Рецепт Беарнскій соус

Рецепт Беарнскій соус
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 35 хв.
Класичний соус високої французької кухні тепер і на вашому столі! Рекомендую рецепт приготування бєарнскі соусу. Він ідеальний до м'ясних і рибних страв, приготуйте і спробуйте самі!


опис приготування:

покажу вам, як приготувати беарнский соус. Він нагадує чимось Голландез або навіть класичний майонез. але, незважаючи на простоту інгредієнтів, соус набагато складніше приготувати, чим більш популярні французькі соуси. Раджу за нього братися, якщо у вас вже рука набита на приготуванні хоча б домашнього майонезу. важливо, щоб в процесі приготування бєарнскі соусу він не расслоился і жовтки не підгоріли.

  • Білий винний оцет— 40 мілілітрів
  • Сухе біле вино— 80 мілілітрів
  • Luk-salotų— 0,5 штуки
  • гілочки естрагону— 4 штуки
  • велика сіль— 0,25 чайних ложки
  • Чорний перець— 0,25 чайних ложки
  • яєчні жовтки— 3-4 штук
  • Вершкове масло— 230 грам
Беарнскій соус - фото крок 1 Підготуйте інгредієнти.

Беарнскій соус - фото крок 2 Лук-шалот поріжте дуже дрібно.

Беарнскій соус - фото крок 3 естрагон промийте, обсушити і теж дрібно поріжте.

Беарнскій соус - фото крок 4 У маленькому сотейнику з'єднайте оцет, вино, сіль, чорний перець, salotų і 1 ст. L. естрагону.
Поставте сотейник на вогонь, доведіть до кипіння і варіть, поки рідина майже не випарується і її залишиться приблизно 3 ст. L.

Беарнскій соус - фото крок 5 Розтопити вершкове масло і тримайте його теплим.
Підготуйте парову баню: поставте велику каструлю з водою, дайте їй закипіти, зверху будемо ставити миску (дно миски не повинно торкатися води), коли будемо збивати соус, вогонь потрібно зменшити до маленького.
У мисці збийте міксером жовтки з 3 ст. L. уксусно-цибулевої основи, поставте миску на парову баню. продовжуючи збивати, потроху додавайте розтоплене масло, буквально по краплях.

Беарнскій соус - фото крок 6 Дуже важливо: жовтки не повинні звариться, тому вогонь повинен бути мінімальним. Соус не повинен расслоиться, тому додавайте масло потроху.
коли побачите, що соус почав емульсіфіціроваться, можна вливати розтоплене масло тонкою цівкою.
Готовий соус схожий по консистенції на рідкий майонез.
Додайте в нього залишився естрагон і відразу подавайте.

Беарнскій соус - фото крок 7 Готові беарнский соус ідеально поєднується зі стейком з яловичини. Смачного!

Подібні рецепти

Баклажани з яйцем і помідорами

Соус «ткемалі» (рецепт в мультиварці)

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...

Булгур з куркою і томатами

Булгур з куркою і томатами

Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...

Баклажани по-індійськи

Баклажани по-індійськи

Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...

Бальзамічний крем-соус

Бальзамічний крем-соус

Чудова заправка для салатів, страв з риби і м'яса. Такий крем в магазині коштує досить дорого, тому краще приготувати його самому і невеликою порцією. Готується він дуже просто. опис приготування: Будь-яке просте блюдо можна перетворити на делікатес, доповнивши його смачним соусом або заправко...