Рецепт Баранина в йогурті

Рецепт Баранина в йогурті
Кількість порцій: 6 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Ця страва дуже популярно в Албанії. Зокрема, воно є фірмовим блюдом в стародавньому албанському місті Ельбасан. Там баранину в йогурті прийнято готувати на свята.

опис приготування:

Таві волосся — це дуже популярне в Албанії блюдо, що представляє собою шматок баранини, запечений в йогурті. Ця страва в Албанії вважається святковим, і особливо популярно воно в місті Ельбасан. У рецепт входять всі характерні елементи тамтешньої кухні: баранина, йогурт і яйця. Так що, якщо ви хочете подати на стіл справжнє албанське блюдо, цей рецепт баранини в йогурті (або лотки для волосся, якщо хочете) — для вас!

  • шматок баранини— 1,5 кілограма
  • сіль, перець— За смаком
  • Вершкове масло— 100 грам
  • Мал— 2 Ст. ложки
  • йогурт— 1 кілограм
  • яйця— 5 штук
  • борошно— 1 Ст. ложка
Баранина в йогурті - фото крок 1 Беремо форму для запікання, кладемо туди шматок баранини. На баранину кладемо пару шматочків вершкового масла. Відправляємо в духовку, розігріту до 170 градусів, і запікаємо 40 хвилин.

Баранина в йогурті - фото крок 2 Під час приготування м'яса час від часу обливаємо його виділяється жиром. через 40 хвилин дістаємо м'ясо з духовки, додаємо рис і залишаємо в спокої.

Баранина в йогурті - фото крок 3 Тим часом займаємося йогуртовим соусом. Для цього змішуємо йогурт, сіль, перець і збиті яйця. Перемішуємо до однорідності.

Баранина в йогурті - фото крок 4 У каструлі розтоплюємо небагато вершкового масла, швидко обсмажуємо в ньому борошно.

Баранина в йогурті - фото крок 5 додаємо йогурт. помішуючи, варимо 5-7 хвилин на середньому вогні.

Баранина в йогурті - фото крок 6 Виливаємо соус в форму для запікання з м'ясом. Ставимо назад в духовку і запікаємо 45 хвилин при 190 градусах. По закінченню цього часу баранина в йогурті буде готова

Подібні рецепти

Баранина (спекотне)

Овочі на грилі в духовці

Рецепт приготування печені з баранини з часником, цибулею, квасолею і зеленню. опис приготування: Апетитне печеня з баранини готується дуже легко. Подавати її потрібно з гарніром (картоплею чи овочами) і соусом. приготування: Заздалегідь зварити бульйон з підсмажених кісток баранини. Добре вим...

Баранина на кісточці

Баранина на кісточці

Якщо ви вирішили порадувати своїх близьких незвичайним м'ясною стравою, то придивіться до цього рецепту баранини на кісточці, яка виходить смачною і ароматною завдяки несподіваному інгредієнту. опис приготування: Перед вами рецепт баранини на кісточці. Приготувавши за цим рецептом, ви отримаєт...

Баранина з айвою в мультиварці

Баранина з айвою в мультиварці

Рецептів приготування баранини з айвою в мультиварці безліч, всі вони дуже смачні, інакше і бути не може! опис приготування: Включити програму на мультиварці "; Жарка" — 40 хвилин. Поки чаша буде нагріватися, підготуємо всі продукти. Айву потрібно добре помити, розрізати на 8 часточок і очисти...

Баранина на кісточці з помідорами і вином

Баранина на кісточці з помідорами і вином

Рецепт приготування баранини на кісточці з вином і помідорами. Тертий свіжий картопля і імбир додаємо до реберцям. опис приготування: Баранячі реберця дуже добре поєднуються з картоплею. Овочево-винний соус з м'ясом - відмінний смак. Приготувати страву не складно. реберця баранячі— 1 кілогра...

Баранина по-прованськи

Баранина по-прованськи

Рецепт приготування баранини в традиціях французької кухні. кількість порцій: 4 баранячі корейки— 800 грам червоного сухого вина— 2 склянки картоплини— 4 штуки цибулина— 1 штука часник— 2 зубчики солодкий лерец— 1 штука томатної пасти— 1 Ст. ложка маслин без кісточок— 150 грам гілочка розмарину...