Рецепт Біляші з м'ясом
Біляші дуже люблять дорослі і діти. Купувати їх в лотках не раджу, а ось приготувати вдома - відмінна думка. Це нескладно і дуже смачно. Іноді ці ласощі можна їсти навіть тим, хто дотримує фігуру.
опис приготування:
Біляші з м'ясом — обсмажені до рум'яної скоринки смачні пиріжки з м'ясним фаршем в якості начинки. За формою біляші круглі можуть бути цільними, а можуть мати невелику «віконце», через яке проглядається м'ясна начинка. Мій рецепт, як приготувати біляші з фаршем, дуже простий. Тісто виходить дуже пишним і ніжним, довго не черствіє, та й не вдасться це йому, адже біляші з'їдаються, ледве встигнувши охолонути. Як вам ідея приготувати сьогодні біляші з м'ясом? заманливо? тоді вперед!
- кефір— 300 грам
- яйце— 1 штука
- сода— 1 Чайна ложка
- мука— 3-4 склянок
- фарш свинячий— 300 грам
- цибуля ріпчаста— 1 штука
- сіль— За смаком
- олія соняшникова— 100 мілілітрів(для смаження)
Для начинки змішайте фарш, цибуля, трохи солі і перцю. Гарненько все перемішайте і залиште осторонь чекати своєї години.
А поки займіться тестом. В кефірі розчиніть соду, залиште так на пару хвилин. Коли на поверхні з'являться бульбашки, додавайте яйце і трохи солі (приблизно ½ ч. ложки). Гарненько все перемішайте до однорідного стану.
всипте борошно. У інгредієнтах зазначено приблизну кількість борошна, її може знадобитися більше або менше, залежить від густоти кефіру і розміру яйця.
Замісити м'яке тісто, розріжте його на 8-10 частин.
Кожен шматок розкачайте за формою коржі, покладіть в центр начинку, а краї загорніть і закріпіть.
Переверніть пиріжок догори дном, щоб при смаженні краю не розійшлися.
Обсмажуйте біляші в добре розігрітій олії на повільному вогні по 5-7 хвилин з кожного боку.
Біляші з м'ясом готові. Подавайте їх теплими. Їжте із задоволенням!
Подібні рецепти
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'ясом womanlife.com.ua') as relev FROM links WHERE MATCH name AGAINST ('Р...' at line 1
Є такі рецепти, які завжди актуальні, а в класичному варіанті вони найсмачніше. На мій погляд, класичні біляші найсмачніші і правильні. чому? Дивіться мій рецепт - і дізнаєтеся! опис приготування: Класичні біляші повинні бути з отвором зверху. Це не тільки красиво і смачно, але і допоможе м'яс...
Баклажани по-турецьки з м`ясом
Баклажани по-турецьки з м'ясом готуються протягом півгодини. Традиційно подаються з айраном. Нам знадобиться яловичий фарш, цибуля, помідори, болгарський перець і спеції. Приступаємо до готування! опис приготування: Цю страву можна приготувати з будь-яким м'ясом (не тільки яловичиною). Раджу в...
Баклажани з м`ясом і овочами
Смачну і поживну страву з овочів і м'ясного фаршу. У сезон баклажан рекомендую неодмінно спробувати! Що може бути краще свіжих овочів, тушкованих з м'ясом? опис приготування: Дуже смачне блюдо для любителів баклажан — відмінна ідея для ситного обіду або вечері. Овочі з фаршем — дивовижне поєдн...
Баклажани з м'ясом
Баклажани з м'ясом припадуть до смаку всім любителям смачно поїсти. Готувати не складно, спробуйте, і самі в цьому переконаєтеся. опис приготування: Апетитні і соковиті баклажани з м'ясом відмінно підійдуть до будь-якого гарніру. Будь то картопля або макарони, завжди буде смачно. при бажанні, ...
Млинці з м'ясом
Рецепт млинці з м'ясом — приготування млинців з м'ясною начинкою. Неймовірно смачна закуска популярна в Росії і країнах Європи. опис приготування: Популярне російське блюдо — млинці з м'ясом. Зазвичай подається на обід в якості основної страви на друге. Так само млинчики з м'ясною начинкою буд...