Рецепт Бараняча нога, запечена в тісті

Рецепт Бараняча нога, запечена в тісті
Час приготування: 3 г. 0 хв.
Рецепт приготування баранячої ноги.

кількість порцій: 12-14
  • бараняча нога— 2-2,5 кілограма
  • рослинної олії— 4 Ст. ложки
  • gornitsи— 1 Ст. ложка
  • пучок петрушки— 1 штука
  • гілочки розмарину— 1-2 штук
  • борошна— 750 грам
  • солі— 2 Ст. ложки
  • чорний перець— 1 штука(за смаком)
  • яєчних білків— 6 штук
  • яйце— 1 штука
  • лавровий лист— 1 штука
  • часнику— 3 зубчики
  • хлібних крихт— 100 грам
бараняча нога, запечена в тесті - фото крок 1 борошно просіяти, змішати з сіллю. Додати кілька подрібнених листочків розмарину Білки збити в пишну
піну додати в борошно. влити 200 мл води,
перемішати. Викласти тісто на присипану борошном поверхню і вимішувати
не менше 5 хв. Загорнути в харчову
плівку. покласти в холодильник на 1 немає

бараняча нога, запечена в тесті - фото крок 2 петрушку вимити, обсушити. Подрібнити в блендері разом з розмарином. лавровим листом і часником. Додати хлібні крихти і масло.

бараняча нога, запечена в тесті - фото крок 3 Баранячу ногу вимити. зрізати шар
жиру, натерти сіллю і перцем.

бараняча нога, запечена в тесті - фото крок 4 Сильно розігріти велику сковороду
з невеликою кількістю рослинного масла. обсмажити баранину, по 7 хв
з кожного боку. Дати трохи охолонути

бараняча нога, запечена в тесті - фото крок 5 Розігріти духовку до 200 ° С. Розкачати тісто в пласт товщиною 0.7 см
Третю частину пласта відрізати і відкласти
Змастити ногу гірчицею, потім обкласти
сумішшю зелені і хлібних крихт.
На пласт тосту більшого розміру покласти ногу. Загорнути краї навколо м'яса
На решту відкритої частини ноги покласти пласт меншого розміру, притиснути руками.

бараняча нога, запечена в тесті - фото крок 6 Змастити тісто злегка збитим яйцем.
Викласти ногу на деко, накрити
листом фольги, поставити в духовку і запікати 1.5 немає
Готову ногу змастити вершковим маслом.

Подібні рецепти

Бараняча котлета на кісточці

Пиріг з морквяного макухи

Мій чоловік - справжня м'ясна душа. Кожен день йому обов'язково треба їсти ситне гаряче, інакше працювати нормально не зможе і настрій буде погане. Ось я і шукаю весь час нові рецепти для нього. опис приготування: На цей раз я з вами поділюся тим, як приготувати баранячу котлету на кісточці. М...

Ананаси в листковому тісті

Ананаси в листковому тісті

До вашої уваги — оригінальний і смачний, але в той же час дуже простий рецепт ананасів в листковому тісті. Вам точно сподобається — блюдо і смачне, і незвичайне, і ароматне. Спробуйте і переконайтеся! опис приготування: Рецепт приготування ананасів в листковому тісті — для вас! Вам точно сподо...

Банани з сиром в листковому тісті

Банани з сиром в листковому тісті

Якщо ви любите незвичайні поєднання, тоді рецепт приготування бананів з сиром в листковому тісті — це саме те, що ви обов'язково повинні приготувати! Процес досить простий, швидкий і нетрудомісткий. опис приготування: Якщо ви любите цей заморський фрукт не тільки в сирому вигляді, але і додаєт...

Я., запечена в фользі в духовці

Я., запечена в фользі в духовці

Білорибиця відноситься до сімейства лососевих і являє собою один з найбільш смачних і корисних видів риб. Пропоную спробувати, як приготувати білорибицю, запечену у фользі в духовці. опис приготування: Готується така риба дуже просто і не вимагає особливих умінь. Завдяки запіканню в фользі вих...

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...