Рецепт Ананаси в листковому тісті

Рецепт Ананаси в листковому тісті
Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 40 хв.
До вашої уваги — оригінальний і смачний, але в той же час дуже простий рецепт ананасів в листковому тісті. Вам точно сподобається — блюдо і смачне, і незвичайне, і ароматне. Спробуйте і переконайтеся!

опис приготування:

Рецепт приготування ананасів в листковому тісті — для вас! Вам точно сподобається і смак, і колір, і зовнішній вигляд цієї страви — особливо, Якщо ви, як і я, не проти поласувати чимось смачненьким не тільки у свята, але і просто так, тому що захотілося. впевнена, вам такий десерт з кислувато-солодкою начинкою сподобається!

  • ананаси— 700 грам(можна і свіжі, і консервовані)
  • цукор— 3/4 склянки
  • цукор коричневий— 1/4 склянки(можна замінити медом)
  • Вершкове масло— 1/2 Ст. ложки
Ананаси в листковому тісті - фото крок 1 1. Рубаємо ананаси дрібними шматочками або прокручуємо в блендері разом з цукром і маслом. Потім на маленькому вогні цю суміш прогреваем, щоб вона стала однорідною і кремовою. Повинна вийде приблизно така консистенція.

Ананаси в листковому тісті - фото крок 2 2. Тісто розгортаємо в тонкий пласт, ріжемо квадратиками. Кожен квадратик ріжемо ще на 4 частини, як на фото. Ножем треба трохи "; продірявити" їх, щоб тісто при запіканні НЕ здіймалося.

Ананаси в листковому тісті - фото крок 3 3. Поверх тесту викладаємо кульку ананасною суміші, і zakruchivaem кінець, як на фото, як ніби накладаючи їх один на одного.

Ананаси в листковому тісті - фото крок 4 4. Запікаємо в розпеченій до 190 градусах духовці приблизно півгодини. Остуджують і подаємо!

Подібні рецепти

Банани з сиром в листковому тісті

Яєчня-брехуха в листковому тісті

Якщо ви любите незвичайні поєднання, тоді рецепт приготування бананів з сиром в листковому тісті — це саме те, що ви обов'язково повинні приготувати! Процес досить простий, швидкий і нетрудомісткий. опис приготування: Якщо ви любите цей заморський фрукт не тільки в сирому вигляді, але і додаєт...

Бараняча нога, запечена в тісті

Бараняча нога, запечена в тісті

Рецепт приготування баранячої ноги. кількість порцій: 12-14 бараняча нога— 2-2,5 кілограма рослинної олії— 4 Ст. ложки gornitsи— 1 Ст. ложка пучок петрушки— 1 штука гілочки розмарину— 1-2 штук борошна— 750 грам солі— 2 Ст. ложки чорний перець— 1 штука(за смаком) яєчних білків— 6 штук яйце— 1 шт...

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...

Булгур з куркою і томатами

Булгур з куркою і томатами

Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...

Баклажани по-індійськи

Баклажани по-індійськи

Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...