Рецепт Брюссельська капуста з лимоном

Рецепт Брюссельська капуста з лимоном
Кількість порцій: 4 Час приготування: 25 хв.
Рецепт смачного гарніру з брюссельської капусти з лимоном.

опис приготування:

Покладіть в сковороду брюссельську капусту і 1/2 склянки води, приправте сіллю і перцем. Доведіть до кипіння на середньому вогні. готуйте, помішуючи, поки більша частина води не випарується, від 5 до 8 хвилин (додайте більше води, якщо вона швидко випаровується).

Додайте масло і продовжуйте готувати, поки брюссельська капуста не придбає золотаво-коричневий колір, від 5 до 7 хвилин. Зніміть з вогню.

Полийте капусту лимонним соком, приправте сіллю і перцем.

Подавати з шматочками лимона.


  • брюссельської капусти— 400 грам
  • оливкового масла— 2 Ст. ложки
  • свіжого лимонного соку— 1 Ст. ложка
  • лимон для прикраси— 1 штука
  • сіль і мелений перець— 1 За смаком
Покладіть в сковороду брюссельську капусту і 1/2 склянки води, приправте сіллю і перцем. Доведіть до кипіння на середньому вогні. готуйте, помішуючи, поки більша частина води не випарується, від 5 до 8 хвилин (додайте більше води, якщо вона швидко випаровується).

Додайте масло і продовжуйте готувати, поки брюссельська капуста не придбає золотаво-коричневий колір, від 5 до 7 хвилин. Зніміть з вогню.

Полийте капусту лимонним соком, приправте сіллю і перцем.

Подавати з шматочками лимона.


Подібні рецепти

Брюссельська капуста з бальзамічним оцтом і журавлиною

Запечені курячі ніжки з картоплею

Рецепт приготування брюссельської капусти, запеченої в духовці з оливковою олією, в соусі з бальзамічного оцту і цукру з сушеної журавлиною. опис приготування: Смажена брюссельська капуста неймовірно смачна сама по собі, але полита глянцевою чорною глазур'ю з бальзамічного оцту і посипана терп...

Брюссельська капуста з глазурованою червоною цибулею

Брюссельська капуста з глазурованою червоною цибулею

Рецепт приготування легкого і корисного гарніру з брюссельської капусти і червоної цибулі. опис приготування: Обрізати зовнішні листя і стебла з брюссельської капусти. У каструлі довести підсолену воду до кипіння. Тим часом підготувати чашу з крижаною водою. Додати брюссельську капусту в кипля...

Айвове варення з лимоном

Айвове варення з лимоном

Айва багата органічними кислотами, маслами, фруктозою. Але її плоди не дуже їстівні в сирому вигляді, тому потребують переробки. Нижче розглянемо спосіб, як приготувати з айви варення з Лимоном. опис приготування: Айва в сирому вигляді практично не вживається. У нашій родині так точно. А ось в...

Бананове варення з лимоном

Бананове варення з лимоном

При наявності великої кількості бананів, можна приготувати бананове варення з лимоном — воно стане ідеальним дуетом для будь-якої рум'яної солодкої випічки, для оладий, млинців, панкейк і т.д. опис приготування: Неймовірно ароматне бананове варення можна зварити за 15 хвилин. Такий десерт не в...

Березовий сік з лимоном

Березовий сік з лимоном

Любіть березовий сік і хочете спробувати нові варіації улюбленого напою? Сьогодні мені хочеться розповісти вам, як приготувати березовий сік з лимоном на зиму. Смак цього напою полонить вас відразу! опис приготування: Такий напій зможе втамувати спрагу навіть в саму спекотну погоду. Крім усьог...