Рецепт Баранина з бальзамічним оцтом
Якщо раніше ви не готували баранину, у вас є відмінна можливість виправити ситуацію. М'ясо з красивою глазур'ю. смачно? Ще б! Пропоную рецепт, як приготувати баранину з бальзамічним оцтом.
опис приготування:
Багато хто не наважується на приготування баранини, адже її м'ясо може віддавати специфічним запахом. Ви можете в ніч перед приготуванням замочити м'ясо в молоці, а потім добре промити під водою. Якщо при покупці м'ясо не пахне, можна пропустити цей крок. Соковиті і ситні м'ясні шматочки з глазур'ю з бальзамічного оцту - це смачно і ситно.
- баранячі відбивні— 6 штук(кожна — близько 120 грам)
- розмарин— 2 Ст. ложки
- сіль, перець— За смаком
- Оливкова олія— 1 Ст. ложка
- рапсове масло— 1 Ст. ложка
- Вершкове масло— 4 Ст. ложки
- Бальзамічний оцет— 1/4 склянки
- борошно— 1 Ст. ложка
- Коричневий цукор— 2 Ст. ложки
- Вода або бульйон— 0,5 склянки
2. У сковороді розігрійте 1 столову ложку вершкового масла з рапсовим.
3. Викладіть м'ясо і обсмажуйте його протягом 3 хвилин.
4. Переверніть м'ясо на іншу сторону і обсмажуйте ще 4 хвилини.
5. Перекладіть м'ясо зі сковороди в тарілку і накрийте фольгою.
6. Поверніть сковороду на вогонь, додайте вершкове масло і борошно, перемішайте гарненько, очищаючи дно сковороди.
7. Влийте бальзамічний оцет і воду (бульйон). Варіть соус до утворення густої консистенції, додайте цукор, потім по необхідності — сіль і перець.
8. Полийте баранину приготовленої глазур'ю і подавайте теплою до столу.
Подібні рецепти
Запечена морква з бальзамічним оцтом
Рецепт приготування брюссельської капусти, запеченої в духовці з оливковою олією, в соусі з бальзамічного оцту і цукру з сушеної журавлиною. опис приготування: Смажена брюссельська капуста неймовірно смачна сама по собі, але полита глянцевою чорною глазур'ю з бальзамічного оцту і посипана терп...
Баклажани смажені з оцтом
Хочу поділитися рецептом приготування баклажанів смажених з оцтом. Соковиті і пікантні баклажани з овочами припадуть до душі кожному. опис приготування: Смажити баклажани дуже просто, можна їх кубиками або кільцями порізати. головне — посолити добре і дати гіркоти вийти перед смаженням. Для пр...
Ароматна баранина з нутом
Хочете простого і смачного блюда на східний манер? Будь ласка — ароматна баранина з нутом! Простий механізм приготування, доступні інгредієнти — і фантастично смачна страва на столі! опис приготування: Ароматна баранина з нутом — смачна штука, я вам скажу. І особливого клопоту з нею немає, і в...
Баранина смажена на сковороді з цибулею
баранина, смажена на сковороді — справжній делікатес, який потрібно вміло приготувати. Хоча по суті, баранину важко зіпсувати. Сьогодні ми приготуємо маринад, який зробить баранину вишукано ніжною. опис приготування: баранина, смажена на сковороді виходить надзвичайно ніжною і смачною. Вона пр...
Баранина на кісточці
Якщо ви вирішили порадувати своїх близьких незвичайним м'ясною стравою, то придивіться до цього рецепту баранини на кісточці, яка виходить смачною і ароматною завдяки несподіваному інгредієнту. опис приготування: Перед вами рецепт баранини на кісточці. Приготувавши за цим рецептом, ви отримаєт...