Рецепт Ангельский торт
Легкий и вкусный торт на основе известного ангельского бисквита. Приготувати його зовсім нескладно, если точно выполнять инструкции рецепта. Порадуйте себя новым десертом, він вам обов'язково сподобається.
опис приготування:
Этот вкусный торт — для тех, кто не любит мокрые и тяжелые бисквитные торты. У приготуванні немає нічого складного, просто нужно неукоснительно придерживаться инструкций рецепта. Форму для выпечки бисквита по этому рецепту возьмем диаметром 18 см, ни в коем случае не надо смазывать ее маслом! Бисквит получится белым внутри, суховатым на вкус. Очень часто такой торт делают с лимонным курдом. А я розповім вам, как приготовить ангельский торт с кремом из сливок. сподіваюся, що у вас все вийде!
- білки— 5 штук(від великих яєць)
- Цукрова пудра— 130 грам(80 — в тісто, інше для крему)
- борошно— 60 грам
- сіль— 1 щіпка
- Лимонна кислота— 0,5 чайних ложки
- Ванільний цукор— 0,5 чайних ложки
- цукор— 50 грам
- вершки 33 % — 400-500 мілілітрів
- свіжі ягоди— 200 грам
В охлажденные белки добавляем щепотку соли, взбиваем их в крепкую пену. Потім додаємо цукор, ваніль і лимонну кислоту. збиваємо ще 2-3 хвилини.
Добавляем к белкам муку, смешанную с пудрой, и аккуратно и по возможности быстро перемешиваем сверху вниз.
Выкладываем получившееся тесто в разъемную форму. Очень удобно выпекать в форме для кексов (которая с отверстием посередине).
Выпекается бисквит для торта в разогретой до 180 градусів духовці 25-30 хвилин. Готовність перевіряємо дерев'яною зубочисткою: втыкаем ее в середину бисквита, а когда достанем, вона повинна бути сухою.
Бисквит должен остывать в перевернутом состоянии и на решетке. Отделить бисквит от боковых стенок можно острым и тонким ножом.
Для крема взбиваем сливки с сахарной пудрой до пышной и устойчивой пены. Не переусердствуйте и не взбейте масло!
Готовый и остывший бисквит разрезаем на два коржа и промазываем кремом. Затем обмазываем кремом верх и бока торта.
Украшаем вымытыми и обсушенными ягодами.
Подібні рецепти
Простий рецепт вівсяного печива з вівсяних пластівців
Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...
Булгур з куркою і томатами
Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...
Баклажани по-індійськи
Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...
Бринза запечена в духовці
Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...
Бальзамічний крем-соус
Чудова заправка для салатів, страв з риби і м'яса. Такий крем в магазині коштує досить дорого, тому краще приготувати його самому і невеликою порцією. Готується він дуже просто. опис приготування: Будь-яке просте блюдо можна перетворити на делікатес, доповнивши його смачним соусом або заправко...