Рецепт Білоруська полендвіца

Рецепт Білоруська полендвіца
Кількість порцій: 3 Час приготування: 7 дн. 22 г. 0 хв.
Білоруський рецепт в'яленої полендвіци. Пропоную ознайомитися з делікатесом домашнього виробництва. У магазині таке купити неможливо. можливо, таке ви їли колись у бабусі в селі.

опис приготування:

У таку м'ясну закуску можна не закохатися. Вона просто не може не вийти! В її приготуванні немає нічого складного, але так як мова йде про сирому м'ясі, то важливо знати і дотримуватися пропорції солі, спецій і м'яса, час просаливания і просушування. В цьому випадку виходить шикарний м'ясний делікатес, який в повній мірі може замінити покупні магазинні продукти.

  • свиняча вирізка— 1 кілограм
  • сіль— 3 Ст. ложки
  • Чорний перець— 1-2 Щепоток
  • кріп— 1-2 Ст. ложок(сушений )
  • Лавровий лист— 1-2 штук
Білоруська полендвіца - фото крок 1 1. Натріть м'ясо сіллю з усіх боків.

Білоруська полендвіца - фото крок 2 2. Помістіть м'ясо в глибоку ємність і відправте в холодильник на 2 дня, зрідка перевертаючи його.

Білоруська полендвіца - фото крок 3 3. Висушіть м'ясо паперовим рушником, посипте меленим перцем, подрібненим кропом і лавровим листом.

Білоруська полендвіца - фото крок 4 4. Щільно загорніть м'ясо в марлю (3-4 шару) і зав'яжіть тугий мотузкою.

Білоруська полендвіца - фото крок 5 5. Помістіть м'ясо в сухому, часто провітрюваному приміщенні на 7-10 днів.

Білоруська полендвіца - фото крок 6 6. Зберігайте полендвіцу в холодильнику в марлі. Перед подачею тонко наріжте на шматочки і подавайте закуску з пивом наприклад.

Подібні рецепти

Булка білоруська

Генуезький шоколадний бісквіт

Цей рецепт був здобутий зі старої кулінарної книги. У розділі з випічкою знайшов рецепт приготування білоруської булки по ГОСТу. Випічка і в правду виходить дуже хорошою: м'якої, ароматної і смачної. опис приготування: Щоб приготувати булку білоруську в домашніх умовах, потрібно знати кілька с...

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...

Булгур з куркою і томатами

Булгур з куркою і томатами

Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...

Баклажани по-індійськи

Баклажани по-індійськи

Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...