Рецепт Безе «веселі свинки»

Рецепт Безе «веселі свинки»
Кількість порцій: 10 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Який же Новий рік без солодощів? Пропоную приготувати безе в вигляді маленьких свинок, як вам така ідея?

опис приготування:

Хочу поділитися з вами ідеєю, як приготувати безе "; Веселі свинки" для новорічного столу. Зробіть безе або меренгу за улюбленим рецептом, який у вас виходить. Але відсадити безе у вигляді свинок, попередньо пофарбувавши меренгу в рожевий колір. У мене барвник сухий, я розбавляю його 2-3 краплями води, не більше. Можна використовувати гелієві барвники. Сушіть безе не змінюючи температури, у мене, на жаль, сьогодні відключали світло, електродуховка втратила температуру і безе вийшли не такими гарними, як зазвичай… Удачі вам!

  • Яєчний білок— 1 штука
  • Цукрова пудра— 60 грам
  • Лимонний сік— 0,3 чайних ложки
  • Харчовий барвник червоний— 3-4 капель
Безе Підготуйте продукти. Білки не потрібно заздалегідь охолоджувати або гріти, безе відмінно збивається з будь-якими білками. У деяких рецептах меренгу роблять на цукрі, я вважаю, що найкраще все-таки пудра, тоді в готових безе не потраплятимуть крупинки цукру.

Безе Відокремте жовтки від білків. Як правило, цукрової пудри використовується за вагою вдвічі більше, ніж білків (2:1). Тобто, якщо один сирої білок від середнього курячого яйця важить 25-30 грамів, то цукру необхідно рівно в 2 рази більше - 50-60 грамів. У білки влийте лимонний сік і покладіть половину цукрової пудри. Починайте міксером збивати масу від мінімальних обертів, поступово додаючи, переходячи на максимальний режим.

Безе Коли маса стане вже білої і блискучою (час збивання 4-5 хвилин), почне ущільнюватися, покладіть другу половину цукрової пудри і збивайте ще 10 хвилин.

Безе Готова меренга блискуча, густа, щільна, без грудочок, відмінно тримає форму. додайте 1-2 краплі харчового барвника, перемішайте добре. Візьміть приблизно п'яту частину безе і додайте ще трохи барвника, щоб два кольори трохи відрізнялися.

Безе Покладіть безе в кондитерські мішки або конвертики. Зріжте великий куточок мішечка з рожевою меренгою, а з темно-рожевою — маленький.

Безе Сушити безе можна на силіконовим килимках або пергаменті. Спочатку зробіть круглі рожеві мордочки. меренга щільна, щоб вийшло більш-менш круглої форми, після того, як я відсадити їх, зубочисткою рівняла, робила кругові рухи, щоб вони трохи розпливлися.

Безе Більш темним кольором зробіть вушка, п'ятачки, глазки. Надішліть меренги в духовку на годину, температура 90-100 градусів.

Безе Готові безешки прикрасьте шоколадом, готово!

Подібні рецепти

Безе без цукру

Імбирне печиво «веселі мишки»

Приготування безе без цукру, за великим рахунком, неможливо. Білок не зможе нормально піднятися. Єдине рішення — замінити цукор екстрактом стевії та ванілі. Виходить дуже добре! опис приготування: До вашої уваги — простий рецепт приготування безе без цукру. Яєчні білки збиваються з лимонним со...

Безе з ягодами

Безе з ягодами

Дуже смачне і неймовірно красиве ласощі, все це — безе з ягодами! Готується дуже просто, зі звичайних яєчних білків і цукру. &Quot;фішкою&Quot; десерту є начинка — вершки з малиною. опис приготування: приготування безе — дуже простий процес. Якщо слідувати цим рецептом, у вас повинен вийти дуж...

Безе для торта

Безе для торта

Торт з безе готується просто, якщо знати кілька секретів приготування. Дозвольте мені показати вам, як приготувати безе для торта, найсмачнішого, повітряного і ніжного! Готуйте разом зі мною! опис приготування: Щоб приготувати безе для торта нам будуть потрібні білки середніх яєць, можете їх з...

Безе для прикраси тортів і тістечок

Безе для прикраси тортів і тістечок

Ось ще один спосіб, як приготувати безе для прикраси тортів і тістечок. Дуже простий рецепт, який завжди виходить на «ура»: прикраси не тануть на мастиці і не розпливаються на різних кремах. опис приготування: Найбільш легкий і швидкий спосіб прикраси тортів - це безе. Але не всі рецепти дають...

Безе на сковороді

Безе на сковороді

ви здивуєтеся, але безе можна приготувати прямо на сковороді! За смаком воно трохи відрізняється від того, що готується в духовці, але такий спосіб приготування теж має право на існування! пробуємо! опис приготування: Приготуємо безе на сковороді в домашніх умовах. Яєчні білки збиваються, поті...