Рецепт Булочки для бургерів

Рецепт Булочки для бургерів
Кількість порцій: 12 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Такі булочки сподобаються не тільки любителям фаст-фуду. м'які, повітряні і легкі - вони чудово замінять хліб під час обіду або вечері. Це відмінний варіант для ссобоек на пікнік.

опис приготування:

цей рецепт, як приготувати булочки для бургерів, по-моєму, найвдаліший з усіх, які я коли-небудь використовувала. Обов'язково приготуйте такі булочки, і ви зі мною погодитеся. Готуйте із задоволенням! Діліться своїми результатами в коментарях!

  • дріжджі— 7 грам(сухі)
  • вода— 3 Ст. ложки
  • Вершкове масло— 75 грам
  • цукор— 2 Ст. ложки
  • молоко— 370 мілілітрів
  • Куряче яйце— 1 штука
  • борошно— 650 грам
  • сіль— 1 Чайна ложка
  • Масло рослинне— 1 Ст. ложка(для змащення)
  • яйце— 1 штука(для змащення)
  • кунжут— 3 Ст. ложки(для посыпки)
Булочки для бургерів - фото крок 1 Для опари дріжджі і теплу воду змішайте в мисці і залиште на 5 хвилин.

Булочки для бургерів - фото крок 2 Підійшли дріжджі і розм'якшене вершкове масло змішайте з цукром. Додайте яйце і молоко, перемішайте.

Булочки для бургерів - фото крок 3 Поступово додавайте просіяне борошно, замісіть тісто. Сіль додайте в самому кінці. Тісто місити потрібно 7-9 хвилин. Воно виходить м'яким і еластичним. Спочатку трохи липне до рук, але в процесі вимішування перестає. Змастіть миску рослинним маслом, покладіть тісто, накрийте його і відставте в теплому місці на 90 хвилин. Я використовую мультиварку: включаю режим "; Мультіповар" (35 градусів на 15 хвилин при закритій кришці).

Булочки для бургерів - фото крок 4 Через півтори години тісто відмінно піднялося.

Булочки для бургерів - фото крок 5 Ділимо його на 12 рівних частин, приблизно по 108-110 грамів кожна. Кожну притискуєте в коржик, збираєте краю в вузлик, перевертаєте швом вниз і округляєте.

Булочки для бургерів - фото крок 6 Викладайте заготовки швом вниз на деко, вистелений пергаментом або силіконовим килимком. На деку поміщається 6 булочок. Накрийте їх плівкою і залиште підніматися на 1 час.

Булочки для бургерів - фото крок 7 Розігрійте духовку до 200 градусів. Розмішайте в мисці 1 яйце з 1 ç.l. води, змастіть підійшли булочки. Посипте зверху кунжутом.

Булочки для бургерів - фото крок 8 Випікайте булочки в розігрітій духовці 15-18 хвилин до золотистого кольору. Остудіть їх на решітці.

Булочки для бургерів - фото крок 9 Ось такий чудовий м'якуш. Смачного!

Подібні рецепти

Булочки для хот-догів

Амарантові булочки для бургерів

Тепер булочки для хот-догів необов'язково купувати в магазині, адже їх можна приготувати вдома. М'які ароматні булочки з різноманітною начинкою стануть відмінною закускою. кількість порцій: 15-17 велике яйце— 1 штука м'якого вершкового масла— 6 Ст. ложок цукру— 3 Ст. ложки клейковини— 1 Ст. лож...

Булочки з журавлиною і лимоном

Булочки з журавлиною і лимоном

Рецепт приготування булочок з лимонною цедрою і ягодами журавлини. опис приготування: Тісто для булочок можна приготувати заздалегідь і заморозити, але все ж вони смачніше свіжоспечені. Булочки добре подавати зі сметаною або збитими вершками. цедра лимона— 2 штуки цукру— 1/2 склянки розпушув...

Булочки з сиром та цибулею

Булочки з сиром та цибулею

Рецепт приготування булочок із сиром Чеддер, вершками і зеленою цибулею. опис приготування: Тісто для цих булочок можна приготувати за добу або за тиждень, заморозивши його в холодильнику. Попередньо розморожувати його не потрібно. розпушувача— 1 Ст. ложка солі— 1 Чайна ложка вершкового масл...

Булочки з родзинками

Булочки з родзинками

Рецепт приготування булочок з пахтою і родзинками. опис приготування: При бажанні замість родзинок ви можете використовувати чорну смородину, тоді з повсякденного десерту булочки перетворяться в святковий. розпушувача— 2 чайних ложки соди— 1/4 чайних ложки солі— 1/2 чайних ложки цукру— 3 Ст....

Булочки з гуава і вершковим сиром

Булочки з гуава і вершковим сиром

Рецепт приготування листкових булочок з гуави, вершкового сиру, лимонного соку і цукрової пудри. опис приготування: Ці булочки з гуава мають пікантний кисло-солодкий смак. листа листкового тіста— 2 штуки банку гуави оболонок— 1 штука лимонного соку— 1 Чайна ложка вершкового сиру— 360 грам цу...