Рецепт Бисквитные оладьи с черной смородиной

Рецепт Бисквитные оладьи с черной смородиной
Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 30 хв.
Вот вам очень выгодный рецепт, как приготовить бисквитные оладьи с черной смородиной. Их вкус одновременно сладкий, с тонкой кислинкой. Они воздушные и нежные внутри, но с хрустящей корочкой снаружи.

опис приготування:

Ягоды каждый раз можно менять, отлично подойдут все, що ви любите, наприклад: суниця, полуниця, Червона смородина, малина и другие. Такие оладьи – очень хороший вариант для вкусного и сытного завтрака или полдника. їх, як і звичайні, можно подавать со сметаной, сгущенным молоком или сливочным сыром.

  • яйце— 4 штуки
  • Цукровий пісок— 1 Склянка
  • Борошно пшеничне— 1 Склянка
  • Чорна смородина— 1 Склянка
  • крохмаль— 1 Ст. ложка
  • ваніль— За смаком
  • Рослинна олія— За смаком
Бисквитные оладьи с черной смородиной - фото крок 1 1. В теплое время года готовлю из свежей смородины, а вот зимой отлично подойдет и замороженная ягода (як у мене). Обваливаю ягоды в крахмале.

Бисквитные оладьи с черной смородиной - фото крок 2 2. Відділяю жовтки від білків, последние взбиваю в крепкую пену.

Бисквитные оладьи с черной смородиной - фото крок 3 3. В отдельной миске смешиваю желтки с сахарным песком, перетираю до образования белого цвета. Смешиваю белки с желтками.

Бисквитные оладьи с черной смородиной - фото крок 4 4. Муку просеиваю и смешиваю с ванилью, добавляю к яйцам, также добавляю ягоды черной смородины. Аккуратно перемешиваю массу ложкой.

Бисквитные оладьи с черной смородиной - фото крок 5 5. Сковороду ставлю на вогонь, наливаю в неї рослинне масло, ложкой выкладываю небольшое количество теста.

Бисквитные оладьи с черной смородиной - фото крок 6 6. Обжариваю оладьи с двух сторон под закрытой крышкой на слабом огне до образования румяной корочки.

Бисквитные оладьи с черной смородиной - фото крок 7 7. Готовые оладьи посыпаю сахарной пудрой, подаю их к столу горячими.

Подібні рецепти

Баклажани з яйцем і помідорами

Запіканка «Три в одному»

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...

Булгур з куркою і томатами

Булгур з куркою і томатами

Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...

Баклажани по-індійськи

Баклажани по-індійськи

Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...

Бальзамічний крем-соус

Бальзамічний крем-соус

Чудова заправка для салатів, страв з риби і м'яса. Такий крем в магазині коштує досить дорого, тому краще приготувати його самому і невеликою порцією. Готується він дуже просто. опис приготування: Будь-яке просте блюдо можна перетворити на делікатес, доповнивши його смачним соусом або заправко...