Рецепт Бисквит на кипятке

Рецепт Бисквит на кипятке
Кількість порцій: 8 Час приготування: 1 г. 30 хв.
Все те, кто любит готовить торты и пирожные, бисквит готовили не раз. Он — главная основа для творчества. Якщо ви хочете, чтобы Ваша выпечка была ещё более вкусная, то попробуйте данный рецепт.

опис приготування:

«Как приготовить бисквит на кипятке и чем он лучше обычного?», — запитаєте Ви. Он получается намного пышней, с влажной структурой. Этот рецепт советуют профессиональные кондитеры. А как его приготовить дома, я описала нижче.

  • яйця— 4 штуки
  • борошно— 1,5 склянки
  • Дрібний цукровий пісок— 1 Склянка
  • Рослинну рафіновану олію— 3 Ст. ложки
  • Яблучний оцет 6%  — 1 Чайна ложка
  • Їдальня сода— 1 Чайна ложка
  • окріп— 3 Ст. ложки
  • ванілін— 5 грам
  • вершковий маргарин— 50 грам
Бисквит на кипятке - фото крок 1 Яйца тщательно взбить на самой высокой скорости миксером. Добавить сахар и продолжать взбивать до получения единой консистенции.

Бисквит на кипятке - фото крок 2 просіяти борошно, добавить к ней ванилин. Всё это всыпать к яйцам с сахаром.

Бисквит на кипятке - фото крок 3 Погасить соду шести процентным яблочным уксусом. Добавить к смеси. А также влить растительное масло и крутой кипяток. Ещё раз всё хорошенько взбить миксером.

Бисквит на кипятке - фото крок 4 Влить тесто в нужную форму для выпекания, смазанную сливочным маргарином. И отправить её в разогретый духовой шкаф.

Бисквит на кипятке - фото крок 5 Бісквіт буде готовий через 65-70 хв. Перед тим, как из него продолжать готовить, його необхідно остудити.

Подібні рецепти

Баклажани з яйцем і помідорами

Торти на день народження хлопчикові (1 рік)

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...

Булгур з куркою і томатами

Булгур з куркою і томатами

Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...

Баклажани по-індійськи

Баклажани по-індійськи

Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...

Бальзамічний крем-соус

Бальзамічний крем-соус

Чудова заправка для салатів, страв з риби і м'яса. Такий крем в магазині коштує досить дорого, тому краще приготувати його самому і невеликою порцією. Готується він дуже просто. опис приготування: Будь-яке просте блюдо можна перетворити на делікатес, доповнивши його смачним соусом або заправко...