Рецепт Бісквіт на сковороді

Рецепт Бісквіт на сковороді
Кількість порцій: 8 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Бісквіт на сковороді приготувати абсолютно не складно. Особливих секретів знати не обов'язково. Необхідно просто слідувати рецептом і у Вас вийде незрівнянний шоколадний бісквіт! готуємо?:)

опис приготування:

Готувати бісквіт на сковороді — одне задоволення. найскладніше — це правильно замісити тісто, але місити його легко. Спочатку збити яйця з цукром, всипати какао, влити розтоплене масло, кефір і вмішати борошно з содою. Тісто виходить сметанообразним — в міру густим і в'язким.

Дуже важливо пам'ятати, що бісквітні коржі необхідно випікати на середньому вогні, по іншому вони погано і не рівно піднімуться. З сковороди виймати потрібно вправно, закривши дошкою і перевертаючи на неї. Коржі виходять дуже м'які, тому просочувати їх не потрібно. Верхня частина коржа набуває красивого блискучо-глянцевий темно-коричневий відтінок, нижня частина коржа — матова і світліша.

Готуйте і пишіть свої відгуки. Успіхів і приємного апетиту!


  • яйця— 3 штуки
  • цукор— 2 склянки
  • какао— 1 Склянка
  • Розтоплене вершкове масло— 5 Ст. ложок
  • кефір— 500 мілілітрів
  • борошно— 3 склянки
  • гашене сода— 1 Чайна ложка
Бісквіт на сковороді - фото крок 1 Готуємо бісквітне тісто. Для этого в удобной посуде взбиваем яйца с сахаром. Затем всыпаем какао и перемешиваем ложкой. Затем вливаем растопленное сливочное масло, кефір. перемішуємо. Частями всыпаем муку и гашеную соду. Все перемішуємо до однорідної маси.

Бісквіт на сковороді - фото крок 2 Сковороду змащуємо маслом і розігріваємо. вливаємо тісто, равномерно распределив по всей поверхности сковороды (можно разровнять ложкой).

Бісквіт на сковороді - фото крок 3 выпекаем корж на среднем огне, закрыв крышкой несколько минут.

Бісквіт на сковороді - фото крок 4 Всього виходить близько 6-7 biskvitnиh korzhey.

Подібні рецепти

Бісквіт, який виходить завжди

Вишневий бісквіт

Самий пишний і високий бісквіт, який виходить завжди, можна спекти у формі маленького діаметра. Запам'ятайте, чим менше форма, тим пишніше вийде бісквітна випічка і навпаки! Спробуйте! опис приготування: Пориста випічка вийде навіть у школяра, якщо він піде всім радам в рецепті і для охолоджен...

Бісквіт молочний в мультиварці

Бісквіт молочний в мультиварці

Цей варіант приготування бісквіта передбачає заварювання повітряного тесту гарячої молочно-масляною сумішшю і подальше випікання за допомогою мультиварки. Випічка виходить ніжною і пористої. опис приготування: Молочний бісквіт має дуже приємну дрібнопористу структуру і ніжний ванільно-молочний...

Бісквіт на ряжанка

Бісквіт на ряжанка

Смак цього бісквіта ніжний, молочний. На відміну від класичного, він більш вологий за рахунок додавання в тісто масла і ряжанки. Хочете спробувати? дивіться, як приготувати бісквіт на ряжанка. опис приготування: Немає нічого простіше, ніж спекти бісквіт. Але цей бісквіт особливий, його смак не...

Бісквіт на згущеному молоці з мигдальним борошном

Бісквіт на згущеному молоці з мигдальним борошном

Пишний і ароматний бісквіт чудово прикрасить будь-який чаювання. поєднання мигдалю, лимонного курдів і полуничного джему зробить смак бісквіта особливо приємним. опис приготування: Бісквіт на згущеному молоці виходить щільніше звичайного і менше кришиться. Смачна, як і сама по собі, наприклад...

Бісквіт, основа

Бісквіт, основа

пишний бісквіт — рецепт приготування основи для бісквітних тортів. опис приготування: Бісквіт цей кондитерський тісто яке є основою для виготовлення складних тортів. Рецепт бісквіта полягає в випічці суміші з борошна, яєць і цукру. ванільного порошку— 1 Чайна ложка цукор— 150 грам мука— 110...