Рецепт Безе «веселі свинки»
Який же Новий рік без солодощів? Пропоную приготувати безе в вигляді маленьких свинок, як вам така ідея?
опис приготування:
Хочу поділитися з вами ідеєю, як приготувати безе "; Веселі свинки" для новорічного столу. Зробіть безе або меренгу за улюбленим рецептом, який у вас виходить. Але відсадити безе у вигляді свинок, попередньо пофарбувавши меренгу в рожевий колір. У мене барвник сухий, я розбавляю його 2-3 краплями води, не більше. Можна використовувати гелієві барвники. Сушіть безе не змінюючи температури, у мене, на жаль, сьогодні відключали світло, електродуховка втратила температуру і безе вийшли не такими гарними, як зазвичай… Удачі вам!
- Яєчний білок— 1 штука
- Цукрова пудра— 60 грам
- Лимонний сік— 0,3 чайних ложки
- Харчовий барвник червоний— 3-4 капель
Відокремте жовтки від білків. Як правило, цукрової пудри використовується за вагою вдвічі більше, ніж білків (2:1). Тобто, якщо один сирої білок від середнього курячого яйця важить 25-30 грамів, то цукру необхідно рівно в 2 рази більше - 50-60 грамів. У білки влийте лимонний сік і покладіть половину цукрової пудри. Починайте міксером збивати масу від мінімальних обертів, поступово додаючи, переходячи на максимальний режим.
Коли маса стане вже білої і блискучою (час збивання 4-5 хвилин), почне ущільнюватися, покладіть другу половину цукрової пудри і збивайте ще 10 хвилин.
Готова меренга блискуча, густа, щільна, без грудочок, відмінно тримає форму. додайте 1-2 краплі харчового барвника, перемішайте добре. Візьміть приблизно п'яту частину безе і додайте ще трохи барвника, щоб два кольори трохи відрізнялися.
Покладіть безе в кондитерські мішки або конвертики. Зріжте великий куточок мішечка з рожевою меренгою, а з темно-рожевою — маленький.
Сушити безе можна на силіконовим килимках або пергаменті. Спочатку зробіть круглі рожеві мордочки. меренга щільна, щоб вийшло більш-менш круглої форми, після того, як я відсадити їх, зубочисткою рівняла, робила кругові рухи, щоб вони трохи розпливлися.
Більш темним кольором зробіть вушка, п'ятачки, глазки. Надішліть меренги в духовку на годину, температура 90-100 градусів.
Готові безешки прикрасьте шоколадом, готово!
Подібні рецепти
Імбирне печиво «веселі мишки»
Приготування безе без цукру, за великим рахунком, неможливо. Білок не зможе нормально піднятися. Єдине рішення — замінити цукор екстрактом стевії та ванілі. Виходить дуже добре! опис приготування: До вашої уваги — простий рецепт приготування безе без цукру. Яєчні білки збиваються з лимонним со...
Безе з ягодами
Дуже смачне і неймовірно красиве ласощі, все це — безе з ягодами! Готується дуже просто, зі звичайних яєчних білків і цукру. &Quot;фішкою&Quot; десерту є начинка — вершки з малиною. опис приготування: приготування безе — дуже простий процес. Якщо слідувати цим рецептом, у вас повинен вийти дуж...
Безе для торта
Торт з безе готується просто, якщо знати кілька секретів приготування. Дозвольте мені показати вам, як приготувати безе для торта, найсмачнішого, повітряного і ніжного! Готуйте разом зі мною! опис приготування: Щоб приготувати безе для торта нам будуть потрібні білки середніх яєць, можете їх з...
Безе для прикраси тортів і тістечок
Ось ще один спосіб, як приготувати безе для прикраси тортів і тістечок. Дуже простий рецепт, який завжди виходить на «ура»: прикраси не тануть на мастиці і не розпливаються на різних кремах. опис приготування: Найбільш легкий і швидкий спосіб прикраси тортів - це безе. Але не всі рецепти дають...
Безе на сковороді
ви здивуєтеся, але безе можна приготувати прямо на сковороді! За смаком воно трохи відрізняється від того, що готується в духовці, але такий спосіб приготування теж має право на існування! пробуємо! опис приготування: Приготуємо безе на сковороді в домашніх умовах. Яєчні білки збиваються, поті...