Рецепт Булочки в хлібопічці
З появою такого «розумного» побутового приладу, як хлібопічка, домашня випічка перетворилася в простий і приємне проведення часу. Спробуйте приготувати смачні здобні булочки в хлібопічці, і переконайтеся в цьому самі!
опис приготування:
повірте, дізнавшись, як зробити булочки в хлібопічці, ви ряд чи станете готувати їх іншим способом. Це дійсно елементарно, а результат при цьому - чудовий! Золотисті булочки з щільним ніжним м'якушем і хрусткою скоринкою безсумнівно порадують вас і вашу сім'ю!
Отже, висипаємо в ємність хлібопічки сухі дріжджі, борошно, сіль, цукор, прянощі, кладемо вершкове масло. Розтоплювати його не треба - агрегат все зробить сам.
Razbivaem яйця.
Виливаємо рідину - якщо це буде вода, тісто вийде більш «хлібним», легким, а на молоці - здобним і щільним. На сироватці булочки дуже смачні, я часто використовую саме її.
включаємо хлібопічку, режим «Тісто». Заміс триватиме приблизно 2 годину. для 5 хвилин до його закінчення - додаємо ізюм.
Після того, як пролунає звуковий сигнал і заміс завершиться, даємо тісту підійти ще півгодинки - щоб збільшилася в обсязі вдвічі.
Виймаємо тісто і формуємо з нього невеликі кульки. Укладаємо їх на змащене маслом деко. Ми залишаємо для вистоювання.
Змащуємо поверхню булочок жовтком або солодкою водою.
Випікаємо при температурі 180-200С приблизно 20 хвилин - поки булочки не стануть рум'яними.
Готові булочки можна посипати цукровою пудрою або покрити глазур'ю!
- Борошно пшеничне— 600 грам
- дріжджі сухі— 1 Чайна ложка
- сіль— 1 щіпка
- цукор— 0,5 склянки
- прянощі— За смаком(обкладинка, мускатний горіх, кардамон, ваніль і т.д.)
- Вершкове масло— 50 грам
- молоко— 300 мілілітрів(Можно заменить водой или сывороткой)
- Ізюм— За смаком
- яйця— 2 штуки
Отже, висипаємо в ємність хлібопічки сухі дріжджі, борошно, сіль, цукор, прянощі, кладемо вершкове масло. Розтоплювати його не треба - агрегат все зробить сам.
Razbivaem яйця.
Виливаємо рідину - якщо це буде вода, тісто вийде більш «хлібним», легким, а на молоці - здобним і щільним. На сироватці булочки дуже смачні, я часто використовую саме її.
включаємо хлібопічку, режим «Тісто». Заміс триватиме приблизно 2 годину. для 5 хвилин до його закінчення - додаємо ізюм.
Після того, як пролунає звуковий сигнал і заміс завершиться, даємо тісту підійти ще півгодинки - щоб збільшилася в обсязі вдвічі.
Виймаємо тісто і формуємо з нього невеликі кульки. Укладаємо їх на змащене маслом деко. Ми залишаємо для вистоювання.
Змащуємо поверхню булочок жовтком або солодкою водою.
Випікаємо при температурі 180-200С приблизно 20 хвилин - поки булочки не стануть рум'яними.
Готові булочки можна посипати цукровою пудрою або покрити глазур'ю!
Подібні рецепти
Житні булочки з цибулею в хлібопічці
Власникам такого корисного і зручного кухонного агрегату, як хлібопічка, напевно стане в нагоді цей простий рецепт батона, завдяки якому сімейний сніданок перетвориться на справжнє задоволення! опис приготування: Як же смачно намазати вранці на скибочку свіжого хрусткого батона вершкового масл...
Бородинський хліб в хлібопічці
Хочу розповісти, як зробити бородинський хліб в хлібопічці. Усе, хто люблять цей хліб, знають, як важливо дотримуватися пропорції, інакше коріандр дасть неприємну гіркоту. Щоб такого не було, ось рецепт! опис приготування: Цей простий рецепт бородінського хліба в хлібопічці вам повинен сподоба...
Здобні булочки-плетінки з маком і корицею
Дуже і дуже ніжні повітряні булочки! ароматні, солодкі, пухнасті. А всередині ховається мак і кориця з цукром - байдужих не буде! опис приготування: Здобна випічка завжди до місця, будь то сніданок або перекус, полуденок або вечірнє чаювання в колі сім'ї. Булочки за цим рецептом виходять незрі...
Булочки «Даугавіня»
ніжні, повітряні і легкі як пух булочки "; Даугавіня ";. Варто спробувати тільки одну булочку, і вони вам так сподобаються, що напевно захочете спекти їх знову. Дуже простий спосіб замісу і формування. опис приготування: Вам доведеться потрудитися всього лише 2 рази по 10 хвилин — при замішува...
Булочки для бургерів
Такі булочки сподобаються не тільки любителям фаст-фуду. м'які, повітряні і легкі - вони чудово замінять хліб під час обіду або вечері. Це відмінний варіант для ссобоек на пікнік. опис приготування: цей рецепт, як приготувати булочки для бургерів, по-моєму, найвдаліший з усіх, які я коли-небуд...