Рецепт Булочки для бургерів
Такі булочки сподобаються не тільки любителям фаст-фуду. м'які, повітряні і легкі - вони чудово замінять хліб під час обіду або вечері. Це відмінний варіант для ссобоек на пікнік.
опис приготування:
цей рецепт, як приготувати булочки для бургерів, по-моєму, найвдаліший з усіх, які я коли-небудь використовувала. Обов'язково приготуйте такі булочки, і ви зі мною погодитеся. Готуйте із задоволенням! Діліться своїми результатами в коментарях!
- дріжджі— 7 грам(сухі)
- вода— 3 Ст. ложки
- Вершкове масло— 75 грам
- цукор— 2 Ст. ложки
- молоко— 370 мілілітрів
- Куряче яйце— 1 штука
- борошно— 650 грам
- сіль— 1 Чайна ложка
- Масло рослинне— 1 Ст. ложка(для змащення)
- яйце— 1 штука(для змащення)
- кунжут— 3 Ст. ложки(для посыпки)
Підійшли дріжджі і розм'якшене вершкове масло змішайте з цукром. Додайте яйце і молоко, перемішайте.
Поступово додавайте просіяне борошно, замісіть тісто. Сіль додайте в самому кінці. Тісто місити потрібно 7-9 хвилин. Воно виходить м'яким і еластичним. Спочатку трохи липне до рук, але в процесі вимішування перестає. Змастіть миску рослинним маслом, покладіть тісто, накрийте його і відставте в теплому місці на 90 хвилин. Я використовую мультиварку: включаю режим "; Мультіповар" (35 градусів на 15 хвилин при закритій кришці).
Через півтори години тісто відмінно піднялося.
Ділимо його на 12 рівних частин, приблизно по 108-110 грамів кожна. Кожну притискуєте в коржик, збираєте краю в вузлик, перевертаєте швом вниз і округляєте.
Викладайте заготовки швом вниз на деко, вистелений пергаментом або силіконовим килимком. На деку поміщається 6 булочок. Накрийте їх плівкою і залиште підніматися на 1 час.
Розігрійте духовку до 200 градусів. Розмішайте в мисці 1 яйце з 1 ç.l. води, змастіть підійшли булочки. Посипте зверху кунжутом.
Випікайте булочки в розігрітій духовці 15-18 хвилин до золотистого кольору. Остудіть їх на решітці.
Ось такий чудовий м'якуш. Смачного!
Подібні рецепти
Картопляні зрази з квашеною капустою
Тепер булочки для хот-догів необов'язково купувати в магазині, адже їх можна приготувати вдома. М'які ароматні булочки з різноманітною начинкою стануть відмінною закускою. кількість порцій: 15-17 велике яйце— 1 штука м'якого вершкового масла— 6 Ст. ложок цукру— 3 Ст. ложки клейковини— 1 Ст. лож...
Бразильські сирні булочки
Рецепт приготування булочок з гранульованим сиром. опис приготування: Ці чудові маленькі булочки стануть відмінною закускою. Готуються вони простіше, ніж ви думаєте. води— 1/2 склянки солі— 1/4 чайних ложки(з гіркою) яйця— 1 1/2 штуки гранульованого сиру Котіха— 120 грам(плюс додатковий сир ...
Булочки «Даугавіня»
ніжні, повітряні і легкі як пух булочки "; Даугавіня ";. Варто спробувати тільки одну булочку, і вони вам так сподобаються, що напевно захочете спекти їх знову. Дуже простий спосіб замісу і формування. опис приготування: Вам доведеться потрудитися всього лише 2 рази по 10 хвилин — при замішува...
Булочки в хлібопічці
З появою такого «розумного» побутового приладу, як хлібопічка, домашня випічка перетворилася в простий і приємне проведення часу. Спробуйте приготувати смачні здобні булочки в хлібопічці, і переконайтеся в цьому самі! опис приготування: повірте, дізнавшись, як зробити булочки в хлібопічці, ви ...
Булочки будинку Паркеров
легкі, з ніжним м'якушем і тонкою хрумкою скоринкою ... ці булочки подаються на сніданок в готелі Parker House (будинок Паркеров). Почастуєте улюблених цієї здобної випічкою і отримаєте у відповідь визнання в любові. опис приготування: Перед вами рецепт, як приготувати булочки будинку Паркеров...