Рецепт Бісквіт на сковороді
Бісквіт на сковороді приготувати абсолютно не складно. Особливих секретів знати не обов'язково. Необхідно просто слідувати рецептом і у Вас вийде незрівнянний шоколадний бісквіт! готуємо?:)
опис приготування:
Готувати бісквіт на сковороді — одне задоволення. найскладніше — це правильно замісити тісто, але місити його легко. Спочатку збити яйця з цукром, всипати какао, влити розтоплене масло, кефір і вмішати борошно з содою. Тісто виходить сметанообразним — в міру густим і в'язким.
Дуже важливо пам'ятати, що бісквітні коржі необхідно випікати на середньому вогні, по іншому вони погано і не рівно піднімуться. З сковороди виймати потрібно вправно, закривши дошкою і перевертаючи на неї. Коржі виходять дуже м'які, тому просочувати їх не потрібно. Верхня частина коржа набуває красивого блискучо-глянцевий темно-коричневий відтінок, нижня частина коржа — матова і світліша.
Готуйте і пишіть свої відгуки. Успіхів і приємного апетиту!
- яйця— 3 штуки
- цукор— 2 склянки
- какао— 1 Склянка
- Розтоплене вершкове масло— 5 Ст. ложок
- кефір— 500 мілілітрів
- борошно— 3 склянки
- гашене сода— 1 Чайна ложка
Сковороду змащуємо маслом і розігріваємо. вливаємо тісто, равномерно распределив по всей поверхности сковороды (можно разровнять ложкой).
выпекаем корж на среднем огне, закрыв крышкой несколько минут.
Всього виходить близько 6-7 biskvitnиh korzhey.
Подібні рецепти
Новорічні котлети
англійська бісквіт — це традиційна англійська випічка зі збитими вершками і полуницею. Ласунам присвячується опис приготування: Правильний рецепт традиційного англійського бісквіта, упевнений, стане в нагоді кожній господині. взагалі, варто один раз зважитися будинку спекти бісквіт і зробити з...
Бісквіт, який виходить завжди
Самий пишний і високий бісквіт, який виходить завжди, можна спекти у формі маленького діаметра. Запам'ятайте, чим менше форма, тим пишніше вийде бісквітна випічка і навпаки! Спробуйте! опис приготування: Пориста випічка вийде навіть у школяра, якщо він піде всім радам в рецепті і для охолоджен...
Бісквіт молочний в мультиварці
Цей варіант приготування бісквіта передбачає заварювання повітряного тесту гарячої молочно-масляною сумішшю і подальше випікання за допомогою мультиварки. Випічка виходить ніжною і пористої. опис приготування: Молочний бісквіт має дуже приємну дрібнопористу структуру і ніжний ванільно-молочний...
Бісквіт на ряжанка
Смак цього бісквіта ніжний, молочний. На відміну від класичного, він більш вологий за рахунок додавання в тісто масла і ряжанки. Хочете спробувати? дивіться, як приготувати бісквіт на ряжанка. опис приготування: Немає нічого простіше, ніж спекти бісквіт. Але цей бісквіт особливий, його смак не...
Бісквіт на згущеному молоці з мигдальним борошном
Пишний і ароматний бісквіт чудово прикрасить будь-який чаювання. поєднання мигдалю, лимонного курдів і полуничного джему зробить смак бісквіта особливо приємним. опис приготування: Бісквіт на згущеному молоці виходить щільніше звичайного і менше кришиться. Смачна, як і сама по собі, наприклад...