Рецепт Баранина в рисової кірці
Рецепт приготування смачної страви з баранини і рису.
опис приготування:
1. Розтопити масло в сковороді, обсмажувати філе баранини з усіх боків до готовності. Викласти м'ясо на тарілку.
2. Розігріти духовку до 180 ° С.
3. Змішати гірчицю з тертим часником, тертим сиром і цедрою лимона. Об'єднати з відвареним рисом і перемішати, приправити за смаком.
4. Поширити сирно-рисову суміш по м'ясу (кіркою в 2 см), знизу злегка присипати чебрецем і скропити топленим вершковим маслом. Покласти баранину в форму для випічки.
5. Запікати м'ясо при 180 ° С приблизно 12 хвилин. Залишити в духовці при вимкненому вогні ще на 10 хвилин.
6. Для соусу потрібно змішати: тертий лук-шалот з червоним вином, холодним маслом, приправити сіллю і перцем.
- олія— 1 штука
- філе ягняти— 4 штуки(150 г кожен шматок)
- сіль— 1 За смаком
- перець— 1 За смаком
- гірчичний— 4 Ст. ложки
- часник— 1 зубчик
- сир— 200 грам
- лимон— 1 штука(Cedra)
- довгозерний дикий рис— 150 грам
- соус табаско— 1 За смаком
- листя чебрецю— 1 Ст. ложка
- топлене масло— 1/2 склянки
- Luk-salotų— 1 штука(інгредієнти для соусу:)
- червоне вино— 2 склянки
- холодне вершкове масло— 60 грам
- сіль— 1 За смаком
- перець— 1 За смаком
2. Розігріти духовку до 180 ° С.
3. Змішати гірчицю з тертим часником, тертим сиром і цедрою лимона. Об'єднати з відвареним рисом і перемішати, приправити за смаком.
4. Поширити сирно-рисову суміш по м'ясу (кіркою в 2 см), знизу злегка присипати чебрецем і скропити топленим вершковим маслом. Покласти баранину в форму для випічки.
5. Запікати м'ясо при 180 ° С приблизно 12 хвилин. Залишити в духовці при вимкненому вогні ще на 10 хвилин.
6. Для соусу потрібно змішати: тертий лук-шалот з червоним вином, холодним маслом, приправити сіллю і перцем.
Подібні рецепти
Салат з рисової локшини по-корейськи
Рецепт приготування печені з баранини з часником, цибулею, квасолею і зеленню. опис приготування: Апетитне печеня з баранини готується дуже легко. Подавати її потрібно з гарніром (картоплею чи овочами) і соусом. приготування: Заздалегідь зварити бульйон з підсмажених кісток баранини. Добре вим...
Баранина на кісточці
Якщо ви вирішили порадувати своїх близьких незвичайним м'ясною стравою, то придивіться до цього рецепту баранини на кісточці, яка виходить смачною і ароматною завдяки несподіваному інгредієнту. опис приготування: Перед вами рецепт баранини на кісточці. Приготувавши за цим рецептом, ви отримаєт...
Баранина з айвою в мультиварці
Рецептів приготування баранини з айвою в мультиварці безліч, всі вони дуже смачні, інакше і бути не може! опис приготування: Включити програму на мультиварці "; Жарка" — 40 хвилин. Поки чаша буде нагріватися, підготуємо всі продукти. Айву потрібно добре помити, розрізати на 8 часточок і очисти...
Баранина на кісточці з помідорами і вином
Рецепт приготування баранини на кісточці з вином і помідорами. Тертий свіжий картопля і імбир додаємо до реберцям. опис приготування: Баранячі реберця дуже добре поєднуються з картоплею. Овочево-винний соус з м'ясом - відмінний смак. Приготувати страву не складно. реберця баранячі— 1 кілогра...
Баранина по-прованськи
Рецепт приготування баранини в традиціях французької кухні. кількість порцій: 4 баранячі корейки— 800 грам червоного сухого вина— 2 склянки картоплини— 4 штуки цибулина— 1 штука часник— 2 зубчики солодкий лерец— 1 штука томатної пасти— 1 Ст. ложка маслин без кісточок— 150 грам гілочка розмарину...