Рецепт Біскотті з пармезаном і шинкою

Рецепт Біскотті з пармезаном і шинкою
Кількість порцій: 6-7 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Біскотті з пармезаном і шинкою — традиційне італійське печиво, чимось нагадує запечені шматочки хліба. Хрусткі і ароматні, вони є чудовою закускою і добре йдуть до вина.

опис приготування:

наскільки знаю, biskotti — це не просто смачне італійське печиво, це ще і різдвяне печиво. Як повідомляє італійська Вікіпедія, бискотти в Італії прийнято пекти саме на різдвяні та новорічні свята.

У нас такої традиції немає, тому бискотти особисто я печу круглий рік — коли заманеться. Як на мене, це — чудова закусочка під вино, та й взагалі відмінна штука, коли хочеться погризти чогось смачненького.

сподіваюся, що мій рецепт вам сподобається Удачі!


  • Вершкове масло— 8 Ст. ложок
  • яйця— 3 штуки
  • борошно— 1,5 склянки
  • пармезан тертий— 1 Склянка
  • шинка— 70 грам
  • сіль, перець— — За смаком
Біскотті з пармезаном і шинкою - фото крок 1 Ветчину нарезаем максимально тонкими пластинками (я покупаю уже нарезанную), затем каждую пластинкуна кусочки размером с пятикопеечную монету.

Біскотті з пармезаном і шинкою - фото крок 2 Пармезан мелко натираем.

Біскотті з пармезаном і шинкою - фото крок 3 Добела взбиваем сливочное масло.

Біскотті з пармезаном і шинкою - фото крок 4 Продолжая взбивать масло миксером, вводимо в суміш яйця, борошно, потім — пармезан, сіль, перець. В самом конце вмешиваем в тесто кусочки ветчины.

Біскотті з пармезаном і шинкою - фото крок 5 Застилаем противень кондитерской бумагой, на нее выкладываем наше тесто в форме батона.

Біскотті з пармезаном і шинкою - фото крок 6 випікаємо 25 хвилин при 180 градусах. Затем достаем наш батон, нарезаем на ломти толщиной около 1,5-2 см.

Біскотті з пармезаном і шинкою - фото крок 7 Нарезанные ломти кладем обратно в духовку и запекаем (точніше — podsushivaem) ще 20 хвилин при 135 градусах. для 10 минут до конца запекания бискотти нужно будет перевернуть (чтобы пропеклись равномерно).

Біскотті з пармезаном і шинкою - фото крок 8 печиво охолоджуємо — і все, воно готове. Храниться оно может до 7 дней в герметичном контейнере.

Подібні рецепти

Біскотті (Біскотті)

Рецепт біскотті від Селезньова

Італійське довге жорстке печиво яке можна їсти погрожує в кави, гарячий шоколад або вино. опис приготування: Італійське довге жорстке печиво яке можна їсти погрожує в кави, гарячий шоколад або вино. цукор— 200 грам яйце— 2 штуки ванільний екстракт— 2 грами мигдальний екстракт— 1 грам тертий ...

Біскотті з мигдалем і апельсиновою цедрою

Біскотті з мигдалем і апельсиновою цедрою

Рецепт приготування бискотти з мигдалем, апельсиновою цедрою, апельсиновим лікером Grand Marnier і ванільним екстрактом опис приготування: Для різноманітності ви можете додати в рецепт інші горіхи або сухофрукти. великих яйця— 3 штуки(плюс 1 білок) розпушувача— 1 Ст. ложка топленого вершково...

Баклажани з пармезаном

Баклажани з пармезаном

Баклажани з пармезаном — це оригінальна закуска, який може бути подана як гарячої, так і холодної. Але зазвичай важко втриматися і дати їй хоч трохи охолонути Настільки вона смачна. опис приготування: Цей простий рецепт баклажан з пармезаном, з ноткою італійського смаку, допоможе вам приготува...

Баклажани з сиром і шинкою

Баклажани з сиром і шинкою

Рецепт приготування баклажанів з сиром і шинкою дозволить вам отримати відмінну закуску для буденного обіду або святкового столу. Виглядає блюдо приголомшливо! опис приготування: Щоб приготувати баклажани з шинкою і сиром найкращим чином, найкраще приготувати їх у вигляді бутербродів, так вийд...

Баклажани з шинкою

Баклажани з шинкою

Соковиті баклажани з овочами і апетитною шинкою. У вас вже слинки потекли, правда? Тоді поспішіть записати рецепт приготування баклажанів з шинкою. опис приготування: Багатьом не подобається специфічний смак баклажанів, але все залежить від приготування. Заздалегідь потрібно їх посолити гарнен...