Рецепт Англійські пиріжки з м`ясом
Я вам розповім, як приготувати англійський пиріжки з м'ясом - одне з традиційних англійських страв. Два сорти м'яса, приправи, курага і тісто роблять ці пиріжки дуже поживними і корисними.
опис приготування:
Особливість цього рецепта в тому, що тісто для пиріжків виходить дуже хрустким (спасибі Жиру). Я ще додала вершкове масло для аромату. Також в тесті я використовувала два види борошна, щоб воно після випікання вийшло одночасно і м'яким, і досить хрустким. М'ясну складову можна замінити на інші види, але в традиційному варіанті використані саме курка і бекон.
- жир— 60 грам
- Вершкове масло— 50 грам
- сіль— 1 Чайна ложка
- Кип'ячена вода— 100 мілілітрів
- борошно— 200 грам(с низким содержанием клейковины)
- борошно— 40 грам(с высоким содержанием клейковины)
- курка— 300 грам
- чорнослив— 240 грам
- бекон— 300 грам
2. Растопите жир с водой и солью, доведіть до кипіння. Смешайте два сорта муки вместе, разотрите в крошку с маслом. Залейте все кипящим раствором жира и замесите тесто.
3. Вымесите тесто немного руками, щоб воно стало еластичним. Раскатайте часть в тонкий пласт, слегка присыпав его мукой. Разместите тесто по краям формы.
Сделайте "крышечки" к пирожкам, в центре каждой сделайте небольшое отверстие. Отправьте заготовки в холодильник на 20 хвилин.
5. Для начинки нарежьте небольшими кусочками мясо курицы, хорошо посолите и приправьте. Разрежьте курагу на тонкие пластины. Дрібно наріжте бекон.
Накройте "крышкой" з тіста, прижмите ее вилкой. Зверху змастіть яйцем.
7. Випікайте в розігрітій до 200 градусів духовці 50-60 хвилин. Дайте остыть и заполните их раствором бульона с желатином. Дайте пирожкам полностью остыть и поставьте их в холодильник на ночь.
8. Смачного!
Подібні рецепти
Англійські мафіни
Бездріжджові смажені пиріжки з картоплею це жахлива смакота, яку можна їсти нескінченно! Але роблю я пиріжки, на жаль, дуже рідко! Але іноді свято приходить в будинок і ми відриваємося! Ось вам рецепт! опис приготування: Бездріжджові смажені пиріжки з картоплею хороші тим, що з тестом не потрі...
Млинці-пиріжки
Млинці-пиріжки дуже зручні тим, що готуються відразу з начинкою. Вони мають форму складеного млинця, а за змістом схожі на пиріжок з начинкою. опис приготування: Млинці-пиріжки виходять пишними і ніжними всередині, а зовні злегка хрусткими. Начинку беріть за смаком. У мене це відварне м'ясо з ...
Баклажани по-турецьки з м`ясом
Баклажани по-турецьки з м'ясом готуються протягом півгодини. Традиційно подаються з айраном. Нам знадобиться яловичий фарш, цибуля, помідори, болгарський перець і спеції. Приступаємо до готування! опис приготування: Цю страву можна приготувати з будь-яким м'ясом (не тільки яловичиною). Раджу в...
Баклажани з м`ясом і овочами
Смачну і поживну страву з овочів і м'ясного фаршу. У сезон баклажан рекомендую неодмінно спробувати! Що може бути краще свіжих овочів, тушкованих з м'ясом? опис приготування: Дуже смачне блюдо для любителів баклажан — відмінна ідея для ситного обіду або вечері. Овочі з фаршем — дивовижне поєдн...
Баклажани з м'ясом
Баклажани з м'ясом припадуть до смаку всім любителям смачно поїсти. Готувати не складно, спробуйте, і самі в цьому переконаєтеся. опис приготування: Апетитні і соковиті баклажани з м'ясом відмінно підійдуть до будь-якого гарніру. Будь то картопля або макарони, завжди буде смачно. при бажанні, ...