Рецепт Баранина в духовці
Баранина - дивовижне м'ясо, яке підійде до святкового та повсякденного столу. Сьогодні я розповім вам, як приготувати баранину в духовці за оригінальним рецептом. буде смачно, обіцяю.
опис приготування:
У підсумку ви отримуєте соковите, але в той же час і хрустке блюдо. До каре ягняти ідеально підійде легкий гарнір з салату або пюре. Спеції можна змінювати в залежності від ваших уподобань. На виході ви отримуєте блюдо ресторанного рівня. Варіюючи ступінь прожарювання, можна отримати більш насичений смак баранини. Обов'язково спробуйте приготувати цей рецепт, ви залишитеся задоволені. Смачного!
- часник подрібнений— 2 Ст. ложки
- розмарин— 2 скибочки
- сіль, перець— по 1 Чайна ложка
- Оливкова олія— 2 Ст. ложки
- Каре ягняти— 6 штук
- Дижонская гірчиця— 1 Ст. ложка
У великій мисці змішуємо панірувальні сухарі, подрібнений часник, рубаний розмарин, сіль і перець. Все ретельно перемішуємо і додаємо оливкова олія. Відкладаємо майбутній маринад.
2 на деко, змащений маслом, викладаємо каре ягняти, кістки закриваємо фольгою, щоб уникнути обвуглювання. Запікаємо протягом 2 хвилин з діжонськой гірчицею. Після цього дістаємо ягняти і даємо йому охолонути.
3 Обвалюють м'ясо в суміші, приготовленої раніше, і запікаємо в духовці ще протягом 12-18 хвилин, в залежності від ступеня прожарювання, яку ви хочете. Після того, як ви дістанете м'ясо з духовки, йому необхідно буде відпочити 5-7 хвилин, після чого його можна вживати.
Подібні рецепти
Баранина з квасолею в духовці
Рецепт приготування печені з баранини з часником, цибулею, квасолею і зеленню. опис приготування: Апетитне печеня з баранини готується дуже легко. Подавати її потрібно з гарніром (картоплею чи овочами) і соусом. приготування: Заздалегідь зварити бульйон з підсмажених кісток баранини. Добре вим...
Баранина на кісточці
Якщо ви вирішили порадувати своїх близьких незвичайним м'ясною стравою, то придивіться до цього рецепту баранини на кісточці, яка виходить смачною і ароматною завдяки несподіваному інгредієнту. опис приготування: Перед вами рецепт баранини на кісточці. Приготувавши за цим рецептом, ви отримаєт...
Баранина з айвою в мультиварці
Рецептів приготування баранини з айвою в мультиварці безліч, всі вони дуже смачні, інакше і бути не може! опис приготування: Включити програму на мультиварці "; Жарка" — 40 хвилин. Поки чаша буде нагріватися, підготуємо всі продукти. Айву потрібно добре помити, розрізати на 8 часточок і очисти...
Баранина на кісточці з помідорами і вином
Рецепт приготування баранини на кісточці з вином і помідорами. Тертий свіжий картопля і імбир додаємо до реберцям. опис приготування: Баранячі реберця дуже добре поєднуються з картоплею. Овочево-винний соус з м'ясом - відмінний смак. Приготувати страву не складно. реберця баранячі— 1 кілогра...
Баранина по-прованськи
Рецепт приготування баранини в традиціях французької кухні. кількість порцій: 4 баранячі корейки— 800 грам червоного сухого вина— 2 склянки картоплини— 4 штуки цибулина— 1 штука часник— 2 зубчики солодкий лерец— 1 штука томатної пасти— 1 Ст. ложка маслин без кісточок— 150 грам гілочка розмарину...