Рецепт Баранина смажена на сковороді з цибулею

Рецепт Баранина смажена на сковороді з цибулею
Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 1 г. 0 хв.
баранина, смажена на сковороді — справжній делікатес, який потрібно вміло приготувати. Хоча по суті, баранину важко зіпсувати. Сьогодні ми приготуємо маринад, який зробить баранину вишукано ніжною.

опис приготування:

баранина, смажена на сковороді виходить надзвичайно ніжною і смачною. Вона приємно пахне, а в її смаку відчувається нотка східних приправ, що приробити страви ще більше витонченості і м'якості. баранина, приготована по даним рецептом прекрасно поєднується з марочними винами вищої проби.

Успіхів і приємного апетиту!


  • бараняча корейка— 600 грам
  • Цибуля— 2 штуки(великого розміру)
  • зіра— 1 Чайна ложка
  • Koriandr— 1 Чайна ложка
  • перець— 1/2 чайних ложки
  • сіль— 1 Чайна ложка
  • Черрі— 300 грам
  • гілочка чебрецю— 2 штуки
  • часник— 3 зубчики
  • Рослинна олія— — За смаком
Баранина смажена на сковороді з цибулею - фото крок 1 Цибуля пропускаем через мясорубку. Це дуже важливий момент. Именно таким образом нужно измельчить лук, чтоб добиться нужного нам маринада.

Баранина смажена на сковороді з цибулею - фото крок 2 В ступке измельчаем зиру, коріандр і перець.

Баранина смажена на сковороді з цибулею - фото крок 3 Специи хорошенько перемешать с луком и добавить соли.

Баранина смажена на сковороді з цибулею - фото крок 4 Мясо маринуем в луке в течение 30-40 хвилин.

Баранина смажена на сковороді з цибулею - фото крок 5 Каждый кусочек мяса свернуть и заколоть зубочисткой как на фото.

Баранина смажена на сковороді з цибулею - фото крок 6 Каждый кусочек смазать растительным масло и обжаривать на сухой сковородке при сильном огне по две минуты с каждой стороны дважды!

Баранина смажена на сковороді з цибулею - фото крок 7 Баранину складываем в фольгу и отправляем в разогретую до 180 градусів духовку на 15-20 хвилин.

Баранина смажена на сковороді з цибулею - фото крок 8 В сковородку наливаем масло и обжариваем кусочками нарезанный чеснок и тимьян. Затем добавляем помидоры и обжариваем около 7 хвилин, постоянно встряхивая сковородку.

Баранина смажена на сковороді з цибулею - фото крок 9 Баранину выкладываем на тарелочки с помидорами, прикрашаємо і подаємо до столу. Смачного!

Подібні рецепти

Баранина (спекотне)

Салат «Єралаш» класичний

Рецепт приготування печені з баранини з часником, цибулею, квасолею і зеленню. опис приготування: Апетитне печеня з баранини готується дуже легко. Подавати її потрібно з гарніром (картоплею чи овочами) і соусом. приготування: Заздалегідь зварити бульйон з підсмажених кісток баранини. Добре вим...

Баранина на кісточці

Баранина на кісточці

Якщо ви вирішили порадувати своїх близьких незвичайним м'ясною стравою, то придивіться до цього рецепту баранини на кісточці, яка виходить смачною і ароматною завдяки несподіваному інгредієнту. опис приготування: Перед вами рецепт баранини на кісточці. Приготувавши за цим рецептом, ви отримаєт...

Баранина з айвою в мультиварці

Баранина з айвою в мультиварці

Рецептів приготування баранини з айвою в мультиварці безліч, всі вони дуже смачні, інакше і бути не може! опис приготування: Включити програму на мультиварці "; Жарка" — 40 хвилин. Поки чаша буде нагріватися, підготуємо всі продукти. Айву потрібно добре помити, розрізати на 8 часточок і очисти...

Баранина на кісточці з помідорами і вином

Баранина на кісточці з помідорами і вином

Рецепт приготування баранини на кісточці з вином і помідорами. Тертий свіжий картопля і імбир додаємо до реберцям. опис приготування: Баранячі реберця дуже добре поєднуються з картоплею. Овочево-винний соус з м'ясом - відмінний смак. Приготувати страву не складно. реберця баранячі— 1 кілогра...

Баранина по-прованськи

Баранина по-прованськи

Рецепт приготування баранини в традиціях французької кухні. кількість порцій: 4 баранячі корейки— 800 грам червоного сухого вина— 2 склянки картоплини— 4 штуки цибулина— 1 штука часник— 2 зубчики солодкий лерец— 1 штука томатної пасти— 1 Ст. ложка маслин без кісточок— 150 грам гілочка розмарину...