Рецепт Баклажани по-каталонски

Рецепт Баклажани по-каталонски
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Не знаю? яким блюдом прикрасити святковий стіл, підкажу вам відмінний варіант. Якщо ви любите баклажани, спробуйте їх приготувати по-каталонски, нафарширований їх овочами і сиром, а потім запечіть!

опис приготування:

Перед вами класичний рецепт приготування баклажанів по-каталонски. Якщо у вас є в наявності всі необхідні продукти, то приготувати цю страву не складе особливих труднощів. При запіканні човників з баклажанів, рекомендую прикрити їх фольгою, щоб блюдо не пригоріло. хай щастить!

  • баклажани— 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • часник— 3 зубчики
  • помідор— 1 штука
  • яйця— 2 штуки
  • Вершкове масло— 100 грам
  • сир твердий— 100 грам
  • кріп— За смаком
  • сіль— За смаком
Баклажани по-каталонски - фото крок 1 Баклажани розріжте навпіл, щоб вийшли човники, потім видаліть з них всю м'якоть. На вершковому маслі обсмажуємо порізаний дрібно цибулю і часник, потім додаємо м'якоть баклажана, солимо і перчимо. продовжуємо гасити.

Баклажани по-каталонски - фото крок 2 З помідорів зніміть шкірку (опустивши їх в окріп). Потім в одній ємності змішуємо: дрібно порізані помідори, яйця, тертий сир, подрібнений кріп і баклажани. Солимо і перчимо, добре все перемішуємо.

Баклажани по-каталонски - фото крок 3 Отриманою начинкою наповнюємо половинки баклажанів.

Баклажани по-каталонски - фото крок 4 Зверху присипаємо сиром, що залишився. Запікаємо в розігрітій до 200 градусів духовці протягом 30 хвилин.

Баклажани по-каталонски - фото крок 5 Готові баклажани прикрашаємо дрібно порізаною зеленню. Смачного!

Подібні рецепти

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани, смажені зі свининою

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...

Булгур з куркою і томатами

Булгур з куркою і томатами

Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...

Баклажани по-індійськи

Баклажани по-індійськи

Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...

Бальзамічний крем-соус

Бальзамічний крем-соус

Чудова заправка для салатів, страв з риби і м'яса. Такий крем в магазині коштує досить дорого, тому краще приготувати його самому і невеликою порцією. Готується він дуже просто. опис приготування: Будь-яке просте блюдо можна перетворити на делікатес, доповнивши його смачним соусом або заправко...