Рецепт Баранина в йогурті

Рецепт Баранина в йогурті
Кількість порцій: 6 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Ця страва дуже популярно в Албанії. Зокрема, воно є фірмовим блюдом в стародавньому албанському місті Ельбасан. Там баранину в йогурті прийнято готувати на свята.

опис приготування:

Таві волосся — це дуже популярне в Албанії блюдо, що представляє собою шматок баранини, запечений в йогурті. Ця страва в Албанії вважається святковим, і особливо популярно воно в місті Ельбасан. У рецепт входять всі характерні елементи тамтешньої кухні: баранина, йогурт і яйця. Так що, якщо ви хочете подати на стіл справжнє албанське блюдо, цей рецепт баранини в йогурті (або лотки для волосся, якщо хочете) — для вас!

  • шматок баранини— 1,5 кілограма
  • сіль, перець— За смаком
  • Вершкове масло— 100 грам
  • Мал— 2 Ст. ложки
  • йогурт— 1 кілограм
  • яйця— 5 штук
  • борошно— 1 Ст. ложка
Баранина в йогурті - фото крок 1 Беремо форму для запікання, кладемо туди шматок баранини. На баранину кладемо пару шматочків вершкового масла. Відправляємо в духовку, розігріту до 170 градусів, і запікаємо 40 хвилин.

Баранина в йогурті - фото крок 2 Під час приготування м'яса час від часу обливаємо його виділяється жиром. через 40 хвилин дістаємо м'ясо з духовки, додаємо рис і залишаємо в спокої.

Баранина в йогурті - фото крок 3 Тим часом займаємося йогуртовим соусом. Для цього змішуємо йогурт, сіль, перець і збиті яйця. Перемішуємо до однорідності.

Баранина в йогурті - фото крок 4 У каструлі розтоплюємо небагато вершкового масла, швидко обсмажуємо в ньому борошно.

Баранина в йогурті - фото крок 5 додаємо йогурт. помішуючи, варимо 5-7 хвилин на середньому вогні.

Баранина в йогурті - фото крок 6 Виливаємо соус в форму для запікання з м'ясом. Ставимо назад в духовку і запікаємо 45 хвилин при 190 градусах. По закінченню цього часу баранина в йогурті буде готова

Подібні рецепти

Ароматна баранина з нутом

Шашлик на йогурті

Хочете простого і смачного блюда на східний манер? Будь ласка — ароматна баранина з нутом! Простий механізм приготування, доступні інгредієнти — і фантастично смачна страва на столі! опис приготування: Ароматна баранина з нутом — смачна штука, я вам скажу. І особливого клопоту з нею немає, і в...

Баранина в рисової кірці

Баранина в рисової кірці

Рецепт приготування смачної страви з баранини і рису. опис приготування: 1. Розтопити масло в сковороді, обсмажувати філе баранини з усіх боків до готовності. Викласти м'ясо на тарілку. 2. Розігріти духовку до 180 ° С. 3. Змішати гірчицю з тертим часником, тертим сиром і цедрою лимона. Об'єдна...

Баранина з йогуртовим соусом

Баранина з йогуртовим соусом

Рецепт приготування смажених реберець ягняти з соусом з йогурту, Порт-salotų, кінзи і лимонного соку. опис приготування: Приправити реберця ягняти з обох сторін сіллю і перцем. Нагріти олію у великій сковороді на середньому вогні. Обсмажувати реберця в дві партії від 4 до 6 хвилин з кожного бо...

Баранина з кольоровою капустою і соусом

Баранина з кольоровою капустою і соусом

Рецепт приготування смаженої баранини із запеченою цвітною капустою, соусом з йогурту і рисом басматі. опис приготування: Розігріти духовку до 230 градусів. У маленькій мисці змішати йогурт, Kinzu, лимонний сік і часник. Приправити сіллю і перцем, відкласти соус убік. Приготувати рис відповідн...

Баранина з чорносливом в горщику

Баранина з чорносливом в горщику

Баранина виходить дуже соковитою і смачною. Т. до. м'ясо на кісточці, смак виходить більш насичений, а блюдо ситне. Як приготувати баранину з чорносливом в горщику, читайте нижче і готуйте. опис приготування: Соусу після баранини залишається дуже багато, тому можна на ньому приготувати ще й га...