Рецепт Біскотті (Біскотті)

Рецепт Біскотті (Біскотті)
Кількість порцій: 3 Час приготування: 20 хв.
Італійське довге жорстке печиво яке можна їсти погрожує в кави, гарячий шоколад або вино.

опис приготування:

Італійське довге жорстке печиво яке можна їсти погрожує в кави, гарячий шоколад або вино.

  • цукор— 200 грам
  • яйце— 2 штуки
  • ванільний екстракт— 2 грами
  • мигдальний екстракт— 1 грам
  • тертий мигдаль— 80 грам
  • цедра апельсина— 2 Ст. ложки
  • мука— 250 грам
  • порошок для випічки— 1 Чайна ложка
  • кухонна сіль— 2 грами
Бискотти (Біскотті) - фото крок 1 початкові інгредієнти: 1 чашка (200 г) цукру, 2 яйця, 3 / 4 чашки (80 г) мигдалю, 2 столові ложки натертої цедри (кірки) апельсина, 1 чайна ложка порошку для випічки, 1 / 4 чайної ложки солі, 2 чашки (250 г) борошна.

Бискотти (Біскотті) - фото крок 2 Натріть апельсинову шкірку в миску.

Бискотти (Біскотті) - фото крок 3 Розігрійте духовку до 350 ° F (175 ° С). збиваємо борошно, порошок для випічки і сіль разом.
Вибирайте миску досить велику для того, щоб вмістити всі інгредієнти.

Бискотти (Біскотті) - фото крок 4 Розбийте два яйця і додайте цукор. перемішайте віночком.

Бискотти (Біскотті) - фото крок 5 Продовжуйте збивати яйця і цукор до блідо-жовтого кольору. Тримайте миску злегка під нахилом під час збивання.

Бискотти (Біскотті) - фото крок 6 Додайте ванільний екстракт, екстракт мигдалю, апельсинової цедри, мигдаль. Розмішайте суміш за допомогою дерев'яної лопатки.

Бискотти (Біскотті) - фото крок 7 Тісто має вийти густим, в'язким.

Бискотти (Біскотті) - фото крок 8 Поділіть тісто навпіл і покладіть на антипригарним папір для випічки.
Випікайте хлібці при 350 ° F (175 ° С) протягом 40 хвилин (перевертайте деко кожні 20 хвилин). Намагайтеся не пережарити хлібці, вони повинні бути хрусткими, але без тріщин.

Бискотти (Біскотті) - фото крок 9 Зніміть хлібці з дека і покладіть на решітку охолодитися.

Бискотти (Біскотті) - фото крок 10 Наріжте хлібець-печиво на довгі шматочки товщиною в 1 см.

Бискотти (Біскотті) - фото крок 11 Покладіть шматочки на деко зрізами вгору і випікайте протягом 8 хвилин. Переверніть хлібці і випікайте ще 7 хвилин. Після чого охолодіть їх на решітці.

Бискотти (Біскотті) - фото крок 12 Тепер можна зайнятися шоколадом. помістіть 250 грам шоколаду в металеву миску.

Бискотти (Біскотті) - фото крок 13 Миску з шоколадом поставте на каструльку попередньо налив в каструлю 1 см води. Доведіть воду до кипіння потім зменшіть вогонь. Коли шоколад почне танути Ви можете відключити плиту. Пар між мискою і каструлею дороблять свою роботу.

Бискотти (Біскотті) - фото крок 14 Коли шоколад розтанув…

Бискотти (Біскотті) - фото крок 15 Окунайте Бискотти в шоколад. Смачного!

Подібні рецепти

Біскотті з мигдалем і апельсиновою цедрою

Рецепт біскотті від Селезньова

Рецепт приготування бискотти з мигдалем, апельсиновою цедрою, апельсиновим лікером Grand Marnier і ванільним екстрактом опис приготування: Для різноманітності ви можете додати в рецепт інші горіхи або сухофрукти. великих яйця— 3 штуки(плюс 1 білок) розпушувача— 1 Ст. ложка топленого вершково...

Біскотті з пармезаном і шинкою

Біскотті з пармезаном і шинкою

Біскотті з пармезаном і шинкою — традиційне італійське печиво, чимось нагадує запечені шматочки хліба. Хрусткі і ароматні, вони є чудовою закускою і добре йдуть до вина. опис приготування: наскільки знаю, biskotti — це не просто смачне італійське печиво, це ще і різдвяне печиво. Як повідомляє ...

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...

Булгур з куркою і томатами

Булгур з куркою і томатами

Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...

Баклажани по-індійськи

Баклажани по-індійськи

Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...