баклажани з волоськими горіхами — це дуже смачна закуска до будь-якого столу! Традиційна страва грузинської кухні. опис приготування: Смажені баклажани з волоськими горіхами — це чи не найпопулярніша закуска на грузинських столах. готується вона, що доводить цей рецепт, до божевілля просто, пр...

Баклажани сациві з волоськими горіхами

Баклажани сациві з волоськими горіхами

баклажани сациві — це просто універсальна закуска з репертуару грузинських кулінарів і кухарів. Ця холодна закуска прекрасно виглядає на будь-якому столі, але особливо добре — природа. опис приготування: баклажани сациві — це моя улюблена страва грузинської кухні. Хоча це навіть не страва, а п...