Рецепт Бабусина аджика

Рецепт Бабусина аджика
Кількість порцій: 2 Час приготування: 6 г. 0 хв.
Мої улюблені заготовки — перевірені роками. Хочу показати вам, як приготувати бабусину аджику. У міру гостру, дуже ароматну і з легкої слідкувати-кислуватою ноткою. обов'язково спробуйте!

опис приготування:

складові, зазначені в рецепті, розраховані вельми умовно. Все залежить від того, настільки пекучий аджику ви любите. Крім того, кількість цукру і солі кожен раз різний, адже помідори можуть бути кислі або солодше. Provara adzhiku про годинник, остудіть невелику порцію і спробуйте. Після можна додати ще перцю, яблук або спецій. Якщо аджику добре уварити, вийде близько 2 літрів.

  • помідори— 3 кілограма
  • часник— 1/2 склянки
  • яблука— 1/2 кілограма
  • Солодкий перець— 1/2 кілограма
  • Гострий перець— За смаком
  • сіль— 1 Ст. ложка
  • цукор— 2 Ст. ложки
Бабушкіна аджика - фото крок 1 Овочі вимийте і висушіть.

Бабушкіна аджика - фото крок 2 Помідори наріжте четвертинками.

Бабушкіна аджика - фото крок 3 Очистіть від насіння солодкий перець і яблука, наріжте. Очистіть часник і наріжте гострий перець.

Бабушкіна аджика - фото крок 4 Пропустіть все через м'ясорубку і поставте на вогонь. Через годину додайте сіль і цукор. Варіть на середньому вогні до бажаної консистенції.

Бабушкіна аджика - фото крок 5 Готову аджику розлийте по стерилізованим баночках і закатати. Залиште до повного охолодження догори дном, а після приберіть в прохолодне і темне місце.

Подібні рецепти

Аджика без закачування

Бабусина серветка

Для всіх любителів натуральних домашніх соусів пропоную цей вельми простий рецепт аджики без закачування. У міру гостра, дуже ароматна і пікантна, вона прекрасно доповнить м'ясо. опис приготування: Натуральна аджика без закачування в домашніх умовах — відмінна альтернатива покупним соусів і ке...

Аджика из перца и чеснока без варки

Аджика из перца и чеснока без варки

Сырая аджика не только вкусная и ароматная, але ще і дуже корисна. Подойдет в качестве дополнения к мясным блюдам и птице, картофелю и несладким пирогам, а також, к блюдам из круп. опис приготування: Для того, чтобы сырая аджика хорошо хранилась нужно: 1. Выбрать спелые овощи без повреждений. ...

Аджика из перца и чеснока

Аджика из перца и чеснока

Кто хочет попробовать настоящую остренькую абхазскую закуску? тоді дізнайтеся, как приготовить аджику из перца и чеснока. Можна сказати, що це класичний рецепт. Готуйте і насолоджуйтеся! опис приготування: Будем делать этот соус без варки и с минимальным количеством продуктов. Нам всего лишь п...

Аджика з помідорів без часнику

Аджика з помідорів без часнику

Ходила в цей раз на ринок. Часник видався надто дорогим. подумала, не варто він того. Набрала звичайного ріпчастої цибулі. Народився новий рецепт. ось, як приготувати аджику з помідорів без часнику. опис приготування: Аджика без часнику готується так само, як і з часником. Просто виходить трох...

Аджика з гострого перцю і часнику

Аджика з гострого перцю і часнику

Свіжа і ароматна аджика виходить, якщо слідувати даним рецептом. Аджика виходить гострої, як і властиво даної заготівлі. У складі немає ні цукру, ні краплі жиру, аджика освіжаюча і смачна. опис приготування: Така аджика добре поєднується з м'ясо (смаженим, тушкованим або печеним). Вам не знадо...