Рецепт Biskvitnoe тісто

Рецепт Biskvitnoe тісто
Кількість порцій: 4 Час приготування: 40 хв.
Рецепт приготування бісквітного тіста.

опис приготування:

Розбити яйця і відокремити білки від жовтків. Білки збити в мисці міксером в піну на високій швидкості. Жовтки розтерти в окремій мисці з цукром.

Обережно додати в жовтки 1/3 збитих білків, акуратно перемішати і додати просіяне борошно і ванільний цукор. Додати решту збиті білки і замісити тісто до отримання однорідної консистенції.

розігріти духовку до 200-220 градусів. Змастити маслом форму для випічки або деко і посипати панірувальними сухарями або борошном (замість цього можна вистелити їх пергаментним папером). Викласти готове тісто на деко або в форму. Форма повинна бути заповнена тестом на 3/4 висоти, так як під час випічки бісквіт збільшується в об'ємі. Випікати бісквіт в розігрітій духовці 20-35 хвилин, до золотистої скоринки. Щоб визначити готовність бісквіта, використовуйте дерев'яну шпажку - вставлена ​​в центр, вона повинна виходити сухою.

дати бісквіту охолонути у формі або на деку, потім викласти на решітку і дати охолонути повністю. Якщо бісквіт не витягується з форми, обережно проведіть ножем по внутрішніх краях форми і переверніть її.

  • борошна— 150 грам
  • цукру або цукрової пудри— 150 грам
  • пакетики ванільного цукру— 1/4 штуки
  • яєць— 8 штук
Розбити яйця і відокремити білки від жовтків. Білки збити в мисці міксером в піну на високій швидкості. Жовтки розтерти в окремій мисці з цукром.

Обережно додати в жовтки 1/3 збитих білків, акуратно перемішати і додати просіяне борошно і ванільний цукор. Додати решту збиті білки і замісити тісто до отримання однорідної консистенції.

розігріти духовку до 200-220 градусів. Змастити маслом форму для випічки або деко і посипати панірувальними сухарями або борошном (замість цього можна вистелити їх пергаментним папером). Викласти готове тісто на деко або в форму. Форма повинна бути заповнена тестом на 3/4 висоти, так як під час випічки бісквіт збільшується в об'ємі. Випікати бісквіт в розігрітій духовці 20-35 хвилин, до золотистої скоринки. Щоб визначити готовність бісквіта, використовуйте дерев'яну шпажку - вставлена ​​в центр, вона повинна виходити сухою.

дати бісквіту охолонути у формі або на деку, потім викласти на решітку і дати охолонути повністю. Якщо бісквіт не витягується з форми, обережно проведіть ножем по внутрішніх краях форми і переверніть її.

Подібні рецепти

Бездріжджове солодке тісто

Pиshnoe biskvitnoe тісто

Для тих, хто не уявляє свого життя без домашньої випічки, хочу запропонувати дуже цікавий і абсолютно нескладний спосіб, як приготувати бездріжджове солодке тісто. рекомендую спробувати! опис приготування: Відразу хочу звернути увагу на те, що на заміс тесту піде не більше 10 хвилин, однак пер...

Бісквітне тісто з молоком

Бісквітне тісто з молоком

Традиційним вважається бісквітне тісто, до складу якого входять яйця, борошно і цукор. Я пропоную вам рецепт бісквітного тіста з молоком, за яким бісквіт завжди виходить пишним і дуже смачним. опис приготування: Перед вами беспроіграшний варіант, як приготувати бісквітне тісто з молоком. Якщо ...

Бісквітне тісто в мультиварці

Бісквітне тісто в мультиварці

Мені подобається піч в мультиварці, пироги виходять більш ніжними і соковитими, не пересушиваются так, як в газовій печі. Бісквітне тісто особливо добре виходить в мультиварці. опис приготування: Для тіста потрібно розділити жовтки і білки. Окремо збити їх до пухкої маси. з'єднати, ввести муку...

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...

Булгур з куркою і томатами

Булгур з куркою і томатами

Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...