Рецепт Бараняча нога, запечена в тісті
Рецепт приготування баранячої ноги.
кількість порцій: 12-14
- бараняча нога— 2-2,5 кілограма
- рослинної олії— 4 Ст. ложки
- gornitsи— 1 Ст. ложка
- пучок петрушки— 1 штука
- гілочки розмарину— 1-2 штук
- борошна— 750 грам
- солі— 2 Ст. ложки
- чорний перець— 1 штука(за смаком)
- яєчних білків— 6 штук
- яйце— 1 штука
- лавровий лист— 1 штука
- часнику— 3 зубчики
- хлібних крихт— 100 грам
піну додати в борошно. влити 200 мл води,
перемішати. Викласти тісто на присипану борошном поверхню і вимішувати
не менше 5 хв. Загорнути в харчову
плівку. покласти в холодильник на 1 немає
петрушку вимити, обсушити. Подрібнити в блендері разом з розмарином. лавровим листом і часником. Додати хлібні крихти і масло.
Баранячу ногу вимити. зрізати шар
жиру, натерти сіллю і перцем.
Сильно розігріти велику сковороду
з невеликою кількістю рослинного масла. обсмажити баранину, по 7 хв
з кожного боку. Дати трохи охолонути
Розігріти духовку до 200 ° С. Розкачати тісто в пласт товщиною 0.7 см
Третю частину пласта відрізати і відкласти
Змастити ногу гірчицею, потім обкласти
сумішшю зелені і хлібних крихт.
На пласт тосту більшого розміру покласти ногу. Загорнути краї навколо м'яса
На решту відкритої частини ноги покласти пласт меншого розміру, притиснути руками.
Змастити тісто злегка збитим яйцем.
Викласти ногу на деко, накрити
листом фольги, поставити в духовку і запікати 1.5 немає
Готову ногу змастити вершковим маслом.
Подібні рецепти
Пиріг з морквяного макухи
Мій чоловік - справжня м'ясна душа. Кожен день йому обов'язково треба їсти ситне гаряче, інакше працювати нормально не зможе і настрій буде погане. Ось я і шукаю весь час нові рецепти для нього. опис приготування: На цей раз я з вами поділюся тим, як приготувати баранячу котлету на кісточці. М...
Ананаси в листковому тісті
До вашої уваги — оригінальний і смачний, але в той же час дуже простий рецепт ананасів в листковому тісті. Вам точно сподобається — блюдо і смачне, і незвичайне, і ароматне. Спробуйте і переконайтеся! опис приготування: Рецепт приготування ананасів в листковому тісті — для вас! Вам точно сподо...
Банани з сиром в листковому тісті
Якщо ви любите незвичайні поєднання, тоді рецепт приготування бананів з сиром в листковому тісті — це саме те, що ви обов'язково повинні приготувати! Процес досить простий, швидкий і нетрудомісткий. опис приготування: Якщо ви любите цей заморський фрукт не тільки в сирому вигляді, але і додаєт...
Я., запечена в фользі в духовці
Білорибиця відноситься до сімейства лососевих і являє собою один з найбільш смачних і корисних видів риб. Пропоную спробувати, як приготувати білорибицю, запечену у фользі в духовці. опис приготування: Готується така риба дуже просто і не вимагає особливих умінь. Завдяки запіканню в фользі вих...
Бринза запечена в духовці
Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...