Рецепт Болгарське лечо «Глобус»

Рецепт Болгарське лечо «Глобус»
Кількість порцій: 4 Час приготування: 2 г. 0 хв.
У радянські часи дуже популярними були овочеві консерви торгової марки "; Глобус ";. Зараз їх практично не знайти, але вони настільки полюбилися, що рецепти їх приготування до сих пір "; живуть ";.

опис приготування:

Всі любителі лечо і заготовок з болгарського перцю оцінять прекрасний смак цієї закуски, яка приготовлена ​​за рецептом болгарського лечо "; Глобус ";. Готувати не складно, не потрібно стерилізація, виходить досить багато, так що "; за роботу ";. Як приготувати лечо "; Глобус" детально розказано в покроковому рецепті.

  • помідори— 2 кілограма
  • Болгарський перець— 1,5 кілограма
  • Гострий перець— 1 штука
  • Цибуля— 0,5 кілограма
  • морква— 0,5 кілограма
  • Масло рослинне— 1 Склянка
  • цукор— 1 Склянка
  • оцет 9%  — 0,5 склянки
  • сіль— 3 Ст. ложки
  • Лавровий лист— 5 штук
Болгарське лечо Підготуйте інгредієнти.

Болгарське лечо Добре промийте помідори, видаліть плодоніжки, наріжте на частини, цибулю очистіть і теж поріжте на частини, додайте 1 гострий перчик, все це перекрутити через м'ясорубку.

Болгарське лечо Покладіть томатно-цибульну масу в каструлю з товстим дном, обсягом не менш 5 літрів, поставте на невеликий вогонь, Тушіте 1 час.

Болгарське лечо Поки гасяться томати, натріть на крупній тертці моркву.

Болгарське лечо Припустіть морква на сковороді, додавши невелику кількість рослинної олії від загального обсягу протягом 10 хвилин.

Болгарське лечо Очистіть болгарський перець і поріжте на смужки.

Болгарське лечо Додайте до томатно лушпиння масі морква.

Болгарське лечо Викладіть болгарський перець, додайте сіль, цукор, оцет, рослинне масло і лавровий лист, Тушіте 15 хвилин з моменту закипання.

Болгарське лечо Підготуйте банки, добре промийте і простерилизуйте будь-яким способом. Розкладайте лечо по банкам в гарячому вигляді, після чого їх слід закрити простерилізованих кришками, перевернути догори дном, накрити чимось теплим і залишити до повного охолодження.

Болгарське лечо Лечо вийшло яскраве, красиве, ароматне з приємним пікантним смаком. З такої кількості продуктів виходить приблизно 4 літра лечо.

Подібні рецепти

Баклажани з яйцем і помідорами

Угорське лечо «Глобус»

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...

Булгур з куркою і томатами

Булгур з куркою і томатами

Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...

Баклажани по-індійськи

Баклажани по-індійськи

Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...

Бальзамічний крем-соус

Бальзамічний крем-соус

Чудова заправка для салатів, страв з риби і м'яса. Такий крем в магазині коштує досить дорого, тому краще приготувати його самому і невеликою порцією. Готується він дуже просто. опис приготування: Будь-яке просте блюдо можна перетворити на делікатес, доповнивши його смачним соусом або заправко...