Рецепт Булочки з шоколадом і ірисками

Рецепт Булочки з шоколадом і ірисками
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування булочок з ванільним екстрактом, шоколадними чіпсами і ірисками.

опис приготування:

За цим рецептом у вас вийде 8 булочок.

  • яйце— 1 штука
  • ванільний екстракт— 2 чайних ложки
  • цукор— 1/4 склянки
  • розпушувач— 1 Ст. ложка
  • сіль— 1/4 чайних ложки
  • холодну несолоне вершкове масло— 5 Ст. ложок
Булочки з шоколадом і ірисками - фото крок 1 1. Розігріти духовку до 220 градусів. У невеликій мисці збити вершки, яйце і ванільний екстракт. Вершкове масло нарізати на шматочки. Додати борошно, цукор, розпушувач і сіль в миску кухонного комбайна. перемішати інгредієнти 5 або 6 раз. Додати нарізане вершкове масло і перемішати ще 5 або 6 раз, доти, поки масло не подрібнити.

Булочки з шоколадом і ірисками - фото крок 2 2. Викласти цю суміш у велику миску і додати шоколадні чіпси і нарізані іриски. Влити вершкову суміш і перемішати, поки не вийде однорідне тісто.

Булочки з шоколадом і ірисками - фото крок 3 3. Викласти суміш на злегка посипану борошном поверхню і сформувати диск товщиною 2,5 см і діаметром 17-20 см. За допомогою гострого ножа або різака для тесту розрізати диск на вісім рівних скибочок.

Булочки з шоколадом і ірисками - фото крок 4 4. Викласти скибочки на деко, застелене пергаментним папером або силіконовими килимками. Злегка змастити булочки 1 столовою ложкою вершків і викласти зверху 1/3 склянки ірисок. Випікати протягом 14-16 хвилин, до золотисто-коричневого кольору. Дати охолонути на деку, а потім остудити на стійці 5-10 хвилин перед подачею на стіл. подавати теплими.

Подібні рецепти

Бананові мафіни з шоколадом

Курячі стегна з паприкою і нутом

Рецепт приготування мафінів з бананами, какао, корицею і шоколадом. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 12-14 маффинов. мука— 2 Ст. ложки(начинка) обкладинка— 1/4 чайних ложки(начинка) охолоджене вершкове масло— 1 Ст. ложка(начинка) сода— 1 Чайна ложка розпушувач— 1 Чайна ложка сі...

Безе з шоколадом

Безе з шоколадом

Це справжні ласощі! Не просто хрустке безе, а з начинкою. А в начинке – шоколад, фундук і в'ялена вишня. опис приготування: Горіхи для начинки можуть бути будь-які, а також це можуть бути будь-які в'ялені ягоди і фрукти. білок яєчний— 3 штуки Funduk— 70 грам шоколад гіркий— 50 грам вишня в'я...

Бразильські сирні булочки

Бразильські сирні булочки

Рецепт приготування булочок з гранульованим сиром. опис приготування: Ці чудові маленькі булочки стануть відмінною закускою. Готуються вони простіше, ніж ви думаєте. води— 1/2 склянки солі— 1/4 чайних ложки(з гіркою) яйця— 1 1/2 штуки гранульованого сиру Котіха— 120 грам(плюс додатковий сир ...

Булочки «Даугавіня»

Булочки «Даугавіня»

ніжні, повітряні і легкі як пух булочки "; Даугавіня ";. Варто спробувати тільки одну булочку, і вони вам так сподобаються, що напевно захочете спекти їх знову. Дуже простий спосіб замісу і формування. опис приготування: Вам доведеться потрудитися всього лише 2 рази по 10 хвилин — при замішува...

Булочки в хлібопічці

Булочки в хлібопічці

З появою такого «розумного» побутового приладу, як хлібопічка, домашня випічка перетворилася в простий і приємне проведення часу. Спробуйте приготувати смачні здобні булочки в хлібопічці, і переконайтеся в цьому самі! опис приготування: повірте, дізнавшись, як зробити булочки в хлібопічці, ви ...