Рецепт Баранина з бальзамічним оцтом

Рецепт Баранина з бальзамічним оцтом
Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Якщо раніше ви не готували баранину, у вас є відмінна можливість виправити ситуацію. М'ясо з красивою глазур'ю. смачно? Ще б! Пропоную рецепт, як приготувати баранину з бальзамічним оцтом.

опис приготування:

Багато хто не наважується на приготування баранини, адже її м'ясо може віддавати специфічним запахом. Ви можете в ніч перед приготуванням замочити м'ясо в молоці, а потім добре промити під водою. Якщо при покупці м'ясо не пахне, можна пропустити цей крок. Соковиті і ситні м'ясні шматочки з глазур'ю з бальзамічного оцту - це смачно і ситно.

  • баранячі відбивні— 6 штук(кожна — близько 120 грам)
  • розмарин— 2 Ст. ложки
  • сіль, перець— За смаком
  • Оливкова олія— 1 Ст. ложка
  • рапсове масло— 1 Ст. ложка
  • Вершкове масло— 4 Ст. ложки
  • Бальзамічний оцет— 1/4 склянки
  • борошно— 1 Ст. ложка
  • Коричневий цукор— 2 Ст. ложки
  • Вода або бульйон— 0,5 склянки
Баранина з бальзамічним оцтом - фото крок 1 1. Спершу гарненько промийте м'ясо, потім обріжте жир. Наріжте дрібно свіжий розмарин, змішайте його з чайною ложкою солі і 0,5 чайної ложки чорного перцю, оливковою олією і натріть отриманою сумішшю кожен шматочок. Залиште його на ніч або мінімум на 20 хвилин.

Баранина з бальзамічним оцтом - фото крок 2 2. У сковороді розігрійте 1 столову ложку вершкового масла з рапсовим.

Баранина з бальзамічним оцтом - фото крок 3 3. Викладіть м'ясо і обсмажуйте його протягом 3 хвилин.

Баранина з бальзамічним оцтом - фото крок 4 4. Переверніть м'ясо на іншу сторону і обсмажуйте ще 4 хвилини.

Баранина з бальзамічним оцтом - фото крок 5 5. Перекладіть м'ясо зі сковороди в тарілку і накрийте фольгою.

Баранина з бальзамічним оцтом - фото крок 6 6. Поверніть сковороду на вогонь, додайте вершкове масло і борошно, перемішайте гарненько, очищаючи дно сковороди.

Баранина з бальзамічним оцтом - фото крок 7 7. Влийте бальзамічний оцет і воду (бульйон). Варіть соус до утворення густої консистенції, додайте цукор, потім по необхідності — сіль і перець.

Баранина з бальзамічним оцтом - фото крок 8 8. Полийте баранину приготовленої глазур'ю і подавайте теплою до столу.

Подібні рецепти

Брюссельська капуста з бальзамічним оцтом і журавлиною

Запечена морква з бальзамічним оцтом

Рецепт приготування брюссельської капусти, запеченої в духовці з оливковою олією, в соусі з бальзамічного оцту і цукру з сушеної журавлиною. опис приготування: Смажена брюссельська капуста неймовірно смачна сама по собі, але полита глянцевою чорною глазур'ю з бальзамічного оцту і посипана терп...

Баклажани смажені з оцтом

Баклажани смажені з оцтом

Хочу поділитися рецептом приготування баклажанів смажених з оцтом. Соковиті і пікантні баклажани з овочами припадуть до душі кожному. опис приготування: Смажити баклажани дуже просто, можна їх кубиками або кільцями порізати. головне — посолити добре і дати гіркоти вийти перед смаженням. Для пр...

Ароматна баранина з нутом

Ароматна баранина з нутом

Хочете простого і смачного блюда на східний манер? Будь ласка — ароматна баранина з нутом! Простий механізм приготування, доступні інгредієнти — і фантастично смачна страва на столі! опис приготування: Ароматна баранина з нутом — смачна штука, я вам скажу. І особливого клопоту з нею немає, і в...

Баранина смажена на сковороді з цибулею

Баранина смажена на сковороді з цибулею

баранина, смажена на сковороді — справжній делікатес, який потрібно вміло приготувати. Хоча по суті, баранину важко зіпсувати. Сьогодні ми приготуємо маринад, який зробить баранину вишукано ніжною. опис приготування: баранина, смажена на сковороді виходить надзвичайно ніжною і смачною. Вона пр...

Баранина на кісточці

Баранина на кісточці

Якщо ви вирішили порадувати своїх близьких незвичайним м'ясною стравою, то придивіться до цього рецепту баранини на кісточці, яка виходить смачною і ароматною завдяки несподіваному інгредієнту. опис приготування: Перед вами рецепт баранини на кісточці. Приготувавши за цим рецептом, ви отримаєт...