Рецепт Булочки «Даугавіня»

Рецепт Булочки «Даугавіня»
Кількість порцій: 12 Час приготування: 2 г. 0 хв.
ніжні, повітряні і легкі як пух булочки "; Даугавіня ";. Варто спробувати тільки одну булочку, і вони вам так сподобаються, що напевно захочете спекти їх знову. Дуже простий спосіб замісу і формування.

опис приготування:

Вам доведеться потрудитися всього лише 2 рази по 10 хвилин — при замішуванні тіста і формуванні булочок. Решту часу піде на підйом тесту і заготовок булочок. Секрети і технологію замісу тіста я побачила в популярній кулінарній телепередачі "; Чесний хліб ";. Тепер із задоволенням поділюся з вами, як приготувати булочки "; Даугавіня ";.

  • борошно— 500 грам
  • дріжджі свіжі— 15 грам
  • вода— 100 мілілітрів(кімнатної температури )
  • молоко— 100 мілілітрів(кімнатної температури )
  • цукор— 60 грам
  • сіль— 6 грам
  • яйце— 2 штуки
  • Вершкове масло— 50 грам
Булочки Підготуйте інгредієнти.

Булочки Дріжджі розведіть у воді кімнатної температури. цукор — в молоці. яйця збовтайте.

Булочки Всі відразу влийте в борошно з сіллю, перемішайте.

Булочки Як тільки борошно ввібрала в себе всю рідину, додайте розм'якшене вершкове масло. Вимішуйте тісто протягом 10 хвилин. Тісто виходить еластичним, гладким, трохи липне до рук.

Булочки Помістіть тісто в миску, змащену маслом, накрийте харчовою плівкою, залиште при кімнатній температурі на 90 хвилин для вибражіванія.
Тісто має збільшитися в 2-3 рази.

Булочки Зважте тісто і розділіть його на 12 рівних частин. У мене вийшло по 80 г.
Кожну заготовку відбийте підставою долоні в круглий коржик, прибираючи зайвий газ. Зберіть тісто від краю до центру, притискаючи пальцем, переверніть вузликом вниз. Покладіть зверху долоню, обертайте проти годинникової стрілки. За допомогою такого округлення заготовки у вас вийдуть булочки з повітряним м'якушкою, з рівномірними дрібними дірочками.

Булочки Прямокутний або квадратний деко для випічки з високими бортиками змастіть маслом. Кульки викладайте на деко з невеликою відстанню один від одного.
Накрийте булочки харчовою плівкою, залиште на 90 хвилин для підйому.

Булочки При расстойке і випічці булочки стикнуться один з одним і будуть рівномірно підніматися вгору.

Булочки Духовку розігрійте до 200 градусів. Булочки збризніть злегка водою, поставте в духовку запікатися на 15-20 хвилин до засмаглою скоринки.

Булочки Накрийте гарячі булочки х / б рушником, переверніть їх на рушник, а потім на решітку до повного охолодження.

Булочки Приємного чаювання!

Подібні рецепти

Булочки з корицею і горіхами

Булочки «Даугавіня»

Рецепт приготування булочок з начинкою з коричневого цукру, горіхів пекан і кориці з глазур'ю з вершкового масла, цукрової пудри і кленового сиропу. опис приготування: Булочки подаються теплими і зберігаються в герметичному контейнері приблизно протягом 3 днів. цукру— 3 Ст. ложки розпушувача...

Булочки з сиром та цибулею

Булочки з сиром та цибулею

Рецепт приготування булочок із сиром Чеддер, вершками і зеленою цибулею. опис приготування: Тісто для цих булочок можна приготувати за добу або за тиждень, заморозивши його в холодильнику. Попередньо розморожувати його не потрібно. розпушувача— 1 Ст. ложка солі— 1 Чайна ложка вершкового масл...

Булочки з журавлиною і лимоном

Булочки з журавлиною і лимоном

Рецепт приготування булочок з лимонною цедрою і ягодами журавлини. опис приготування: Тісто для булочок можна приготувати заздалегідь і заморозити, але все ж вони смачніше свіжоспечені. Булочки добре подавати зі сметаною або збитими вершками. цедра лимона— 2 штуки цукру— 1/2 склянки розпушув...

Булочки з родзинками

Булочки з родзинками

Рецепт приготування булочок з пахтою і родзинками. опис приготування: При бажанні замість родзинок ви можете використовувати чорну смородину, тоді з повсякденного десерту булочки перетворяться в святковий. розпушувача— 2 чайних ложки соди— 1/4 чайних ложки солі— 1/2 чайних ложки цукру— 3 Ст....

Булочки з гуава і вершковим сиром

Булочки з гуава і вершковим сиром

Рецепт приготування листкових булочок з гуави, вершкового сиру, лимонного соку і цукрової пудри. опис приготування: Ці булочки з гуава мають пікантний кисло-солодкий смак. листа листкового тіста— 2 штуки банку гуави оболонок— 1 штука лимонного соку— 1 Чайна ложка вершкового сиру— 360 грам цу...