Рецепт Булочки з повидлом
Що краще за все створює атмосферу затишку в домі? Звичайно ж - домашня випічка! Без неї не буває справжніх сімейних посиденьок. Зараз я вам розповім рецепт того, як приготувати булочки з повидлом.
опис приготування:
Найсмачніші булочки печуть, звичайно, бабусі. Саме у них потрібно вчитися правильно ставити опару, замішувати тісто, ліпити пиріжки. Цей процес завжди захоплює, тому що робити випічку — чистої води творчість!
- Борошно вищого сорту— 1 кілограм
- молоко— 0,5 L
- яйця— 4 штуки
- цукор— 0,5 склянки
- сіль— 1 Чайна ложка
- маргарин— 150 грам
- дріжджі сухі— 1 Ст. ложка
- ванілін— 1 штука
- Масло рослинне— 2-3 Ст. ложок
- Povidlo— За смаком
Через півгодини дістаємо опару. замішуємо тісто. Для цього досипаємо цукор, сіль і ванілін. Dolivaem Moloko. просіваємо борошно. Перетираємо її з розм'якшеним маргарином або вершковим маслом. Razbivaem яйця. Додаємо в опару 2 жовтка і 4 білка. Кладемо розтерту з маргарином борошно. Вимішуємо гарне еластичне тісто. Ставимо в тепле місце на годину, накривши рушником.
Через годину тісто має піднятися в 2 рази. Посипаємо стіл борошном. Відриваємо від тесту грудочки розміром з персик. Розминаємо грудочки руками, роблячи плюшки. Вирізаємо по краях дірочки. Можна і без них. Тоді булочки будуть закритими. Кладемо в центр густе повидло, загортаємо, залишаючи в центрі проріз. Включаємо духовку і чекаємо, коли нагріється. Булочки за цей час повинні полежати і піднятися.
збиваємо 2 залишилися жовтка. Додаємо ложку масла. Беремо пензлик або ватний тампон, змащуємо наші булочки. Змащуємо деко рослинним маслом, кладемо на нього булочки. Ставимо в духовку при температурі 180 градусів на півгодини. Готові булочки дістаємо і відразу накриваємо рушником, не даючи їм таким чином заветріться. Приємного вам апетиту!
Подібні рецепти
Бараняча нога з розмарином і часником
Перед вами рецепт приготовления булочек с повидлом в мультиварке. Хто б міг подумати, что даже выпечка в такой чудо-помощнице, як мультиварка, получается невероятной? Удивляйтесь вместе со мной! опис приготування: розповім вам, как приготовить булочки с повидлом в мультиварке, смачні, пышные и...
Бразильські сирні булочки
Рецепт приготування булочок з гранульованим сиром. опис приготування: Ці чудові маленькі булочки стануть відмінною закускою. Готуються вони простіше, ніж ви думаєте. води— 1/2 склянки солі— 1/4 чайних ложки(з гіркою) яйця— 1 1/2 штуки гранульованого сиру Котіха— 120 грам(плюс додатковий сир ...
Булочки «Даугавіня»
ніжні, повітряні і легкі як пух булочки "; Даугавіня ";. Варто спробувати тільки одну булочку, і вони вам так сподобаються, що напевно захочете спекти їх знову. Дуже простий спосіб замісу і формування. опис приготування: Вам доведеться потрудитися всього лише 2 рази по 10 хвилин — при замішува...
Булочки в хлібопічці
З появою такого «розумного» побутового приладу, як хлібопічка, домашня випічка перетворилася в простий і приємне проведення часу. Спробуйте приготувати смачні здобні булочки в хлібопічці, і переконайтеся в цьому самі! опис приготування: повірте, дізнавшись, як зробити булочки в хлібопічці, ви ...
Булочки для бургерів
Такі булочки сподобаються не тільки любителям фаст-фуду. м'які, повітряні і легкі - вони чудово замінять хліб під час обіду або вечері. Це відмінний варіант для ссобоек на пікнік. опис приготування: цей рецепт, як приготувати булочки для бургерів, по-моєму, найвдаліший з усіх, які я коли-небуд...