Рецепт Булочки з повидлом

Рецепт Булочки з повидлом
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Що краще за все створює атмосферу затишку в домі? Звичайно ж - домашня випічка! Без неї не буває справжніх сімейних посиденьок. Зараз я вам розповім рецепт того, як приготувати булочки з повидлом.

опис приготування:

Найсмачніші булочки печуть, звичайно, бабусі. Саме у них потрібно вчитися правильно ставити опару, замішувати тісто, ліпити пиріжки. Цей процес завжди захоплює, тому що робити випічку — чистої води творчість!

  • Борошно вищого сорту— 1 кілограм
  • молоко— 0,5 L
  • яйця— 4  штуки
  • цукор— 0,5 склянки
  • сіль— 1 Чайна ложка
  • маргарин— 150 грам
  • дріжджі сухі— 1 Ст. ложка
  • ванілін— 1 штука
  • Масло рослинне— 2-3 Ст. ложок
  • Povidlo— За смаком
Булочки з повидлом - фото крок 1 Розводимо сухі дріжджі в теплому молоці. додаємо 5 столових ложок борошна і 3 столові ложки цукру. Рідку суміш ставимо в тепло на півгодини.

Булочки з повидлом - фото крок 2 Через півгодини дістаємо опару. замішуємо тісто. Для цього досипаємо цукор, сіль і ванілін. Dolivaem Moloko. просіваємо борошно. Перетираємо її з розм'якшеним маргарином або вершковим маслом. Razbivaem яйця. Додаємо в опару 2 жовтка і 4 білка. Кладемо розтерту з маргарином борошно. Вимішуємо гарне еластичне тісто. Ставимо в тепле місце на годину, накривши рушником.

Булочки з повидлом - фото крок 3 Через годину тісто має піднятися в 2 рази. Посипаємо стіл борошном. Відриваємо від тесту грудочки розміром з персик. Розминаємо грудочки руками, роблячи плюшки. Вирізаємо по краях дірочки. Можна і без них. Тоді булочки будуть закритими. Кладемо в центр густе повидло, загортаємо, залишаючи в центрі проріз. Включаємо духовку і чекаємо, коли нагріється. Булочки за цей час повинні полежати і піднятися.

Булочки з повидлом - фото крок 4 збиваємо 2 залишилися жовтка. Додаємо ложку масла. Беремо пензлик або ватний тампон, змащуємо наші булочки. Змащуємо деко рослинним маслом, кладемо на нього булочки. Ставимо в духовку при температурі 180 градусів на півгодини. Готові булочки дістаємо і відразу накриваємо рушником, не даючи їм таким чином заветріться. Приємного вам апетиту!

Подібні рецепти

Булочки с повидлом в мультиварке

Бараняча нога з розмарином і часником

Перед вами рецепт приготовления булочек с повидлом в мультиварке. Хто б міг подумати, что даже выпечка в такой чудо-помощнице, як мультиварка, получается невероятной? Удивляйтесь вместе со мной! опис приготування: розповім вам, как приготовить булочки с повидлом в мультиварке, смачні, пышные и...

Бразильські сирні булочки

Бразильські сирні булочки

Рецепт приготування булочок з гранульованим сиром. опис приготування: Ці чудові маленькі булочки стануть відмінною закускою. Готуються вони простіше, ніж ви думаєте. води— 1/2 склянки солі— 1/4 чайних ложки(з гіркою) яйця— 1 1/2 штуки гранульованого сиру Котіха— 120 грам(плюс додатковий сир ...

Булочки «Даугавіня»

Булочки «Даугавіня»

ніжні, повітряні і легкі як пух булочки "; Даугавіня ";. Варто спробувати тільки одну булочку, і вони вам так сподобаються, що напевно захочете спекти їх знову. Дуже простий спосіб замісу і формування. опис приготування: Вам доведеться потрудитися всього лише 2 рази по 10 хвилин — при замішува...

Булочки в хлібопічці

Булочки в хлібопічці

З появою такого «розумного» побутового приладу, як хлібопічка, домашня випічка перетворилася в простий і приємне проведення часу. Спробуйте приготувати смачні здобні булочки в хлібопічці, і переконайтеся в цьому самі! опис приготування: повірте, дізнавшись, як зробити булочки в хлібопічці, ви ...

Булочки для бургерів

Булочки для бургерів

Такі булочки сподобаються не тільки любителям фаст-фуду. м'які, повітряні і легкі - вони чудово замінять хліб під час обіду або вечері. Це відмінний варіант для ссобоек на пікнік. опис приготування: цей рецепт, як приготувати булочки для бургерів, по-моєму, найвдаліший з усіх, які я коли-небуд...