Рецепт Баранина в рисової кірці

Рецепт Баранина в рисової кірці
Кількість порцій: 4 Час приготування: 35 хв.
Рецепт приготування смачної страви з баранини і рису.

опис приготування:

1. Розтопити масло в сковороді, обсмажувати філе баранини з усіх боків до готовності. Викласти м'ясо на тарілку.

2. Розігріти духовку до 180 ° С.

3. Змішати гірчицю з тертим часником, тертим сиром і цедрою лимона. Об'єднати з відвареним рисом і перемішати, приправити за смаком.

4. Поширити сирно-рисову суміш по м'ясу (кіркою в 2 см), знизу злегка присипати чебрецем і скропити топленим вершковим маслом. Покласти баранину в форму для випічки.

5. Запікати м'ясо при 180 ° С приблизно 12 хвилин. Залишити в духовці при вимкненому вогні ще на 10 хвилин.

6. Для соусу потрібно змішати: тертий лук-шалот з червоним вином, холодним маслом, приправити сіллю і перцем.

  • олія— 1 штука
  • філе ягняти— 4 штуки(150 г кожен шматок)
  • сіль— 1 За смаком
  • перець— 1 За смаком
  • гірчичний— 4 Ст. ложки
  • часник— 1 зубчик
  • сир— 200 грам
  • лимон— 1 штука(Cedra)
  • довгозерний дикий рис— 150 грам
  • соус табаско— 1 За смаком
  • листя чебрецю— 1 Ст. ложка
  • топлене масло— 1/2 склянки
  • Luk-salotų— 1 штука(інгредієнти для соусу:)
  • червоне вино— 2 склянки
  • холодне вершкове масло— 60 грам
  • сіль— 1 За смаком
  • перець— 1 За смаком
1. Розтопити масло в сковороді, обсмажувати філе баранини з усіх боків до готовності. Викласти м'ясо на тарілку.

2. Розігріти духовку до 180 ° С.

3. Змішати гірчицю з тертим часником, тертим сиром і цедрою лимона. Об'єднати з відвареним рисом і перемішати, приправити за смаком.

4. Поширити сирно-рисову суміш по м'ясу (кіркою в 2 см), знизу злегка присипати чебрецем і скропити топленим вершковим маслом. Покласти баранину в форму для випічки.

5. Запікати м'ясо при 180 ° С приблизно 12 хвилин. Залишити в духовці при вимкненому вогні ще на 10 хвилин.

6. Для соусу потрібно змішати: тертий лук-шалот з червоним вином, холодним маслом, приправити сіллю і перцем.

Подібні рецепти

Баранина (спекотне)

Салат з рисової локшини по-корейськи

Рецепт приготування печені з баранини з часником, цибулею, квасолею і зеленню. опис приготування: Апетитне печеня з баранини готується дуже легко. Подавати її потрібно з гарніром (картоплею чи овочами) і соусом. приготування: Заздалегідь зварити бульйон з підсмажених кісток баранини. Добре вим...

Баранина на кісточці

Баранина на кісточці

Якщо ви вирішили порадувати своїх близьких незвичайним м'ясною стравою, то придивіться до цього рецепту баранини на кісточці, яка виходить смачною і ароматною завдяки несподіваному інгредієнту. опис приготування: Перед вами рецепт баранини на кісточці. Приготувавши за цим рецептом, ви отримаєт...

Баранина з айвою в мультиварці

Баранина з айвою в мультиварці

Рецептів приготування баранини з айвою в мультиварці безліч, всі вони дуже смачні, інакше і бути не може! опис приготування: Включити програму на мультиварці "; Жарка" — 40 хвилин. Поки чаша буде нагріватися, підготуємо всі продукти. Айву потрібно добре помити, розрізати на 8 часточок і очисти...

Баранина на кісточці з помідорами і вином

Баранина на кісточці з помідорами і вином

Рецепт приготування баранини на кісточці з вином і помідорами. Тертий свіжий картопля і імбир додаємо до реберцям. опис приготування: Баранячі реберця дуже добре поєднуються з картоплею. Овочево-винний соус з м'ясом - відмінний смак. Приготувати страву не складно. реберця баранячі— 1 кілогра...

Баранина по-прованськи

Баранина по-прованськи

Рецепт приготування баранини в традиціях французької кухні. кількість порцій: 4 баранячі корейки— 800 грам червоного сухого вина— 2 склянки картоплини— 4 штуки цибулина— 1 штука часник— 2 зубчики солодкий лерец— 1 штука томатної пасти— 1 Ст. ложка маслин без кісточок— 150 грам гілочка розмарину...