Рецепт Баклажанна ікра дуже смачна
Любителям корисних і смачних овочевих страв розповім, як приготувати баклажанну ікру дуже смачну. Просто пальчики оближеш! Зверніть увагу, що дана ікра не призначена для довгого зберігання.
опис приготування:
Процес приготування баклажанної ікри досить простий: спочатку необхідно обсмажити овочі, після чого злегка згасити. Таку ікру не рекомендується борг зберігати, так що не треба готувати занадто велику порцію страви. Ви можете готувати ікру як в казані, так і в сковороді з товстим дном, досить лише, щоб овочі рівномірно і поступово прогрівалися. Дуже важливо набратися терпіння і довести баклажани до готовності.
- Червоний солодкий перець— 500 грам
- Картопля— 500 грам
- помідор— 600 грам
- баклажан— 1000 грам
- цибулина— 2 штуки
- морква— 2 штуки
- Рослинна олія— 100 мілілітрів
- мелений коріандр— 1 Ст. ложка
- суміш спецій— 1 Ст. ложка
- сіль— 2 Ст. ложки
- цукор— 1 Ст. ложка
2. Додайте суміш спецій: базилік, орегано і майоран. добре перемішайте. Додайте нарізану шматочками картоплю, злегка обсмажте його з овочами, після чого викладіть нарізані кубиками помідори. перемішайте.
3. Баклажани очистіть від шкірки, наріжте кубиками і додайте до овочів. Чи не перемішуючи, накрийте казан кришкою і злегка зменшіть вогонь. Тушкуйте п'ять хвилин, перемішайте блюдо і знову тушкуйте 5 хвилин.
4. Потім періодично перемішуйте блюдо до готовності овочів. В кінці посоліть і додайте цукор, перемішайте і викладіть нарізану зелень.
5. Вимкніть вогонь і накрийте блюдо кришкою на 30 хвилин. Смачного!
Подібні рецепти
Курячий фарш з овочами
Баклажанна ікра — наша слабкість! смачна, яскрава за смаком, ароматна ікра з баклажанів. обов'язково спробуйте! Її можна їсти ложкою або намазувати на хліб. Вкуснятина! кількість порцій: 3 баклажани— 3 штуки перець солодкий— 2 штуки помідори— 3 штуки морква— 1 штука зелень, сіль, гострий перець...
Баклажанна ікра на зиму без стерилізації
Якщо вам хочеться в холодну пору з'їсти що-небудь смачне і легке, баклажанная ікра на зиму без стерилізації стане відмінним варіантом. Ця страва може бути перекусом, закускою або гарніром до м'яса. опис приготування: Починається сезон баклажанів, і саме час запастися смачними закусками з них н...
Баклажанна ікра на зиму
Якщо хочете і взимку насолоджуватися овочами, варто подбати про заготовках ще з літа, осені. розповім, як приготувати баклажанну ікру на зиму. Її можна їсти з шматочком хліба або подавати як салат. опис приготування: Є безліч способів приготування ікри. Баклажани можна очистити від шкірки, а м...
Баклажанна ікра з помідорами через м`ясорубку на зиму
Баклажани можна квасити, солити, смажити і маринувати. традиційно, найбільшою популярністю користується баклажанная ікра. Використовуючи звичайну м'ясорубку в цьому рецепті, ми отримаємо ідеальну структуру. опис приготування: Рецепт досить легкий і простий, а інгредієнти доступні. Хочете порад...
Blinnaya сніданок (смачна і оригінальна)
Закуски з млинців завжди виглядають дуже святково і красиво, тому хочу розповісти, як приготувати млинцеву закуску (смачну і оригінальну). Млинці виходять різнокольоровими, яскравими і смачними. опис приготування: Величезний плюс млинцевих закусок в тому, що начинку для них можна кожен раз роб...