Рецепт Булочки в хлібопічці

Рецепт Булочки в хлібопічці
Кількість порцій: 5-8 Час приготування: 3 г. 0 хв.
З появою такого «розумного» побутового приладу, як хлібопічка, домашня випічка перетворилася в простий і приємне проведення часу. Спробуйте приготувати смачні здобні булочки в хлібопічці, і переконайтеся в цьому самі!

опис приготування:

повірте, дізнавшись, як зробити булочки в хлібопічці, ви ряд чи станете готувати їх іншим способом. Це дійсно елементарно, а результат при цьому - чудовий! Золотисті булочки з щільним ніжним м'якушем і хрусткою скоринкою безсумнівно порадують вас і вашу сім'ю!

Отже, висипаємо в ємність хлібопічки сухі дріжджі, борошно, сіль, цукор, прянощі, кладемо вершкове масло. Розтоплювати його не треба - агрегат все зробить сам.

Razbivaem яйця.

Виливаємо рідину - якщо це буде вода, тісто вийде більш «хлібним», легким, а на молоці - здобним і щільним. На сироватці булочки дуже смачні, я часто використовую саме її.

включаємо хлібопічку, режим «Тісто». Заміс триватиме приблизно 2 годину. для 5 хвилин до його закінчення - додаємо ізюм.

Після того, як пролунає звуковий сигнал і заміс завершиться, даємо тісту підійти ще півгодинки - щоб збільшилася в обсязі вдвічі.

Виймаємо тісто і формуємо з нього невеликі кульки. Укладаємо їх на змащене маслом деко. Ми залишаємо для вистоювання.

Змащуємо поверхню булочок жовтком або солодкою водою.

Випікаємо при температурі 180-200С приблизно 20 хвилин - поки булочки не стануть рум'яними.

Готові булочки можна посипати цукровою пудрою або покрити глазур'ю!


  • Борошно пшеничне— 600 грам
  • дріжджі сухі— 1 Чайна ложка
  • сіль— 1 щіпка
  • цукор— 0,5 склянки
  • прянощі— За смаком(обкладинка, мускатний горіх, кардамон, ваніль і т.д.)
  • Вершкове масло— 50 грам
  • молоко— 300 мілілітрів(Можно заменить водой или сывороткой)
  • Ізюм— За смаком
  • яйця— 2 штуки
повірте, дізнавшись, як зробити булочки в хлібопічці, ви ряд чи станете готувати їх іншим способом. Це дійсно елементарно, а результат при цьому - чудовий! Золотисті булочки з щільним ніжним м'якушем і хрусткою скоринкою безсумнівно порадують вас і вашу сім'ю!

Отже, висипаємо в ємність хлібопічки сухі дріжджі, борошно, сіль, цукор, прянощі, кладемо вершкове масло. Розтоплювати його не треба - агрегат все зробить сам.

Razbivaem яйця.

Виливаємо рідину - якщо це буде вода, тісто вийде більш «хлібним», легким, а на молоці - здобним і щільним. На сироватці булочки дуже смачні, я часто використовую саме її.

включаємо хлібопічку, режим «Тісто». Заміс триватиме приблизно 2 годину. для 5 хвилин до його закінчення - додаємо ізюм.

Після того, як пролунає звуковий сигнал і заміс завершиться, даємо тісту підійти ще півгодинки - щоб збільшилася в обсязі вдвічі.

Виймаємо тісто і формуємо з нього невеликі кульки. Укладаємо їх на змащене маслом деко. Ми залишаємо для вистоювання.

Змащуємо поверхню булочок жовтком або солодкою водою.

Випікаємо при температурі 180-200С приблизно 20 хвилин - поки булочки не стануть рум'яними.

Готові булочки можна посипати цукровою пудрою або покрити глазур'ю!


Подібні рецепти

Батон в хлібопічці

Картопля з печінкою в мультиварці

Власникам такого корисного і зручного кухонного агрегату, як хлібопічка, напевно стане в нагоді цей простий рецепт батона, завдяки якому сімейний сніданок перетвориться на справжнє задоволення! опис приготування: Як же смачно намазати вранці на скибочку свіжого хрусткого батона вершкового масл...

Бородинський хліб в хлібопічці

Бородинський хліб в хлібопічці

Хочу розповісти, як зробити бородинський хліб в хлібопічці. Усе, хто люблять цей хліб, знають, як важливо дотримуватися пропорції, інакше коріандр дасть неприємну гіркоту. Щоб такого не було, ось рецепт! опис приготування: Цей простий рецепт бородінського хліба в хлібопічці вам повинен сподоба...

Булочки з родзинками

Булочки з родзинками

Рецепт приготування булочок з пахтою і родзинками. опис приготування: При бажанні замість родзинок ви можете використовувати чорну смородину, тоді з повсякденного десерту булочки перетворяться в святковий. розпушувача— 2 чайних ложки соди— 1/4 чайних ложки солі— 1/2 чайних ложки цукру— 3 Ст....

Булочки з сиром та цибулею

Булочки з сиром та цибулею

Рецепт приготування булочок із сиром Чеддер, вершками і зеленою цибулею. опис приготування: Тісто для цих булочок можна приготувати за добу або за тиждень, заморозивши його в холодильнику. Попередньо розморожувати його не потрібно. розпушувача— 1 Ст. ложка солі— 1 Чайна ложка вершкового масл...

Булочки з гуава і вершковим сиром

Булочки з гуава і вершковим сиром

Рецепт приготування листкових булочок з гуави, вершкового сиру, лимонного соку і цукрової пудри. опис приготування: Ці булочки з гуава мають пікантний кисло-солодкий смак. листа листкового тіста— 2 штуки банку гуави оболонок— 1 штука лимонного соку— 1 Чайна ложка вершкового сиру— 360 грам цу...