Рецепт Ароматний рибний паштет
Рецепт ароматного рибного паштету з пряними травами.
опис приготування:
Філе тріски або іншої білої риби, нарізаємо.
Додаємо дрібно нарізану цибулю.
Заливаємо нашу заготовку білим вином і поставимо на 30 хвилин в холодильник.
По закінченню часу рибу потрібно віджати і подрібнити до стану паштету з допомогою блендера.
Під час подрібнення, додаємо по одному яєчні білки і сметану.
В отриману масу додати дрібно посічену зелень, сіль і Перецьь.
Розігріваємо духовку до 150 градусів.
Прямокутну форму для випічки вистилає Термоміцністі харчовою плівкою.
Викласти шар риби, щільно утрамбовують. Можна далі додати шар креветок.
Накриваємо форму пергаментом і готуємо на водяній бані при температурі 150 градусів 50 хвилин.
Коли паштет готовий, охолоджуємо його і ставимо в холодильник на 12 годин.
Перед подачею на стіл красиво нарізаємо, прикрашаємо пару гілочок петрушки. Добре поєднується з майонезом. Смачного!
- філе тріски або іншої білої риби— 500 грам
- крем— 400 грам
- біле вино— 150 мілілітрів
- цибуля— 2 штуки
- яєчні білки— 3 штуки
- Пряні трави (петрушка, естрада, зелена цибуля і т.д) — — За смаком
- сіль— — За смаком
- Перецьь— — За смаком
Додаємо дрібно нарізану цибулю.
Заливаємо нашу заготовку білим вином і поставимо на 30 хвилин в холодильник.
По закінченню часу рибу потрібно віджати і подрібнити до стану паштету з допомогою блендера.
Під час подрібнення, додаємо по одному яєчні білки і сметану.
В отриману масу додати дрібно посічену зелень, сіль і Перецьь.
Розігріваємо духовку до 150 градусів.
Прямокутну форму для випічки вистилає Термоміцністі харчовою плівкою.
Викласти шар риби, щільно утрамбовують. Можна далі додати шар креветок.
Накриваємо форму пергаментом і готуємо на водяній бані при температурі 150 градусів 50 хвилин.
Коли паштет готовий, охолоджуємо його і ставимо в холодильник на 12 годин.
Перед подачею на стіл красиво нарізаємо, прикрашаємо пару гілочок петрушки. Добре поєднується з майонезом. Смачного!
Подібні рецепти
Човники з кабачків з яблуками
Ароматний рис в горщиках — незвичайне і звичайне одночасно блюдо вегетаріанської кухні. Рис по даним рецептом виходить неймовірно смачний, красивий і ситний! опис приготування: Ароматний рис в горщиках — це щось на зразок вегетаріанського плову з маслинами. Як зазвичай робиться все дуже просто...
Рибний слід коропа
Такий чудовий делікатес, як балик з риби — це досить популярна страва з багатовіковою історією. У цьому рецепті я хочу поділитися одним із способів, як приготувати балик з коропа будинку. опис приготування: 1. Обробляє коропа. Для цього в першу чергу потрібно очистити його від луски, потім вип...
Рибний суп
Хочу познайомити вас з ще одним рецептом з казахської кухні - балик сорпа. це простий, але дуже смачний рибний бульйон. Подається він гарячим в глибоких тарілках або кесе зі свіжою зеленню. опис приготування: Найчастіше для сімейного раціону на кожен день я вибираю прості, смачні і ситні варіа...
Баклажани з яйцем і помідорами
Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...
Булгур з куркою і томатами
Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...