Рецепт Брюссельська капуста з глазурованою червоною цибулею
Рецепт приготування легкого і корисного гарніру з брюссельської капусти і червоної цибулі.
опис приготування:
Обрізати зовнішні листя і стебла з брюссельської капусти. У каструлі довести підсолену воду до кипіння. Тим часом підготувати чашу з крижаною водою. Додати брюссельську капусту в киплячу воду і варити до м'якості, близько 4 хвилин. Зняти з вогню, злити воду і викласти капусту в чашу з крижаною для охолодження. Злити воду і розрізати навпіл.
розтопити 1/2 столової ложки масла і 1/2 столової ложки оливкової олії у великій сковороді на середньому вогні. Додати брюссельську капусту і смажити, поки капуста не стане коричневого кольору по краях, близько 3 хвилин. Приправити до смаку сіллю і перцем, викласти в миску і накрити алюмінієвою фольгою.
Додати в сковороду залишилися 1/2 столової ложки вершкового масла і оливкового масла. Додати цибулю і смажити на середньому вогні до прозорості від 3 до 4 хвилин. Додати оцет і перемішати. смажити, поки рідина не зменшиться, близько 30 секунд.
Додати в цибулю брюссельську капусту, перемішати і відразу ж подавати.
- брюссельської капусти— 300 грам
- сіль і мелений чорний перець— 1 За смаком
- вершкового масла— 1 Ст. ложка
- оливкового масла— 1 Ст. ложка
- маленький червоний лук, тонко нарезанный продольно— 1 штука
- бальзамічного оцту— 2 Ст. ложки
розтопити 1/2 столової ложки масла і 1/2 столової ложки оливкової олії у великій сковороді на середньому вогні. Додати брюссельську капусту і смажити, поки капуста не стане коричневого кольору по краях, близько 3 хвилин. Приправити до смаку сіллю і перцем, викласти в миску і накрити алюмінієвою фольгою.
Додати в сковороду залишилися 1/2 столової ложки вершкового масла і оливкового масла. Додати цибулю і смажити на середньому вогні до прозорості від 3 до 4 хвилин. Додати оцет і перемішати. смажити, поки рідина не зменшиться, близько 30 секунд.
Додати в цибулю брюссельську капусту, перемішати і відразу ж подавати.
Подібні рецепти
Літні смажені овочі
Рецепт приготування брюссельської капусти, запеченої в духовці з оливковою олією, в соусі з бальзамічного оцту і цукру з сушеної журавлиною. опис приготування: Смажена брюссельська капуста неймовірно смачна сама по собі, але полита глянцевою чорною глазур'ю з бальзамічного оцту і посипана терп...
Брюссельська капуста з лимоном
Рецепт смачного гарніру з брюссельської капусти з лимоном. опис приготування: Покладіть в сковороду брюссельську капусту і 1/2 склянки води, приправте сіллю і перцем. Доведіть до кипіння на середньому вогні. готуйте, помішуючи, поки більша частина води не випарується, від 5 до 8 хвилин (додайт...
Млинці з червоною рибою і огірком
Млинці - традиційне російське страви. Вони ситні і дуже смачні. Існує безліч рецептів приготування млинців. Про те, як приготувати млинці з червоною рибою і огірком, читайте в цьому рецепті. опис приготування: Млинці з червоною рибою і огірком стануть незамінною закускою на вашому столі. Це не...
Булочки з персиками і червоною смородиною
Випічка зі свіжими фруктами - безсумнівний фаворит літнього столу! Пропоную спекти ніжні булочки з сирного тесту з персиками і червоною смородиною. Дуже смачно! опис приготування: Сирне тісто відмінно поєднується з фруктами. Для випічки булочок-рулетиков не слід щільно згортати тісто, щоб була...
Млинцеві роли з вершковим сиром і червоною рибою
Сьогодні ми спробуємо з вами зробити роли по-російськи. Як ви думаєте, в чому їх відмінність від простих? Насправді відповідь лежить на поверхні. Все дуже просто, вам тільки потрібно подивитися рецепт. опис приготування: Ознайомтеся з тим, як приготувати млинцеві роли з вершковим сиром і черво...