Рецепт Баранина в духовці

Баранина - дивовижне м'ясо, яке підійде до святкового та повсякденного столу. Сьогодні я розповім вам, як приготувати баранину в духовці за оригінальним рецептом. буде смачно, обіцяю.
опис приготування:
У підсумку ви отримуєте соковите, але в той же час і хрустке блюдо. До каре ягняти ідеально підійде легкий гарнір з салату або пюре. Спеції можна змінювати в залежності від ваших уподобань. На виході ви отримуєте блюдо ресторанного рівня. Варіюючи ступінь прожарювання, можна отримати більш насичений смак баранини. Обов'язково спробуйте приготувати цей рецепт, ви залишитеся задоволені. Смачного!
- часник подрібнений— 2 Ст. ложки
- розмарин— 2 скибочки
- сіль, перець— по 1 Чайна ложка
- Оливкова олія— 2 Ст. ложки
- Каре ягняти— 6 штук
- Дижонская гірчиця— 1 Ст. ложка
У великій мисці змішуємо панірувальні сухарі, подрібнений часник, рубаний розмарин, сіль і перець. Все ретельно перемішуємо і додаємо оливкова олія. Відкладаємо майбутній маринад.
2 на деко, змащений маслом, викладаємо каре ягняти, кістки закриваємо фольгою, щоб уникнути обвуглювання. Запікаємо протягом 2 хвилин з діжонськой гірчицею. Після цього дістаємо ягняти і даємо йому охолонути.
3 Обвалюють м'ясо в суміші, приготовленої раніше, і запікаємо в духовці ще протягом 12-18 хвилин, в залежності від ступеня прожарювання, яку ви хочете. Після того, як ви дістанете м'ясо з духовки, йому необхідно буде відпочити 5-7 хвилин, після чого його можна вживати.
Подібні рецепти

Баранина з квасолею в духовці
Хочете простого і смачного блюда на східний манер? Будь ласка — ароматна баранина з нутом! Простий механізм приготування, доступні інгредієнти — і фантастично смачна страва на столі! опис приготування: Ароматна баранина з нутом — смачна штука, я вам скажу. І особливого клопоту з нею немає, і в...

Баранина в рисової кірці
Рецепт приготування смачної страви з баранини і рису. опис приготування: 1. Розтопити масло в сковороді, обсмажувати філе баранини з усіх боків до готовності. Викласти м'ясо на тарілку. 2. Розігріти духовку до 180 ° С. 3. Змішати гірчицю з тертим часником, тертим сиром і цедрою лимона. Об'єдна...

Баранина з йогуртовим соусом
Рецепт приготування смажених реберець ягняти з соусом з йогурту, Порт-salotų, кінзи і лимонного соку. опис приготування: Приправити реберця ягняти з обох сторін сіллю і перцем. Нагріти олію у великій сковороді на середньому вогні. Обсмажувати реберця в дві партії від 4 до 6 хвилин з кожного бо...

Баранина з кольоровою капустою і соусом
Рецепт приготування смаженої баранини із запеченою цвітною капустою, соусом з йогурту і рисом басматі. опис приготування: Розігріти духовку до 230 градусів. У маленькій мисці змішати йогурт, Kinzu, лимонний сік і часник. Приправити сіллю і перцем, відкласти соус убік. Приготувати рис відповідн...

Баранина з чорносливом в горщику
Баранина виходить дуже соковитою і смачною. Т. до. м'ясо на кісточці, смак виходить більш насичений, а блюдо ситне. Як приготувати баранину з чорносливом в горщику, читайте нижче і готуйте. опис приготування: Соусу після баранини залишається дуже багато, тому можна на ньому приготувати ще й га...