Рецепт Болонська лазіння

Рецепт Болонська лазіння
Час приготування: 1 г. 20 хв.
Болонська лазіння відмінно поєднується з соусом бешамель, м'ясним фаршем і томатним соусом.

кількість порцій: 8
  • гриби— 250 грам
  • цибулина— 1 штука
  • оливкова олія— 4 Ст. ложки(2 ст.ложки — для грибів, 2 ст.ложки — для фаршу)
  • фарш із яловичини— 600 грам
  • букет гарні— 1 штука
  • кубик яловичого бульйону— 1 штука
  • часник— 2 зубчики
  • пучок петрушки— 1 штука
  • томатний соус— 300 мілілітрів
  • листя лазаньї— 15 штук
  • соус бешамель— 300 мілілітрів
  • тертий сир— 250 грам
  • сіль, перець— — За смаком
Болонська лазіння - фото крок 1 Очистити і нарізати гриби.
Очистити і нарізати дрібно цибулину.

налити 2 столові ложки оливкової олії в сковороду на середньому вогні. Додати половину нарізаної цибулі, сіль і перець. Смажити протягом однієї хвилини.

Додати нарізані гриби і смажити помішуючи протягом 3 — 4 хвилин.

Прибрати в сторону .

Болонська лазіння - фото крок 2 налити 2 столові ложки оливкової олії у велику сковороду на середньому вогні. коли нагріється, додати, що залишився нарізану цибулю, сіль і перець і смажити протягом 1 хвилини.

Додати фарш і добре перемішати.

Болонська лазіння - фото крок 3 Додати 1 букет гарні, кубик яловичого бульйону і 2 зубчики часнику.
Готувати поки м'ясо не стане коричневим.

Болонська лазіння - фото крок 4 Прибрати часник і букет гарні. Додати посічену петрушку, гриби і томатний соус. Добре перемішати і зняти з вогню.

Болонська лазіння - фото крок 5 Підготувати соус бешамель і листя лазаньї.

Розігріти духовку до 180 ° С

Болонська лазіння - фото крок 6 Форму змастити маслом і соусом бешамель.

Болонська лазіння - фото крок 7 Викласти шар м'яса в томатному соусі і посипати зверху трохи тертим сиром.

Болонська лазіння - фото крок 8 Накрийте шаром лазаньї.

Болонська лазіння - фото крок 9 Повторити цю операцію, поки страва не заповнитися повністю.

Болонська лазіння - фото крок 10 Закінчити шаром лазаньї, залити соусом бешамель і щедро покрити шаром сиру.

Болонська лазіння - фото крок 11 випікати близько 40 хвилин. дивіться уважно, щоб сильно не підгорів.

Подібні рецепти

Баклажани з яйцем і помідорами

Смачна домашня лазіння (плюс рецепт тесту)

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...

Булгур з куркою і томатами

Булгур з куркою і томатами

Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...

Баклажани по-індійськи

Баклажани по-індійськи

Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...

Бальзамічний крем-соус

Бальзамічний крем-соус

Чудова заправка для салатів, страв з риби і м'яса. Такий крем в магазині коштує досить дорого, тому краще приготувати його самому і невеликою порцією. Готується він дуже просто. опис приготування: Будь-яке просте блюдо можна перетворити на делікатес, доповнивши його смачним соусом або заправко...