Рецепт Бісквіт під мастику

Рецепт Бісквіт під мастику
Кількість порцій: 8-10 Час приготування: 7 г. 0 хв.
Цей шоколадний торт, що складається з бісквітних коржів, дуже простий у приготуванні. Його можна прикрасити на свій розсуд і бажанням. розповідаю, як приготувати бісквіт під мастику.

опис приготування:

Будь-торт вимагає прикраси, будь то торт до Дня Народження або без приводу. Є багато спосіб його прикраси: наприклад, за допомогою крему, мастики, глазурі. Перед тим як прикрасити торт мастикою, потрібно його гарненько охолодити, тому краще спекти його заздалегідь. Мастику можна купити вже готову або зробити самостійно (з зефіру, желатину, маршмеллоу і іншого).

  • борошно— 200 грам
  • какао— 40 грам
  • Цукрова пудра— 230 грам
  • яйця— 4 штуки
  • Олія— 230 грам
  • ванільний екстракт— 1/4 чайних ложки
  • шоколад— 100 грам
  • молоко— 2 чайних ложки
1 У чашу міксера викладіть борошно, какао і цукрову пудру, вбийте по черзі курячі яйця, додайте розм'якшене вершкове масло, ванільний екстракт, молоко и натертый шоколад.

2 Перемішайте вміст чаші на слабких оборотах до отримання однорідної маси.

3 Візьміть дві однакові за розміром форми для випікання і застеліть їх пергаментом, потім розділіть отриману суміш між ними.

4 Випікайте по черзі в розігрітому до 160 градусів духовці близько 30 хвилин.

5 Готові коржі дістаньте з духовки і залиште в формі на 10 хвилин, а потім викладіть на решітку і залиште до повного охолодження (4-6 годин).

6 Бісквітні коржі обріжте, щоб вони були рівними і перемажьте будь-яким кремом, затягніть мастикою. Смачного!

Подібні рецепти

Англійський бісквіт

Риба тушкована під маринадом (класичний рецепт)

англійська бісквіт — це традиційна англійська випічка зі збитими вершками і полуницею. Ласунам присвячується опис приготування: Правильний рецепт традиційного англійського бісквіта, упевнений, стане в нагоді кожній господині. взагалі, варто один раз зважитися будинку спекти бісквіт і зробити з...

Бісквіт, який виходить завжди

Бісквіт, який виходить завжди

Самий пишний і високий бісквіт, який виходить завжди, можна спекти у формі маленького діаметра. Запам'ятайте, чим менше форма, тим пишніше вийде бісквітна випічка і навпаки! Спробуйте! опис приготування: Пориста випічка вийде навіть у школяра, якщо він піде всім радам в рецепті і для охолоджен...

Бісквіт молочний в мультиварці

Бісквіт молочний в мультиварці

Цей варіант приготування бісквіта передбачає заварювання повітряного тесту гарячої молочно-масляною сумішшю і подальше випікання за допомогою мультиварки. Випічка виходить ніжною і пористої. опис приготування: Молочний бісквіт має дуже приємну дрібнопористу структуру і ніжний ванільно-молочний...

Бісквіт на ряжанка

Бісквіт на ряжанка

Смак цього бісквіта ніжний, молочний. На відміну від класичного, він більш вологий за рахунок додавання в тісто масла і ряжанки. Хочете спробувати? дивіться, як приготувати бісквіт на ряжанка. опис приготування: Немає нічого простіше, ніж спекти бісквіт. Але цей бісквіт особливий, його смак не...

Бісквіт на згущеному молоці з мигдальним борошном

Бісквіт на згущеному молоці з мигдальним борошном

Пишний і ароматний бісквіт чудово прикрасить будь-який чаювання. поєднання мигдалю, лимонного курдів і полуничного джему зробить смак бісквіта особливо приємним. опис приготування: Бісквіт на згущеному молоці виходить щільніше звичайного і менше кришиться. Смачна, як і сама по собі, наприклад...