Рецепт Болгарське лечо «Глобус»
У радянські часи дуже популярними були овочеві консерви торгової марки "; Глобус ";. Зараз їх практично не знайти, але вони настільки полюбилися, що рецепти їх приготування до сих пір "; живуть ";.
опис приготування:
Всі любителі лечо і заготовок з болгарського перцю оцінять прекрасний смак цієї закуски, яка приготовлена за рецептом болгарського лечо "; Глобус ";. Готувати не складно, не потрібно стерилізація, виходить досить багато, так що "; за роботу ";. Як приготувати лечо "; Глобус" детально розказано в покроковому рецепті.
- помідори— 2 кілограма
- Болгарський перець— 1,5 кілограма
- Гострий перець— 1 штука
- Цибуля— 0,5 кілограма
- морква— 0,5 кілограма
- Масло рослинне— 1 Склянка
- цукор— 1 Склянка
- оцет 9% — 0,5 склянки
- сіль— 3 Ст. ложки
- Лавровий лист— 5 штук
Добре промийте помідори, видаліть плодоніжки, наріжте на частини, цибулю очистіть і теж поріжте на частини, додайте 1 гострий перчик, все це перекрутити через м'ясорубку.
Покладіть томатно-цибульну масу в каструлю з товстим дном, обсягом не менш 5 літрів, поставте на невеликий вогонь, Тушіте 1 час.
Поки гасяться томати, натріть на крупній тертці моркву.
Припустіть морква на сковороді, додавши невелику кількість рослинної олії від загального обсягу протягом 10 хвилин.
Очистіть болгарський перець і поріжте на смужки.
Додайте до томатно лушпиння масі морква.
Викладіть болгарський перець, додайте сіль, цукор, оцет, рослинне масло і лавровий лист, Тушіте 15 хвилин з моменту закипання.
Підготуйте банки, добре промийте і простерилизуйте будь-яким способом. Розкладайте лечо по банкам в гарячому вигляді, після чого їх слід закрити простерилізованих кришками, перевернути догори дном, накрити чимось теплим і залишити до повного охолодження.
Лечо вийшло яскраве, красиве, ароматне з приємним пікантним смаком. З такої кількості продуктів виходить приблизно 4 літра лечо.
Подібні рецепти
Угорське лечо «Глобус»
Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...
Булгур з куркою і томатами
Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...
Баклажани по-індійськи
Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...
Бринза запечена в духовці
Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...
Бальзамічний крем-соус
Чудова заправка для салатів, страв з риби і м'яса. Такий крем в магазині коштує досить дорого, тому краще приготувати його самому і невеликою порцією. Готується він дуже просто. опис приготування: Будь-яке просте блюдо можна перетворити на делікатес, доповнивши його смачним соусом або заправко...