Рецепт Брюссельська капуста з бальзамічним оцтом і журавлиною

Рецепт Брюссельська капуста з бальзамічним оцтом і журавлиною
Кількість порцій: 16 Час приготування: 40 хв.
Рецепт приготування брюссельської капусти, запеченої в духовці з оливковою олією, в соусі з бальзамічного оцту і цукру з сушеної журавлиною.

опис приготування:

Смажена брюссельська капуста неймовірно смачна сама по собі, але полита глянцевою чорною глазур'ю з бальзамічного оцту і посипана терпкою сушеної журавлиною вона стає просто чудовим блюдом. Це дуже простий і дуже корисний гарнір для яловичини, індички, шинки та іншого м'яса. Ви легко можете скоротити цей рецепт вдвічі, якщо хочете.

  • брюссельської капусти— 1,3 кілограма
  • сіль і перець— За смаком
  • бальзамічного оцту— 1 Склянка
  • сушеної журавлини— 1 Склянка
Брюссельська капуста з бальзамічним оцтом і журавлиною - фото крок 1 1. Промити і висушити брюссельську капусту. Розрізати навпіл при бажанні, також ви можете використовувати капусту цілком. Викласти брюссельську капусту на два дека і перемішати з оливковою олією. Посипати великою кількістю солі і чорного перцю.

Брюссельська капуста з бальзамічним оцтом і журавлиною - фото крок 2 2. Запікати в духовці при температурі 190 градусів протягом 25-30 хвилин, поки капуста не підрум'яниться.

Брюссельська капуста з бальзамічним оцтом і журавлиною - фото крок 3 3. Змішати бальзамічний оцет і цукор в каструлі. Довести до кипіння, потім зменшити вогонь до середнього і готувати, поки маса не зменшиться і не стане густою, приблизно 15-20 хвилин.

Брюссельська капуста з бальзамічним оцтом і журавлиною - фото крок 4 4. Полити приготовленої глазур'ю запечену брюссельську капусту. Посипати зверху сушеної журавлиною, перемішати і відразу ж подавати.

Подібні рецепти

Баранина з бальзамічним оцтом

Торт «трюфель Єви»

Якщо раніше ви не готували баранину, у вас є відмінна можливість виправити ситуацію. М'ясо з красивою глазур'ю. смачно? Ще б! Пропоную рецепт, як приготувати баранину з бальзамічним оцтом. опис приготування: Багато хто не наважується на приготування баранини, адже її м'ясо може віддавати специ...

Брюссельська капуста з глазурованою червоною цибулею

Брюссельська капуста з глазурованою червоною цибулею

Рецепт приготування легкого і корисного гарніру з брюссельської капусти і червоної цибулі. опис приготування: Обрізати зовнішні листя і стебла з брюссельської капусти. У каструлі довести підсолену воду до кипіння. Тим часом підготувати чашу з крижаною водою. Додати брюссельську капусту в кипля...

Брюссельська капуста з лимоном

Брюссельська капуста з лимоном

Рецепт смачного гарніру з брюссельської капусти з лимоном. опис приготування: Покладіть в сковороду брюссельську капусту і 1/2 склянки води, приправте сіллю і перцем. Доведіть до кипіння на середньому вогні. готуйте, помішуючи, поки більша частина води не випарується, від 5 до 8 хвилин (додайт...

Баклажани смажені з оцтом

Баклажани смажені з оцтом

Хочу поділитися рецептом приготування баклажанів смажених з оцтом. Соковиті і пікантні баклажани з овочами припадуть до душі кожному. опис приготування: Смажити баклажани дуже просто, можна їх кубиками або кільцями порізати. головне — посолити добре і дати гіркоти вийти перед смаженням. Для пр...

Булочки з журавлиною і лимоном

Булочки з журавлиною і лимоном

Рецепт приготування булочок з лимонною цедрою і ягодами журавлини. опис приготування: Тісто для булочок можна приготувати заздалегідь і заморозити, але все ж вони смачніше свіжоспечені. Булочки добре подавати зі сметаною або збитими вершками. цедра лимона— 2 штуки цукру— 1/2 склянки розпушув...