Рецепт Баранина в йогурті
Ця страва дуже популярно в Албанії. Зокрема, воно є фірмовим блюдом в стародавньому албанському місті Ельбасан. Там баранину в йогурті прийнято готувати на свята.
опис приготування:
Таві волосся — це дуже популярне в Албанії блюдо, що представляє собою шматок баранини, запечений в йогурті. Ця страва в Албанії вважається святковим, і особливо популярно воно в місті Ельбасан. У рецепт входять всі характерні елементи тамтешньої кухні: баранина, йогурт і яйця. Так що, якщо ви хочете подати на стіл справжнє албанське блюдо, цей рецепт баранини в йогурті (або лотки для волосся, якщо хочете) — для вас!
- шматок баранини— 1,5 кілограма
- сіль, перець— За смаком
- Вершкове масло— 100 грам
- Мал— 2 Ст. ложки
- йогурт— 1 кілограм
- яйця— 5 штук
- борошно— 1 Ст. ложка
Під час приготування м'яса час від часу обливаємо його виділяється жиром. через 40 хвилин дістаємо м'ясо з духовки, додаємо рис і залишаємо в спокої.
Тим часом займаємося йогуртовим соусом. Для цього змішуємо йогурт, сіль, перець і збиті яйця. Перемішуємо до однорідності.
У каструлі розтоплюємо небагато вершкового масла, швидко обсмажуємо в ньому борошно.
додаємо йогурт. помішуючи, варимо 5-7 хвилин на середньому вогні.
Виливаємо соус в форму для запікання з м'ясом. Ставимо назад в духовку і запікаємо 45 хвилин при 190 градусах. По закінченню цього часу баранина в йогурті буде готова
Подібні рецепти
Овочі на грилі в духовці
Рецепт приготування печені з баранини з часником, цибулею, квасолею і зеленню. опис приготування: Апетитне печеня з баранини готується дуже легко. Подавати її потрібно з гарніром (картоплею чи овочами) і соусом. приготування: Заздалегідь зварити бульйон з підсмажених кісток баранини. Добре вим...
Баранина на кісточці
Якщо ви вирішили порадувати своїх близьких незвичайним м'ясною стравою, то придивіться до цього рецепту баранини на кісточці, яка виходить смачною і ароматною завдяки несподіваному інгредієнту. опис приготування: Перед вами рецепт баранини на кісточці. Приготувавши за цим рецептом, ви отримаєт...
Баранина з айвою в мультиварці
Рецептів приготування баранини з айвою в мультиварці безліч, всі вони дуже смачні, інакше і бути не може! опис приготування: Включити програму на мультиварці "; Жарка" — 40 хвилин. Поки чаша буде нагріватися, підготуємо всі продукти. Айву потрібно добре помити, розрізати на 8 часточок і очисти...
Баранина на кісточці з помідорами і вином
Рецепт приготування баранини на кісточці з вином і помідорами. Тертий свіжий картопля і імбир додаємо до реберцям. опис приготування: Баранячі реберця дуже добре поєднуються з картоплею. Овочево-винний соус з м'ясом - відмінний смак. Приготувати страву не складно. реберця баранячі— 1 кілогра...
Баранина по-прованськи
Рецепт приготування баранини в традиціях французької кухні. кількість порцій: 4 баранячі корейки— 800 грам червоного сухого вина— 2 склянки картоплини— 4 штуки цибулина— 1 штука часник— 2 зубчики солодкий лерец— 1 штука томатної пасти— 1 Ст. ложка маслин без кісточок— 150 грам гілочка розмарину...