Рецепт Ароматний рибний паштет

Рецепт Ароматний рибний паштет
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рецепт ароматного рибного паштету з пряними травами.

опис приготування:

Філе тріски або іншої білої риби, нарізаємо.

Додаємо дрібно нарізану цибулю.

Заливаємо нашу заготовку білим вином і поставимо на 30 хвилин в холодильник.

По закінченню часу рибу потрібно віджати і подрібнити до стану паштету з допомогою блендера.

Під час подрібнення, додаємо по одному яєчні білки і сметану.

В отриману масу додати дрібно посічену зелень, сіль і Перецьь.

Розігріваємо духовку до 150 градусів.

Прямокутну форму для випічки вистилає Термоміцністі харчовою плівкою.

Викласти шар риби, щільно утрамбовують. Можна далі додати шар креветок.

Накриваємо форму пергаментом і готуємо на водяній бані при температурі 150 градусів 50 хвилин.

Коли паштет готовий, охолоджуємо його і ставимо в холодильник на 12 годин.

Перед подачею на стіл красиво нарізаємо, прикрашаємо пару гілочок петрушки. Добре поєднується з майонезом. Смачного!


  • філе тріски або іншої білої риби— 500 грам
  • крем— 400 грам
  • біле вино— 150 мілілітрів
  • цибуля— 2 штуки
  • яєчні білки— 3 штуки
  • Пряні трави (петрушка, естрада, зелена цибуля і т.д)  — — За смаком
  • сіль— — За смаком
  • Перецьь— — За смаком
Філе тріски або іншої білої риби, нарізаємо.

Додаємо дрібно нарізану цибулю.

Заливаємо нашу заготовку білим вином і поставимо на 30 хвилин в холодильник.

По закінченню часу рибу потрібно віджати і подрібнити до стану паштету з допомогою блендера.

Під час подрібнення, додаємо по одному яєчні білки і сметану.

В отриману масу додати дрібно посічену зелень, сіль і Перецьь.

Розігріваємо духовку до 150 градусів.

Прямокутну форму для випічки вистилає Термоміцністі харчовою плівкою.

Викласти шар риби, щільно утрамбовують. Можна далі додати шар креветок.

Накриваємо форму пергаментом і готуємо на водяній бані при температурі 150 градусів 50 хвилин.

Коли паштет готовий, охолоджуємо його і ставимо в холодильник на 12 годин.

Перед подачею на стіл красиво нарізаємо, прикрашаємо пару гілочок петрушки. Добре поєднується з майонезом. Смачного!


Подібні рецепти

Ароматний рис в горщиках

Човники з кабачків з яблуками

Ароматний рис в горщиках — незвичайне і звичайне одночасно блюдо вегетаріанської кухні. Рис по даним рецептом виходить неймовірно смачний, красивий і ситний! опис приготування: Ароматний рис в горщиках — це щось на зразок вегетаріанського плову з маслинами. Як зазвичай робиться все дуже просто...

Рибний слід коропа

Рибний слід коропа

Такий чудовий делікатес, як балик з риби — це досить популярна страва з багатовіковою історією. У цьому рецепті я хочу поділитися одним із способів, як приготувати балик з коропа будинку. опис приготування: 1. Обробляє коропа. Для цього в першу чергу потрібно очистити його від луски, потім вип...

Рибний суп

Рибний суп

Хочу познайомити вас з ще одним рецептом з казахської кухні - балик сорпа. це простий, але дуже смачний рибний бульйон. Подається він гарячим в глибоких тарілках або кесе зі свіжою зеленню. опис приготування: Найчастіше для сімейного раціону на кожен день я вибираю прості, смачні і ситні варіа...

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...

Булгур з куркою і томатами

Булгур з куркою і томатами

Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...